Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sumnjivi nestanak i ubistvo pevacice u Borci  (Pročitano 17174 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
znaci neko je ulozio u medijsku kampanju da bi zaradeo na ubistvu neke anonimne pevaljke,e da mi je tvoj mozak batice na par sati samo

svasta....

nemoj da mi izvrces reci
i da ih postavljas kako tebi odgovara..i da to predstavljas kao da sam ja to rekao..

ti ce meni da drzis slovo o moralu

da je tebi bilo kakav mozak.. a ne moj...ti bi bio presretan...
ali polako...mlad si ...mozda ce ti narasti mozak  Smile

« Poslednja izmena: 08. Sep 2017, 18:11:24 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
ne drzim tebi slovo o moralu,smatram da imas dovoljno morala za razliku od nekih,al zajebo se se nije ovo tema o zadrzuzi i stali
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
 jesi ti drogiran..lud.. o cemu pises covjece...  Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Uhapšen suprug pevačice ubijene u Borči

N1 Beograd|15.09.2017. |22:29 >22:31
Kako N1 nezvanično saznaje, Zoran Marjanović, suprug pevačice Jelene Marjanović, ubijene u aprilu prošle godine, uhapšen je u petak uveče.

Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšen je upravo zbog tog slučaja.

Jelena Marjanović ubijena je u aprilu 2016. godine na nasipu u Borči dok je džogirala. Mediji su se mesecima bavili ovim zločinom, istovremeno sa istragom koju je vodila policija.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je u aprilu prošle godine da su informacije koje se pojavljuju u medijima neistinite, a da se oko ubice "steže obruč" i da policija "svakog trenutka" očekuje konačne rezultate.

Podsetimo, Zoran Marjanović je nedavno ušao u jedan rijaliti program, iz kog je svojevoljno izašao u četvrtak uveče, zbog, kako je navedeno, brige o detetu.

Izvor: N1
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
U PRITVORU DO 30 DANA

Zoran Marjanovic uhapšen zbog ubistva supruge Jelene

Marjanovic je uhapšen u Borci, nakon cega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je odreden pritvor do 30 dana.

Vladimir Marjanovic potvrdio je da je njegov sin uhapšen i tvrdi da je “hapšenje namešteno”.

- Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - prica u šoku

Zoran Marjanovic je pre nekoliko dana ušao u rijaliti "Zadrugu" na iznenadenje mnogih, a kao glavni motiv za to navodio je da želi da ga publika upozna na pravi nacin. Isticao je da mu novac nije bitan, a tokom boravka u šou otkrio je da je veliki vernik, da bi uradio sve za religiju i porodicu, te da ga bole price da je pripadnik sekti. Morao je da napusti "Zadrugu" zbog Socijalne službe, koja je tražila da odredi privremene staratelje, a cerka Jana je tokom njegovog boravka u šou bila sa njegovim roditeljima.

Dok je bio u rijalitiju, progovorio je o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova cerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.

Ispricao je kako je cerkica Jana reagovala kad je saznala da joj je mama ubijena.

- Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trci... Kasnije krecemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osecaj da se vratiš kuci bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao - naveo je on, dodavši da ga boli povezivanje sa sektama, te da svi vrlo dobro znaju da je pravoslavac i da bi poginuo za svoja uverenja.

- Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kuci, koja je bila jeziva tih dana - pricao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlucio da bude još jaci.

Ubistvo pevacice Jelene Marjanovic zaokupilo je pažnju celokupne srpske javnosti koja i dalje ne zna ko stoji iza zlocina.

Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine, dok je trcala na nasipu u Crvenki. Na nasip je došla automobilom sa suprugom Zoranom i cerkom Janom. Zoran i Jana su, kako je Zoran tvrdio, u jednom trenutku ostali na livadi, dok je Jelena otrcala.

Zoran je tek uvece policiji prijavio Jelenin nestanak. Ostalo je nejasno zašto nije reagovao odmah cim je primetio da mu nema supruge.

Policija je iste veceri krenula u potragu za Jelenom. Verovalo se da je nestala, pa su na potezu za trcanje iste veceri prolazili i policajci, i novinari, i porodica i prijatelji koji su tražili Jelenu i tako uništili dokazne tragove.
JelenaMarjanovic
Foto: Facebook JelenaMarjanovic

Jelenino telo nadeno je sutradan, u kanalu. Obdukcijom je utvrdeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu. Kiša koja je padala noc pred pronalazak tela sprala je tragove koji bi doveli do ubice. Oružje kojim je Jelena ubijena nije nadeno.

Jelena je ubijena sedam minuta nakon njenog poslednjeg telefonskog razgovora sa majkom Zoricom. Zorica posle zlocina ni u koga nije "uprla prst", niti optužila za ubistvo. Sve vreme postavljala je samo pitanje: ko je ubio njenu cerku. Odgovor nije sacekala. Umrla je u oktobru 2016. godine.

.....................

eh....nisam bas bio siguran da je on ubio  nesretnu pjevacicu...
ali posto je drogos...nije izuzet od sumnji...
sumnjao sam na njegovog oca..
i bio sam ubjedjen da nije ubijena na nasipu niti u blizini mjesta gdje je tijelo nadjeno..
tamo je cistina i brisan prostor...i sve se vidi ko na dlanu....
a ubistvo mi nije djelovalo kao neko nasumincno ubistvo...

ali rano je za takve price..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
valjda ćemo da saznamo ko je ubica posle izbora.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
tajkun koji drzi pola beograda,mozda je djilas

www.alo.rs/tajkun-dilas-preuzima-beograd/122901
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Ја сам и сумњао на тог ганција ... иначе они живе у циганском исламском насељу у Борчи, поред којих живе и други исламисти са КиМ такозвани Горанци, који заједно покушавају да подигну прву џамију на простору некадашње Српске Војводине односно панчевачког среза.
Највеће вехабијско гнездо се налази на Алтини (Земун) тамо где је и срушена она џамија, а затим следи ово у Борчи.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2017, 11:54:34 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
kakava dedukcija.. Smile Smile Smile

zanima me kako si od ubijene pjevacice i osumnjicenog muza ...dosao do cigana(ajde to mogu da shvatim ako je ovaj rom)... .preko muslmana i dzamije do goranaca.. Smile

ti si definitivno bolestan covjek...
i treba da odes i da se javis stucnim licima u zdravstvenu ustanovu za vugla... da te pokusaju izleciti....
« Poslednja izmena: 16. Sep 2017, 12:06:31 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
Tuga je što je potencijalni ubica postao popularan lik, pa dođe i na televiziju čak  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.