Ovako, nov sam ovde prilicno, ali sam se odlucio odmah po prelistavanju foruma i ovog dela pogotovo, da malo spomenemo Ribe, Skorpije i Rakove. Kakva vi iskustva imate sa tim znacima i tako to, jer sam video i temu o Lavovima, pa rekoh da imamo i ovu.
Dupli sam rak i ne slazem se sa mnogim karakteristikama koje su naznacene za rakove, odnosno te karakteristike nemam. Sa ribama sam u vecitom raskoraku i prosto receno smo kao "dva ovna na brvnu" naravno, to se odnosi na dvojicu kolega u znaku ribe, mada se prilicno postujemo Sto se skorpija tice, potpuno sam ravnodusna
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
VODENO TROJSTVO: Vodeni znaci –Rak, Škorpija, Ribe. Voda im daje dubinu emocija, umjetničku inspiraciju, intuiciju, maštovitost, bogat unutrašnji život. Međusobno mogu da grade veoma snažne emotivne veze zasnovane na intuitivnom razumijevanju, dvije vode koje zajedno teku- Škorpija i Rak, a posebna dubina između Riba i Škorpije. Njihovom senzibilitetu odgovara stabilnost zemljanog elementa, a posebno su uspješne kombinacije: erotska- Škorpija i Bik, ljubavna- Djevica i Rak, Jarac i Škorpija, prijateljska -Ribe i Djevica. Zajedništvo je plodno i stabilno prema principu –zemlja upija vodu, a voda natapa zemlju. Za duboko emotivne vodene znake opasnost predstavlja hirovitost vazdušnog elementa- naročito Vodolije ili Blizanaca jer, vazduh talasa vodu, što može da bude delikatno, izazovno i neizvjesno.
he he, a ja sam Riba, podznak Skorpija... A za Vodolije je tacno, kad ih vidim ja se obavezno posvadjam ali ne na onaj nacin kao sa Lavovima, neko se posle vrati u normalu, kao da nista nije ni bilo...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2006, 01:59:49 od PC_korisnik »
Dupli sam rak i ne slazem se sa mnogim karakteristikama koje su naznacene za rakove, odnosno te karakteristike nemam. Sa ribama sam u vecitom raskoraku i prosto receno smo kao "dva ovna na brvnu" naravno, to se odnosi na dvojicu kolega u znaku ribe, mada se prilicno postujemo Sto se skorpija tice, potpuno sam ravnodusna
Moj brat je Riba,vrlo velikog srca,osjecajan,velikodusan.Ima smisla za muzicku umjetnost,lijepo svira,pjeva,voli more i najvise vremena provodi na njemu,u camcu. @PC korisnik,a ti posto ti je podznak Skorpija ,mogao bi da odes i do Louizijane,drzave sa puno mocvara,suma...,mada prvo pogledaj astro kartografiju,da li bi ti tamo bilo ok,ono sudbinski
ovnovi su moja slaba tacka, ukoliko si mislio da "analiziramo ljubavne jade" vodenih znakova potpuno losa kombinacija, ali kad je neko lud ne budi mu drug srljanje je obostrano mislim na raka i ovna
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
ja sam dupla skorpija,ljudi obicno skorpije poistovecuju sa zivotinjom skorpijom,ali to nema veze(barem ne uvek hehe),ali ja znam da smo vrlo emotivni,VERNI,nema vam vernijeg znaka od skoprije,kako u ljubavi tako i u prijateljstvu,realni,pozrtvovani za ljude koje vole,i sve bi uradili za osobe koje vole i smatraju vrednim,intiutivne itd,itd ljudi,ako trazite iskrenost i odanost sigurno cete naci u skorpiji
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.