odakle ti to?pa nema coveka ko nije rekao to za skorpije,uostalom i slazem se da dosta utice karakter,ali svaki astrolog zna za skorpijinu vernost i realnost...a na vernost se misli na osobe koje smatraju vrednim toga....
ja sam dupla skorpija,ljudi obicno skorpije poistovecuju sa zivotinjom skorpijom,ali to nema veze(barem ne uvek hehe),ali ja znam da smo vrlo emotivni,VERNI,nema vam vernijeg znaka od skoprije,kako u ljubavi tako i u prijateljstvu,realni,pozrtvovani za ljude koje vole,i sve bi uradili za osobe koje vole i smatraju vrednim,intiutivne itd,itd ljudi,ako trazite iskrenost i odanost sigurno cete naci u skorpiji
Ja sam riba podznak lav. Nemam ni jednu osobu od riba sto ste naveli, sve je suprotoi, volim da dominiram, da sam u centru paznje da vodim glavnu rec, emotivna i nisam bas nesto..... mislim da tu podznak igra veliku ulogu, ali posto se stvarno ne razumem bolje da cutim hehe
Ja sam riba podznak lav. Nemam ni jednu osobu od riba sto ste naveli, sve je suprotoi, volim da dominiram, da sam u centru paznje da vodim glavnu rec, emotivna i nisam bas nesto..... mislim da tu podznak igra veliku ulogu, ali posto se stvarno ne razumem bolje da cutim hehe
Da to su odlike Lavova,al ipak imas ti malo i ribice,bez obzira sto neces da priznas,nemozes ti to gumicom izbrisati
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
ovnovi su moja slaba tacka, ukoliko si mislio da "analiziramo ljubavne jade" vodenih znakova potpuno losa kombinacija, ali kad je neko lud ne budi mu drug srljanje je obostrano mislim na raka i ovna
mislila sam na kombinaciju zena - rak / muskarac - ovan, provereno luda kombinacija, iz iskustva govorim: moja prva ljubav: ovan, moj ex verenik: ovan, sada uzdisem za: ovnom, naravno
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.