Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sumnjivi nestanak i ubistvo pevacice u Borci  (Pročitano 17185 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
opet gostovanje na pinku podeljenog lika dal je ministar dal je funkcioner partije nezna se al me jedno zanima dal je bilo crveno svetlo ili zeleno svetlo na semaforu,dal je ogranicenje 50 ili 100 dal je bezanje sa mesta ubistva posla izvrsenog ubistva kaznjivo ili nije dal se sama ubila ili je pak ubijena... oh vejt to je jedan drugi nebitan slucaj koji zastareva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Боске, није што си левичарска битанга, има их на овом форуму такође, али код нас у Банату такви попут тебе су смештени у одговарајуће установе у Падињаку, Ковину и Вршцу, дакле немају приступ интернету.
Погледај на шта личе твоје реченице, то осликава твоје ментално стање које је дубоко нарушено.

Tuga je što je potencijalni ubica postao popularan lik, pa dođe i na televiziju čak  Smiley 1
Бошко Љотић је покренуо капмању за забрану тих ријалитија. Требало би и остали да му се придруже и да се изврши притисак на режим.
Данас слушам како жвалавко коментарише чак и то убиство, па он је мирођија у свакој чорби.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Vojvodina je sveta austrijska zemlja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
mob
HTC One
Bez ikakvog misljenja o tome ko je ubica, ali tajming je vise nego sumnjiv, da ne kazem medijski orkestriran i pripremljen.  Smile

Posle godinu ipo dana covek ulazi u rijaliti program, cela Srbija ga gleda na TV danima i onda samo - izadji da ti nesto kazemo pa se vracas - i ajmo sada u pritvor monstrume.

Kazem, kriv ili ne ali ovo je bas medijski isplanirano a sta je razlog saznacemo kada vidimo u narednim danima sta nam je promaklo a tice se svih nas mnogo vise nego rasplet ovog slucaja.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2017, 15:45:22 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
normalno da je planirano ali nije normalno sto se to radi al drzava je dno dna tako da ono necudi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
Tuga je što je potencijalni ubica postao popularan lik, pa dođe i na televiziju čak  Smiley 1

pa televizije i novine su ga takvim napravile aljudi vole da gledaju i citaju o tim ciganskim rabotama vise neg leb da jedu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49985
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
Боске, није што си левичарска битанга,

bitanga ti je onaj caca... koji te sklepao takvog blentavog i nakaradnog...

nemas ti predstavu kakva sam ja bitnaga i cija..i bolje ti je da nikad ne saznas...
jer ces imati dozivotnu insomniju  Smile

ne znas ti ni sta je lejvicar a kamoli sta je desnicar..a ne znas ni sta je patriota a ni  nacionalista...
i zapamti ...to sto je neko desnicar to ne znaci da je veci patriota od bilo koga...ili da je  sposobniji..jaci..ludji ..mocniji..i hrabriji od bilo koga..
 pa i od bilo kojeg ljevicara...

politicko opredjeljenje je jedno..politicka retorika drugo..a karakter covjeka i subjektivni njegov osjecaj su nesto trece...a njegovo znanje..spremnost...vjestine i hrabrost ili ludilo su nesto cetvrto...

to sto ti pises po netu te fasisticke poruke... to ne  znaci da si sposoban da uradis bilo sta od toga...
ili da si veci nacionalista i patriota  od bilo koga..

partiota i nacionalista ne znaci da covjek mora biti fasista i genocidni nacista ...sovinista...ksenofob i mrzitelj i budaletina...

patriotizam se ne pokazuje u kafani i na netu...

a da ti kazem sta je recimo patriotizam...patriotizam je uzeti pa mjesecno od svojih primanja odvoiti 100 evra...
pa poslati na kosmet ...i tako nesto slicno...
a rat je nesto drugo...i ratovi su se poodavno prosli...
sada nije ratno stanje...

ako zelis da ubijas bilo koga..eno imas siriju..irak...afganistan i donbas republiku...
u prva tri pomenuta mozes dobro i zaraditi...
imas dole islamista koliko hoces...
dole njima prosipaj junastvo i hrabrost ...a ne meni ovdje..
jer nisi kvalifikovan da meni prosipas bilo sta.. a kamoli patriotizam..nacionalizam i muda i ludilo... i vjestine ganjanja raznih islamista po vukojebinama i sl..Smile

ne mozes da zamislis koliko sam vidio takvih junaka...koji na prici kolju i pale i zare....
a posle se ispostavilo da je po 5 ljudi  popusilo metak spasavajuci idiote..
 jer se junacina ne smije pomjeriti s mjesta...hastra ga ukopa u mjestu..
shok dozivi...pocne pjeniti...ko epilepticar..

Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2017, 20:07:43 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
znaci i policija ucestvuje u realiti programima...

kao na zapadu...

sad ce za kaznu da ga posalju na pink... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ma  ne bi rekao da  hapsenje  ima bilo kakve veze sa rijalitijem...
mozda da su imali prostor da ga malo bolje prosmatraju...i da je bio neko pripremeljen da mu postavlja odredjena pitanja..
ali  ne mogu pricati...jer nisam gledao...niti znam sta su ga ostali ucesnici pitali ...

ali znam da su ovi iz novosadske forenzike odradili dobar posao...jos i pre nego je zadruga pocela...
ne znam bas najbolje...ali mislim da su valjda forenzicari  ustanovili da pjevacica nije ubijena tamo gdje je nadjena...
a ovaj je primjecen da se vozikao autom u okolini...na dan nestanka pjevacice...
i morace ovaj dosta toga da pojasni i objasani
ali vidjet cemo ...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.