Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:06:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 945893 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 289
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat

To su ljudkse "istine" i pokušaji da se objasni svet koji ih okružuje. A ti se oslanjaš na jedan potpuno antropocentičan stav da je ono što je čovek odredio kao istinu postoji oduvek i prestavlja večnu istinu u Univerzumu.

Citat
Ima veze jer svo vreme tupis o spontanosti. Zivot nije mogao nastati spontano  Smile Ako ne mozes uvideti ista iz toga, dalje diskusija je smesna.

Ja sam naveo konkretna istraživanja koja potvrđuju moje stavove. A sa druge strane ti sebe nazivaš
ThePhilosopher, ali ti argumentacija nije jača strana, a da i ne spominjem kritičko mišljenje. Ti nisi naveo ni jedno istraživanje koje nam potvrđuje tvoju gornju izjavu. Jednostavno ti odbijaš da prihvatiš nešto što se ne uklapa u tvoj pogled na svet bez obzira što ti neko predoči dokaze.
A ostatak tvog posta ne sadrži nikakav argument već je plod tvoje isfrustriranosti što nemaš odgovore na argumentovane stavove drugih učesnika diskusije.

« Poslednja izmena: 22. Avg 2010, 14:20:53 od entropy »
IP sačuvana
social share
The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them into the impossible.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG G2
Jel neko sumnja u Colu?  Smile
Blasfemija.  Smile
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Čudni su putevi Čolini...

Smile

Citat
To su ljudkse "istine"
A ti si mi Bozja istina  Smile Ima ih jos takvih na forumu. You Join'd the club.

Citat
Ja sam naveo konkretna istraživanja koja potvrđuju moje stavove.
Ti si naveo ono sto tebi odgovara, sofisticki baratas naukom.

'Ajde malo projekcija. Psihologija ti nije jaca strana.

Citat
A sa druge strane ti sebe nazivaš
ThePhilosopher, ali ti argumentacija nije jača strana,
Od tebe nisam video niti jednu logicki smislenu izjavu. Ocito da svoje mane projektujes na mene. Na forum si dosao da meris snage sa ostalima.

Citat
Jednostavno ti odbijaš da prihvatiš nešto što se ne uklapa u tvoj pogled na svet bez obzira što ti neko predoči dokaze.
Nema veceg dokaza do onoga u mojoj dusi.

Citat
A ostatak tvog posta ne sadrži nikakav argument već je plod tvoje isfrustriranosti što nemaš odgovore na argumentovane stavove drugih učesnika diskusije.

Nisam ja taj koji proziva seza i ostale da su neznalice. Niti sam ikada rekao za tebe da si neznalica.  Smile Ocigledno je da znas dosta toga, ali to koristis sofisticki.  Smile Sto bih se ja frustrirao zbog tebe  Smile Vise ima smisla da i ovo projektujes na mene jer se cesto napadas na licnost.

Zbog toga sam i rekao - naucnim putem pokazi da su ostali neznalice, ako moze citiraj i nobelovca.

Ako ti se ne svidja, iskuliraj ovaj post, ja vise nemam nameru da pisem  Smile

---
Mozda nekad i dodjes do vrha planine. Onako sed i star. Tamo ce te docekati mladjani teolozi koji ce ti rec da sve to oni vec znaju  Smile Dzaba si se mucio  Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2010, 14:34:47 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Bosch ima centrifugu
Blasfemija.  Smile

Blasfemija - pa mislim stvrno odakle ga izvuche leba ti - ajd nadji ovu rec u srpskom recniku - chik!  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG G2
Svetogrđe.
Jel sam pogodio?
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 289
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Nema veceg dokaza do onoga u mojoj dusi.

I opet jedan ceo post bez ijednog argumenta osim ovog iz tvoje duše. Ovo je još jedan dokaz da ti ne možeš da prihvatiš dokaze zato što se ne slažu sa tvojim osećanjima i stavovima.
Kada imaš neke konkretne arumente javi se. Ovako samo pišeš besmislene postove.

P.S. I ne hvataj se sofizma jer ti nimalo ne ide u prilog.
IP sačuvana
social share
The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them into the impossible.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Blasfemija.  Smile

На ломачу! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Citat
Ima veze jer svo vreme tupis o spontanosti. Zivot nije mogao nastati spontano   Ako ne mozes uvideti ista iz toga, dalje diskusija je smesna.

no Philisofer radi kao kombajn i pise zbog cega plate njega Smile

davo nisam tu pisao i jos dugo necu Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Za Filozofa,

Od ovih pet hiljada religija danas na svetu jer mozes da budes precizan o kom bogu i kojoj filozofiji pricas .
Zasto moras biti Rob tamo nekoj prici koju nije cak ni tvoj narod izmislio ,
Zar ne umes da zapitas sebe o autorima njihovom poreklu i tadasnjoj politickoj situaciji na dalekom istoku,Rimu i Egiptu.Kako je moguce da obrazovani ljudi veruju u bilo kakav religiozni sistem na osnovu onog sto znaju danas.
Ali ako je na primer nas Univerzum samo mali deo jedne vece celine zasto je to relevantno coveku kada su mu genetski dani vec odbrojani.
Religija je kao i obozavanje bogova iskljucivo ljudska razonoda.
Je li sta ti je tvoj Bog dao ili oduzeo?
Jer ima nesto da postoji sto nije deo vec postojeceg prirodnog poredka karbonskog ciklusa .

Ja znam i vidim  ljude religiozne i dobre ,mole se ,poste idu u crkvu pa opet ne mogu da imaju decu, gladuju,
nemaju nista ,prose ,pate od bolesti fizicke i dusevne,ne mogu da izadju na kraj sa racunima,
neki su posebno mizerni a neki samo kukaju o svojim problemima ,ne zele da procitaju knjigu jer su lenji pa se mole uzaludno ,jer jedini spas i spasenje koje dolazi je u vidu smrti i nadi da ce biti posle meda i mleka u raju.

Hoce kure malo ,Kad cete bre da shvatite da nisu svi ljudi jednaki,
To sto neko kaze "pred Bogom su svi ljudi jednaki je poetska sloboda"i utopija za velike mase.
Od Boga nema nista ,
Ali da ovaj biblijski jevrejsko hriscansko muslimanski postoji kao jedna licnost bas bi bilo interesantno gledati kako bi resio sukob interesa izmedju ovih koji se mole ili ratuju.

The Philosoher

Zelim ti od sveg srca da imas Cerku i da se uda za vrlo religioznog coveka koji je Musliman Africkog porekla i da zive tu u Srbiji gde te svi znaju.

« Poslednja izmena: 22. Avg 2010, 19:31:23 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Jel neko sumnja u Colu?  Smile
Blasfemija.  Smile

Blasfemija - pa mislim stvrno odakle ga izvuche leba ti - ajd nadji ovu rec u srpskom recniku - chik! Smile

Dobro svi je znaju dal Srpski dal Engleski ,

Za tog literalno nezdravog karaktera po imenu Zdravko sam Cuo 1978 kada je imao hit
"gori vatra medju nama"i od tada sam odlucio da ga vise nikada necu slusati jer je sminker za seljancure po beogradskim kaficima koje slusaju ljubavne balade.

Naravno posto sam u tim godinama slusao pank i bio Anarhista muzicki u to vreme su mi tada vise odgovarali
Sarlo Akrobata,Pekiska patka i Sex Pistolsi.

Zao mi je sto je muzicka scena toliko unazadjena ovih dana,
PS .Jer ima rec u Srpskom recniku za suprotnu rec od Evolucije

« Poslednja izmena: 22. Avg 2010, 19:54:16 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 443 444 446 447 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:06:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.