Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 22:01:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šumadija želi prestonicu  (Pročitano 13053 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia
Ne zelim da prekidam, samo jedan podatak. Od privatizacije DIN-a, Nis je dobio 5%. Ili je bolje reci, samo 5%.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 00:57:42 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Aman ljudi jel se drogirate ???
Ko krivi Beogradjane i Beograd ?
Ja cu da vam kazem..to su obicni matori ljudi koji bleje kraj tv-a i ne znaju gde se nalaze.
I jos jednom ponavljam..posebno Feanoru.
Obicnog coveka boli kurac i za vladu i za glasanje i za ostale kurce..obican covek se snalazi .
Zasto bih ja na primer..drkao kurac negde na planini i pljuvao Bg , ako je Bg isto moj grad i mogu da odem tamo da zivim ????????????????????????????????????????????????????????????????? Razmisli ?

I sta te cudi kako pare odu u bg ?

Prosto odu i nema sta da te cudi.To se zove investicija.
Ljudi otvaraju firme,markete i ostale privatne kompanije na onim mestima gde ljudi imaju pare. Sta tu toliko ima cudno ?  Smile
Jel bi ti otvorio neku kompaniju na planini gde niko nema za hleba ili u Bg gde je standard veci i veca zaposljenost ?

Inace evo kako kinta ide u BG

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/170692/Djilas-Iduca-godina-je-za-Beograd-godina-mostova

Citat
Najveći deo sredstava, od 200 miliona evra koja je Evropska investiciona banka, početkom marta, odobrila Srbiji za ulaganje u nauku biće usmerena u Novi Sad i Beograd, kao najjača naučna i tehnološka uporišta u zemlji, kazao je resorni ministar Božidar Đelić.

http://prijemni.infostud.com/vesti/Novca-ima-samo-za-studente-u-Beogradu/170/10827/

Ja ovo nisam citao..ali sam ti naslov kaze.
I sta ti nije jasno kad se kaze da pare idu BG ????

Svi prihodi , donacije i ostale gluposti se skupljaju i odlaze u Bg ..Onda se odatle odvaja svakom po potrebi tj svakom gradu..E sad Bg kao prestonica ima najvise troskova i tu se najvise ulaze. Ja mislim da prostije nisam mogao da ti objasnim.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
hkj nema tu toliko mutljavina koliko ima nedostatka para Smile Jednostavno oni ocekuju da ce drzava nesto da pomogne a drzavi se jebe Smile Obeca pa onda odustane i ne smes joj nista....

Evo ovo sto lajt kaze... To nije jedini primer. Sve ode u beogradsku administraciju a time u povecanje standarda zivota Beograda i ujedno u smanjenje zivotnog standarda ostatka Srbije.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
Ne zelim da prekidam, samo jedan podatak. Od privatizacije DIN-a, Nis je dobio 5%. Ili je bolje reci, samo 5%.

Tako je. Šta je to uopšte "glavni grad"? Ako pitate građane razvijenih država reći će vam "administrativni centar". Ako pitate građane srbije reći će vam "grad koji raspolaže svim državnim kapitalom napravljenim u ostatku države"

Beograd je neka vrsta magneta. Za bg se lepe i ljudi i novac iz ostatka države. Srbija nema mnogo stanovnika i možda bi i bilo moguće premestiti svih 7, 8 miliona u beograd i napraviti od tog grada metropolu. Ka tome se ide (svesno ili nesvesno) ali smo još daleko od toga. Za sada postoji samo jedna metropola na balkanu.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 01:08:42 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia
Problem je kako se to predstavlja nekome. Ni lokalni politicari nisu cvecke. Velika vecina njih ide po misljenje, gleda da se ugnjezdi i bas ih briga za grad.
Evo jos neki primer, i necu vise. Nekoliko godina je trebalo da se vlasnistvo nad zemljistem, na grad, ako je i prebacno. Da bi se gradio kargo centar na aerodromu. Austrijanci su potpisali ugovor, vredan preko 100 miliona evra, sve je bilo ok, ali zemljiste nikako da se prebaci.

Ovo je trebalo graditi :

Tako da citajuci sta Orf pise, nimalo nisam iznenadjen takvom pricom.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 01:30:36 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
 Smile za većinu

ali za metropolu,ili kako već se zove  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
kada sam napisao da postoji samo jedna metropola na balkanu mislio sam na Istanbul  Smile

@lightsoft slažem sa da veliki deo odgovornosti snose i lokalni političari. mrzim što ću ovo reći ali Niš je bio jedno veliko gradulište kada su na vlasti bili SPSovci, tačnije Mile Ilić. Iz nekog razloga, nicali su tržni centri, bulevari, stambeni kvartovi, fontane, podzemni prolazi, popločavne šetačke zone... bio sam mali i voleo sam bagere pa se sećam  Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 01:38:34 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Hajde da vidimo tezu u Užice se ne ulaže. Proteklih desetak godina je upravo prema i kroz užički kraj napravlejno najviše modernih saobraćajnica. Te saobraćajnice su omogućile bukvalni turistički bum na Zlatiboru koji je samim tim povećao vrednost zemljišta, zaposlio mnogo ljudi, primorao na nove infrastrukturne investicije u vodovod, uređenje parkova, šetališta, ski staze, trgovinske mreže.

Kad pogledaš koliko je povećan broj noćenja na Zlatiboru u proteklih 10 godina, pa pogleaš koliko je u isto vreme povećan poreski priliv videćeš nesrazmeru. Porezi se ne naplaćuju što bi trebalo da radi lokalna samouprava, nego se sistemom daj mi 5000 evra i vidimo se za pola godine kradu. Znači za nedostatak novca da se asvaltira ulica krivi su lokalni činovnici koji ne naplaćuju porez  u opštinsku kasu nego uzimaju mito.

Ergo Beograd nije ni video te pare koje ti pominješ
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 01:48:31 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
moderne saobracajnice? Smile Gde?
Vodovod?
Kanalizacija?

Gde to? I to sto je napravljeno je napravljeno od privatnih para Wink A od saobracajnica je mozda zakrpljen put ka zlatiboru i prosiren je put na surduku da ljudi ne bi ginuli svake godine Smile

Porezi se naplacuju i to debelo licno sam video obracune i licno sam video kolike se pare tu okrecu. Jedan bulevar u Beogradu je vredan vise nego sve investicije koje si spomenula zajedno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mladenovac za Prestonicu, ako to ne uspe uvek moze Velika Ivanca  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 22:01:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.