Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taksisti u regionu jednoglasni: Ne želimo Uber!  (Pročitano 6110 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Реално, подржаваћу фирму која буде јефтинија, јер је такси (у Бг) безобразно скуп. И тако би и они спустили цијене када би имали конкуренцију у виду овога.
Taksisti su na ivici rentabilnosti,a za spuštanje cena nemoj da se nadaš,nadaj se većim cenama,kao što sam ranije rekao,nije taksi socijalni prevoz pa da ti prodješ što jeftinije,a taksista da radi za minimalac,za takav prevoz imaš gradsko saobraćajno.

A možda bi trebao da znaš da u ovoj jebenoj državi taksisti automobil ne računaju za osnovno srdstvo za rad,kad kupuju delove plaćaju punu cenu,nisu oslobodjeni pdv-a kao što bi bilo logično,kad odu na pumpu nema popust,ima popust ustvari,sredio drug dinkić,neka beda po litru,uštediš mesečno 1000 dinara a za to moraš da skupljaš račune pa to da negde nosiš,potrošiš 500 dinara samo da to sprovedeš u delo.

Pa taksista mora da kupi i novi auto,svkai mesec samo za to mora da se ostavi bar 100 evra sa strane,100 evra porez,400 evra nafta,i još 100 evra za servise i kvarove,eto,taksista ima 600 evra rashod,to je 20 evra dnevno,znači,tek kad mu pazar predje 2500 dinara on počinje da zaradjuje.

A ti bi džabe da se voziš,da budeš gospodin za 20 dinara,važi,deca od taskiste ne treba da idu na more,samo ti.

I nije taksi skup,preći pola grada za 5-6 evra nije mnogo ,nego smo mi beda pa nam je to cifra.

« Poslednja izmena: 30. Jun 2015, 20:46:34 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
LG Nexus 5
Ma naravno da su na ivici rentabilnosti. Dva druga iz srednje skole taksiraju vec 10 godina i nikako da prestanu.

Kukaju oni, nije da nije, ja onako glup pa pitam sto ne rade nesto drugo, jedan kaze da nema vremena da trazi jer taksira po ceo dan. Smiley

Drugi je u fazonu da ce da pocne da trazi jer je bilo mnogo bolje 2012-te, a tada je bilo mnogo bolje 2008-me i tako u nedogled.

Inace, vecina bezobrazna do srzi, zajebali bi rodjenu majku, cak se i oni slazu sa tom konstatacijom. Ne cudi uopste sto se udruzenja medjusobno kolju, padne tu i po koji ubijeni.

A najjaca im je prica za sredstva za rad, fazon drzava im ne pomaze. Imaju pogodnosti kao clanovi udruzenja, to je tebe neko zajebao. Istina, auto im se ne gleda kao sredstvo za rad ali da li treba? Jel to znaci ako ih neka bakuta zaustavi i kaze sinko ja sam invalid ili ugrozena socijalna kategorija, jel treba da je voze dzabe ili sa popustom? Smiley Ako im da drzava olaksice, hoce li je i oni dati nekome? Hoce kurac.

Dakle, vecinski sljam, bahati vozaci, jajare i najzanimljivije mi je da gledam kad se kolju, na primer:

Gledaj sta taksisti voze, koji je auto najzastupljeniji, kupi taj. Jedina dobra stvar koja moze da se nauci od taksista.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Sve tvoje znanje o taksistima je iz novina,ne poznaješ materiju ni malo,tvoje znanje o tome se svodi na osnovu predrasuda i novinarskih članaka.

Prvo,taksisti jesu na ivici rentabilnosti,jer da nisu kupovali bi nove automobile,a ne bi vozili polovne automobile stare desetak godina.Jer,sasvim je normalno ako se baviš tim poslom da kupiš nov automobil,naravno,tu ne smatram nove automobile od 8999 evra,nego automobile srednje klase.

Ta dvojica koje znaš naravno da neće da izadju iz taksija iz dva razloga,prvi razlog je koliko god je loše na taksiju bolje je nego da rintaš kao konj za 30.000 dinara za nekog privatnika skota,na taksiju kad ti trebaju pare radićeš više i zaradićeš više,a kod privatnika toga nema,drugi razlog je što do taksi dozvole ne može da se dodje,da može,pola ljudi bi izašlo iz taksija,ovako,dozvole se ne vraća pa čak i kad se radi neki drugi posao.

Komentarisati da su većina pokvarneih do srži ne stoji,to je generalisanje,80 posto su ok,20 posto su govnari,u tih 20 posto se nalaze i lopovi.

Snimak koji si postavio je sa aerodroma i nisu divlji taksisti kao što naslov kaže,nego uglavnom regularni ,sa dozvolama,ali lopurde najgore,i oni su tu jer im Vesić i Mali to dozvoljavaju,a to nema veze sa taksi službom.
Mali svakih šest meseci kreće u odlučnu borbu protiv tih na aerodromu,i ne smao Mali i ostlai pre njega,i tako dvadeset godina oni samo što ih nisu istrebili.

I nikad nije bilo takih svadja izmedju taksista da se medjusobno ubijaju,čak su i tuče retke,da se razumemo,verovatno je bila aluzija na ubistvo vlasnika Pinka,a to nema veze sa taksi službom.

Taksiti jesu bahati vozači,ali sa obzirom da ih n ulicama ima uvek nekoliko hiljada,oni ne prave sudare za razliku od vozača dostavnih vozila,kombija,autobusa,motorciklista i biciklista koji su podjednako bahati kao taksi bozači ali su tri puta lošiji vozači.

Koliko je taksista izgubilo živote na ulicama za zadnjih 20 godina,taj rizik se izgleda ne računa u zaradu,i to su gubili živote od nekog narkomana,dileja i psihijatrijskih slučajva,misliš da je to lako..

Kao članovi udruženja nemaju nikakvih pogodnosti,sem što naprimer mogu u nekim radnjama da kupe delove na rate ili gps uredjaj,ili usisivač za kuću,a sve je to iz razloga jer taksisti u ovoj državi ne mogu da uzmu ništa na rate,pa im udruženje izlaziu sustret i preuzima na sebe garanciju da će sve biti plaćeno.
A sve je to zato jer im status nije nikada regulisan,oni se vode kao preduzetnici,ali nemaju iste mogućnosti kao preduzetnici.

Mogao bih da ti napišem još milion stvari iz te taksi službe koje ne valjaju,jedna je što taksi može da se radi kao dodatna delatnost,pa imate i situaciju gde neko radi u državnoj firmi ili je u penziji i ima taksi dzvolu pa ima primanja sa dve strane,a neko ne može da nadje posao,i takav nikada ne bi vratio dozvolu,njemu taksiranje dodje kao dodatak budžetu.Druga stvar je da nema vremenskog ograničenja,pa imate sedamdesetogodišnjake koji voze taksi,što uopšte nije normalno....Ali za ovo sve je država kriva.

A ti meni kaži u kojoj državi taksista ne može da kupi auto na kredit,a u Srbiji ne može i da li je normalno da jednom pekaru auto računaju kao sredstvo za rad i ima mogućnosti da ga kupi bez poreza a taksisti ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
a jel iko ista pita gradjane  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
LG Nexus 5
Sve tvoje znanje o taksistima je iz novina,ne poznaješ materiju ni malo,tvoje znanje o tome se svodi na osnovu predrasuda i novinarskih članaka.

Prvo,taksisti jesu na ivici rentabilnosti,jer da nisu kupovali bi nove automobile,a ne bi vozili polovne automobile stare desetak godina.Jer,sasvim je normalno ako se baviš tim poslom da kupiš nov automobil,naravno,tu ne smatram nove automobile od 8999 evra,nego automobile srednje klase.

Ta dvojica koje znaš naravno da neće da izadju iz taksija iz dva razloga,prvi razlog je koliko god je loše na taksiju bolje je nego da rintaš kao konj za 30.000 dinara za nekog privatnika skota,na taksiju kad ti trebaju pare radićeš više i zaradićeš više,a kod privatnika toga nema,drugi razlog je što do taksi dozvole ne može da se dodje,da može,pola ljudi bi izašlo iz taksija,ovako,dozvole se ne vraća pa čak i kad se radi neki drugi posao.

Ne trebaju mi novine pored njih dvojice. Mada si u pravu kod jedne stvari ovde, Obojica su u fazonu da nece da rade za sicu i da ih jebe neki guzonja. Da ne zaradjuju kao pre, ne zaradjuju, ali naravno da nisu na ivici rentabilnosti. Govorim za ove u Beogradu, taksiji iz unutrasnjosti su drugo.

Sto se tice kola, jedan vozi skodu oktaviju, drugi vozi novog pasata, nista nadrkano ali daleko od stare dacije logan. Vecina taksista po Beogradu vozi solidne automobile srednje klase, retko gde sam video yugo floridu ili neku ladu. Obicno su to neki talijan ili francuz.

A i na snimku sa aerodroma se vide makine koje taksisti voze.

Koliko je taksista izgubilo živote na ulicama za zadnjih 20 godina,taj rizik se izgleda ne računa u zaradu,i to su gubili živote od nekog narkomana,dileja i psihijatrijskih slučajva,misliš da je to lako..

Ovo stoji. Bilo je predloga ispred udruzenja da im se postavi ono neprobojno staklo kao u americi. Naravno da su svi odbili. Buduci da im automobili nisu sredstva za rad, vec i porodicni auto sa kojim putuju povremeno negde, ugradnja stakla je glatko odbijena. Najjaca je fora sto ugradnja takvog stakla ne kosta puno, postavlja se lako, isto staklo se ugradjuje i u menjacnice, a zivot zna da spasi. Ako nista drugo, samo postojanje stakla odvraca vecinu idiota da mogu bilo sta da urade.

Kao članovi udruženja nemaju nikakvih pogodnosti,sem što naprimer mogu u nekim radnjama da kupe delove na rate ili gps uredjaj,ili usisivač za kuću,a sve je to iz razloga jer taksisti u ovoj državi ne mogu da uzmu ništa na rate,pa im udruženje izlaziu sustret i preuzima na sebe garanciju da će sve biti plaćeno.
A sve je to zato jer im status nije nikada regulisan,oni se vode kao preduzetnici,ali nemaju iste mogućnosti kao preduzetnici.

Mogao bih da ti napišem još milion stvari iz te taksi službe koje ne valjaju,jedna je što taksi može da se radi kao dodatna delatnost,pa imate i situaciju gde neko radi u državnoj firmi ili je u penziji i ima taksi dzvolu pa ima primanja sa dve strane,a neko ne može da nadje posao,i takav nikada ne bi vratio dozvolu,njemu taksiranje dodje kao dodatak budžetu.Druga stvar je da nema vremenskog ograničenja,pa imate sedamdesetogodišnjake koji voze taksi,što uopšte nije normalno....Ali za ovo sve je država kriva.

Na ove pasuse ti mogu odgovoriti kontrapitanjima. Da li ti preduzetnici, ti taksisti placaju ekstra porez drzavi? Kako je to regulisano? Da li prijavljuju stvarne prihode svakog meseca i zasto ne? Ko je izdao taksi dozvolu sedamdesetogodisnjaku? Ako ju je dobio legalno, sta tu nije normalno?

A ti meni kaži u kojoj državi taksista ne može da kupi auto na kredit,a u Srbiji ne može i da li je normalno da jednom pekaru auto računaju kao sredstvo za rad i ima mogućnosti da ga kupi bez poreza a taksisti ne.

Ja vidim da oni voze dobra kola, ovi moji, a znam da je jedan kupio auto uz neko ucesce i beskamatni kredit od nekoliko hiljada eura, al necu da lupetam o banci jer me to nije ni interesovalo. Za kredit za auto ti treba firma koja ima prihode, a to oped dovodi u pitanje da li taksisti ista placaju drzavi, osim registracije i goriva? (i radio stanice udruzenju)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
ja se njih plasim
zato sto voze prebrzo,ne postuju pravila i zakone
jure,zure ne koriste migavce
na svakih par dana obore nekog biciklistu ili zgaze nekog  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
ja se njih plasim
Daj članak gde su taksisti oborili biciklistu ili motorciklistu,ovo nije istina.

Crowz

I laž je za neprobojno staklo da su odbili,to nikad anije nudjeno tkasistima,a i evropski automobili su mali da bi se stavilo staklo izmedju prednjeg i zadnjeg sedišta,znači,čista laž.

Spominje se ekstra porez,isto neznanje i dezinformacije,a i neupućenost u rad taksi službe.

I ponovo neznanje kad me neko pita jel taksisti prijavljuju svoje prihode,elementarno neznanje inepoznavnaje problematike,a da si čitao šta sam pisao video bi da su taksisti paušalci,da pazare ne prijavljuju i nemaju obavezu da to rade.

I još jedna laž je za uzimanje automobila na kredit,taksisati ne mogu da uzmu automobil na kredit,sem ako ne stave nešto pod hipoteku,ko ne veruje neka ukuca u goooglu kredit za taksiste pa će da vidi šta nide naše banke.U Pinku su pre par godina mogli da uzmuautomobile,ali je isto garantovalo udruženje,pa su se zaleteli na mercedece,rate su im bile i po 900 evra mesečna,naravno da ni jdan nije otplatio auto negu su ih posle par meseci vraćali.

I da si čitao šta sam napisao video bi da sam napisao da su taksisti vode kao preduzetnici ali da nemaju istih mogućnosti kao ostali preduzetnici jer je država za taj njihov status kriva i zato su blokirani kod mnogih stvari.

I nemoj više da raspravljamo,pojma nemaš o temi,nemoj d ame tewraš da te demantujem, na svaku tvoju neistinu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Apple 13pro
ja moram da se umesam u  pricu... moj cale je radio 90-tih u taksiju Mile  je u pravu sto se tice nekih stvari tacnije 90posto.. i znam kakvo je stanje tada bilo, a i znam sad sta se desava jer mi je prvi komsija taksista, i svaki dan pricam sa njim kakva sranja prozivljava a i moj cale je radio fer i taj komsija... zato je moj cale vozio zastavu 128 svo vreme taksiranja 1989-2000.. a komsija vozi astru karavan 1998
Crowz a razumem i tebe sta hoces da kazes... kao i svuda imas dobre i lose ljude...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Nokia 6630, valjda
Ok, a shta je onda problem?
Zashto je taksistima problem uber ako ne ubiraju dovoljno novca? Onda nece ni uber, a kao takav on ce pre da odustane od taksiste koji radi vec trideset godina...

Elem, sad sam bio u zavichaju samo sam se taksijem vozio. Kilometar je 50 dinara, i ne naplacuje se start... I njima se isplati? Benzin i odrzavanje automobila i u Zajecharu i u Beogradu koshta isto... Zashto se ovima isplati a ovim drugima ne?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
ja se njih plasim

Osim kad voze musteriju, onda voze kao baba kad krene na pijac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.