Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taksisti u regionu jednoglasni: Ne želimo Uber!  (Pročitano 6087 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Citat
Ne shvataš da nije poenta da se neko jeftino vozi jer nema para,a da taksista jedva preživljava,nego da taksista može da izdržava porodicu od taksija,da ode na more,kupi drugi auto...
Тако може да се правда и доктор кад узме мито  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
Ne shvataš da nije poenta da se neko jeftino vozi jer nema para,a da taksista jedva preživljava,nego da taksista može da izdržava porodicu od taksija,da ode na more,kupi drugi auto...
Тако може да се правда и доктор кад узме мито  Smile
Koje pravdanje,nisam spominjao stan u Monte Karlu,nego jebeno letovanje,to su osnovne stvari,a ako taksista treba da lomi vrat 10 sati dnevno da nema nikakvu zaradu,on to neće da radi,zašto bi jebavao svoj auto,bio izložen riziku kad može negde kao portir da odspava noćnu za iste pare.

Nisu mi jasni ljudi kojima je krivo da taksista zaradi,bukvalno se satraše ljudi da mi objasne ta taksista treba da vozi za crkavicu da bi neko drugi umesto autobusom išao taksijem i da njegov budžet to ne oseti.

I kome je 5 evra mnogo za taksi,taj neka shvati da nije u mogućnosti da se vozi taksijem i to je to.

Niko se ne žali za cene pića po gradu,što idete u kafiće kad možete i ispred prodavnice da se obločete za sitne pare,e,to je to,ali niko ne kaže,vidi ga peder vlasnik kafića ne da mi jeftino da se obločem.Vlasnik Kafića litar žestine plati par stotina dinara,a zavali je za par hiljada.Poneseš 102 evra u grad,100 skršiš na piće,a dva sačuvaš za odalzak i povratak taksijem.

Neko je ranije napisao da se negde vozio za 50 dinara kilometar,u Beogradu je 65 dinara kilometar,samo što u nekom malom mestu sve se nalazi u krugu tog jednog kilometra dok je kilometar u Beogradu dužiina naprimer od Trga do Slavije.

Takvih poredjenja je mnogo.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2015, 19:33:31 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Citat
Niko se ne žali za cene pića po gradu,što idete u kafiće kad možete i ispred prodavnice da se obločete za sitne pare,e,to je to,ali niko ne kaže,vidi ga peder vlasnik kafića ne da mi jeftino da se obločem.

Па ја нисам чуо да власници кафића траже да се забрани рад трафикама  Smile Немам ја ништа против да таксиста иде на море, него имам против да он одређује која ће фирма овде да послује а која неће  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Ja sam otkrila dam imam jedno vozilo ovog naseg ubera ispred posla...

Moram da isprobam ovih dana... 10e... 10e... pa nek ide zivot...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Eto, izmenio sam, pisao sam ja, nego nekim cudom poruke nestanu? : ))
« Poslednja izmena: 01. Jul 2015, 22:25:25 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC One
Jesi li rekao nesto u vezi sa temom? Nisi.

Povod javljanja? Trn u dupetu da se raspravljas sa Aneom.

Da se ja pitam ja bih ovo brisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
Niko se ne žali za cene pića po gradu,što idete u kafiće kad možete i ispred prodavnice da se obločete za sitne pare,e,to je to,ali niko ne kaže,vidi ga peder vlasnik kafića ne da mi jeftino da se obločem.

Па ја нисам чуо да власници кафића траже да се забрани рад трафикама  Smile Немам ја ништа против да таксиста иде на море, него имам против да он одређује која ће фирма овде да послује а која неће  Smile

Nisi me razumeo,kafiće sam spomenuo jer ako hoćeš da piješ piće u udobnom ambijentu to će da košta više nego da piješ na ćošku.isto tako taksi ne može da bude jeftin kao gradski prevoz.
Ako u Beogradu imaš više taksista nego što je potrebno,i još divlji taksisti,pa jel milsiš da će uber da se naradi,i da će to da bude kvalitetan prevoz,pa pola divljaka ima da vozi za uber,i još smem da se kladim da neće da bude jeftiniji.

I sad ljudi imaju strah od lopurdi medju taksi vozačima,jel misliš da će uber i neregistrovani taksista da ulije poverenje.Koju kontrolu on ima,za razliku od taksiste iz  registrovanog udruženja,ako se nešto desi možeš da dodješ do svih podataka o taksisti,a u ovim jačim udruženjima snosiće ozbiljne konsekvence.U tim udruženjima postoje pravila koja ne smeš da nepoštuješ,ustvari smeš,ali ako te provale,zdravo.Čak i u nekim udruženjima i ne primaju tek tako taksiste,samo na preporuku,uz odgovarajući auto.U ozbiljnim udruženjim apostoje kontrolori,oni su na ulicama i prijavljuju nepravilnosti,naprimer,auto ti je prljav,on te prijavi,dispečar te prozove i moraš na pranje auta ili nema uzimanja vožnji.Takodje kontrolišu radio stanice,da ih taksisti nisu "budžili" u smislu da pojačaju snagu stanice,propisano je 12 ili 12,5 vati,a stanica svak može da se pojača na više,i čak da se stave pojačala,i onda taj koji ima pojačalo bude konkurentniji,i to se kontroliše i za pojačavanje se isteruje iz udruženja,isto i za kradju na taksimetru.

Treba srediti taksi službu a ne dovoditi nove igrače u ovaj haos,oni neće sigurno poboljšati kvalitet usluge,niti će voziti za sitne pare.

Registrovani taksista mora da ima uradjen estetski pregled automobila,svake godine,svakih šest meseci mora d auradi tehnički pregled automobila,kad se registruje auto,i putnici se osiguravaju,mora čak i da ima protiv požarni aparat koji mora da ima važeći karton overen u vatrogasnoj službi,taksista mora da ima kod sebe i važeći lekarski pregled za profesionalne vozače koji se razlikuje od pregleda za obične vozače.Takodje mora da ima i račune overene pečatom za ljude koji se voze za firme i mora da pravdaju taksi vožnju.

Koju od ovih obaveza mora da ima vozač ubera,nisam upoznat,pitam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 538.44
mob
Apple 15
Upravo cucim u tramvaju kod Zeleznicke jer su pancevacka goveda odlucila da strajkuju... I naravno... Kolaps..

Nemam sta da porucim sem Sesrljevih pozdrava Haskom sudu i zelje da vas Uber i slicni servisi sa'rane...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
« Poslednja izmena: 02. Jul 2015, 14:18:15 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Mogu da ga duvaju.  Smile

I Kragujevac za prestonicu, da i oni malo pate...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.