Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 10:55:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svi vodeni znaci...  (Pročitano 51814 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia krs
Smile Smile

ovnovi su moja slaba tacka, ukoliko si mislio da "analiziramo ljubavne jade" vodenih znakova  Smile potpuno losa kombinacija, ali kad je neko lud ne budi mu drug  Smile srljanje je obostrano  Smile mislim na raka i ovna  Smile
Nista mi ne govori u istom smo problemu, pomuti mi i ovo malo pameti sto mi je ostalo. Smile
Ja sam rak-bikonja, nezna, pozitivna i druzeljubiva.
Naj vise volim skorpije.
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eh... ma kakva pamet, ludost cista Smile ali je zaista umece "ukrotiti" ovna, mada nije nemoguce Smile tiha voda breg roni, a mi smo ipak poznati kao strpljivi  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
skorpija~jarac=zasad samo peripetije... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
shkorpija/ribe

sta da vam kazem---preosetljiva iako ne izgledam tako
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I vrag citira sveto pismo za svoje potrebe

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moja iskustva sa vodenim znakovima ....  Smile Smile

Rakovi ......  Smile

Oni su umetnuti znak na mome desc, mozete si zamislit kako se odlicno slazemo.  Smile Salim se.....
Samo morate paziti da ne fulate intonaciju i ne povrijedite ih. Oni su vrlo emotivni, brizni.
Ne znam mnogo Rakova, izuzev nekolicine sa kojima sam u dobrim odnosima, ali nista posebno. Znam mnogo osoba sa ASC u Raku, ne slazemo se najbolje. No, nisam s nikim u losim odnosima. Brat mi je Rak, stelij u Raku - Sunce, Merkur i Venera na MC. Ide..nekako..slaganje.. Mozemo se dosta dobro oko nekih situacija slozit.   Smile Smile

Smeta mi njihova preosjetljivost, dok mi se svida i cijenim njihovu brigu za druge. Imaju razvijenu svijest.

Skorpioni .....

Smile

Vodni znak koji svojim egom, ljubomorom i zeljom za dominacijom drzi status " tekuce vatre ". Nije tipican vodeni znak, a i definicija Mjesec u vodi - ljudi smatraju emotivno, njezno. No, sto ako je Mjesec u Skorpionu? Skorpion u dusi, ciji je drevni vladar MARS( Ovan ) i sadasnji PLUTON ( bog podzemlja ).
Skorpion mi je jedan od najzanimljivijih znakova, prodorni su i zeljni moci. Kao i Bikovi vole sex i novac.
Moja 11.kuca je u Skorpionu i slazem se dobro sa njima, a vladar 11.kuce Pluton mi je u svome sjedistu - Skorpionu.

Ribe......

Smile

Smile

Vladar Riba NEPTUN mi je u 1.kuci, a znak Riba mi je vrh 3.kuce. Slazemo se dosta dobro. No, nekako su mutne, malo nepouzdane.  Smile Kako koja, ali su odlicni slusatelji, daju dobru podrsku. Intuicija im je odlicna.
Imam prijatelje Ribe, slazeno se dobro. Smile

IP sačuvana
social share
Lijecnici prekricaju svoje greske grobom, lijecnici mamorom, a zene dekolteom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Meni vodeni znaci baš odgovaraju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
eh... ma kakva pamet, ludost cista Smile ali je zaista umece "ukrotiti" ovna, mada nije nemoguce Smile tiha voda breg roni, a mi smo ipak poznati kao strpljivi  Smile
hihiiii...ne moj ni da pokušavaš da ga ukrotiš, pusti ga da misli da je on ukrotio tebe...5 godina sam bila sa ovnom...ne znam kako nam je to uspelo...ostali smo dobri prijatelji...sada on kao opet nešto pokušava...neusuđujem se ni da razmišljam o tome...
ja sam inače jarac/rak
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3280
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
Rakom vlada Mjesec,skloni plimama i osjekama,Skorpijom Pluton i Mars,skloni regeneraciji,uspjehu,Ribama vlada sneni Neptun,uvjek u svijetu snova Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Da li je neko cuo da skorpija moze da ima tri stepena licnosti.
-Skorpija
--Orao
---Fenix
Ako niste znali sad sam vam bacio zusku Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eh... ma kakva pamet, ludost cista Smile ali je zaista umece "ukrotiti" ovna, mada nije nemoguce Smile tiha voda breg roni, a mi smo ipak poznati kao strpljivi Smile
hihiiii...ne moj ni da pokušavaš da ga ukrotiš, pusti ga da misli da je on ukrotio tebe...5 godina sam bila sa ovnom...ne znam kako nam je to uspelo...ostali smo dobri prijatelji...sada on kao opet nešto pokušava...neusuđujem se ni da razmišljam o tome...
ja sam inače jarac/rak

Smile
Pa upravo to "ukrocen" je cinjenicom da je on "ukrotio" i to je zabava i igranka bez prestanka Smile naravno, tu vec do izrazaja dolazi "dimenzija" ljubavi i sama mudrost opstanka na brvnu sa ludim ovnom koji bi da "prodje", a ne moz` dalje, jer mu prepreku ne pravi drugi rogati, vec naizgled nezno rakce Smile xexexe sto kaze moja prijateljica: "dok ovan ustanovi da rogove mora "spustiti" kako bi nacinio "udarac" majusnom rakcetu, to sicusno stvorenjce ga "prikljesti" tamo gde se najmanje nada i eto ti belaja"  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 10:55:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.