Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:41:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šumadija želi prestonicu  (Pročitano 13030 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Nisu uradili nista naravno Smile Dodelili su gradske i prigradske linije drugim firmama i tu sada postoji dosta nesporazuma, bila je ta opsta frka oko stanice koja je sigurno jedna od najlepsih koje sa ja video u zivotu(samo malo da se dotera i nasminka).... Uglavnom pare je pojeo mrak i Raketu je pojeo mrak Smile Doduse neki ogranci su ostali u zivotu nisam siguran ali mislim da je ogranak Rakete iz pozege i iz baste opstao Wink Imas ono groblje autobusa kad ides iz beograda ka uzicu izmedju pozege i uzica sa leve strane, tu ti je bio remont Rakete, naravno sada tamo stoji jedno 200 tona krsa Smile

Sada imaju Zlatan Rajzen i Gaga Turs i prilicno im lepo ide i dosta su jeftiniji od konkurencije koja vozi u druge gradove Wink  Autobusi su im stvarno dobri i ide se napred Smile Obnovljene su skoro sve linije koje su bile i pre doduse nema ih tako puno kao pre(nisu tako cesti busevi)... Djaci se prevoze sasvim dobro. Braca Micici vlasnici Puteva i Jedinstva su kupili neke kombije za udaljene delove Uzica za djake itd....

« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 14:42:16 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Ti kao beogradjanin zivis bolje od mene uzicanina

И ти живиш боље од неког из Пирота и шта ћемо сад?  Smile
Криви Вам Београђани јер су рођени у Београду...
А нису вам крива говеда на власти које стално гласате ево већ 10 година без пардона?!
Вероватно вам сметају само они Београђани из центра, а беда из околине вас не занима...

Кад ће више народ да схвати да не може неко из забити на граници да живи у условима који постоје у главном граду и да још за то оптужује грађане Београда...
Овде не мислим на тебе лично већ на тотално нереалне жеље неких људи...

Новосађани кукају што немају биоскоп... Па жалите се Пајтићу, Чанку, ДС-у, немојте да Вам смета што Београд гради мост после 40 година...

Тема је широка... Сад очекујем паљбу, иако сам милион пута рекао да сам за тоталну децентрализацију Србије... Изволте...

Орфи, а какве везе имају Београђани са крађом по фирмама у Србији??? Ево какве везе хкј и ја имамо са тим?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Do nekih sela u Sremu možeš samo peške, ili taksijem.

а да људи размисле о куповини аута?
ипак живимо у времену демократије,прогреса и свеопштег благостања Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Fenor pa stavi tu recenicu do kraja jebem mu sve Smile Sto je izvuce iz konteksta tako Smile

Ako mi opet pocnemo da rusimo vlast opet ce da gori skupstina kao prosli put kad smo MI rusili vlast Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Орфи, а какве везе имају Београђани са крађом по фирмама у Србији??? Ево какве везе хкј и ја имамо са тим?
ne,ne,ja sam ga bio pitao da mi kaze za Raketu nesto detaljnije,posto mi je rekao prethnodno da se raspala,a zanima me sta se tu dogadjalo,i sta se dogadja.i ne samo s tom firmom konkretno,nego i sa ostalim prevoznicima iz unutrasnjosti.e,dobro,sad,nije bas tema za to,nego sam samo hteo da iskoristim,kad je vec @Perudji pomenuo to...

@Orf-ok,lepo,makar neke dobre vesti...

jbt,ni to nisam znao...  Smile a bas sam skoro bio cituckao i gledao po netu o prevoznicima...al sam verovatno uglavnom citao tehnicke podatke i tako to,ili nisam stigo da pogledam za sve prevoznike.
sta da ti kazem,strasno...  Smile
(da dodam...)
...i jos sam se taman bio ponadao,kad sam cuo da su mnoga prevoznicka preduzeca pokupovana(kao na primer Litas iz Pozarevca koji je sad u sklopu Veolie,koja ga je kupila i spojila sa jos par njih,i sada im,reko bih,dobro ide),kao-ok,verovatno nece svima ici dobro,ali vecini ce biti korisno to.kad,ono...malo sutra.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 14:54:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Коју реченицу Орф?
Дођи опет до Београда ал немој да нападаш празне зграде већ удри по Дедињу и Сењаку...  Smile

Мене и даље занима како Београђани вас краду?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Citat
Ti kao beogradjanin zivis bolje od mene uzicanina i ako to nicim ne zasluzujes osim svojim mestom rodjenja  Kada ljudi postanu svesni te cinjenice onda pocinju da mrze beogradjane.... doduse nama i nije tako lose cak sta vise ali sta reci za jugoistok Srbije

Da li sada vidis? Smile

Trebalo bi prvo da procitas sta smo pisali pa da se ukljucis u pricu ovako si upao s'neba pa u rebra Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Коју реченицу Орф?
Дођи опет до Београда ал немој да нападаш празне зграде већ удри по Дедињу и Сењаку...  Smile

Мене и даље занима како Београђани вас краду?

Zasto ti mislis da ljudi sa strane pljuju Beograd i mrze Beogradjane ?
Ja sutra mogu da uhvatim Bus i da iznajmim stan u Bg ,, Tog trenutka postajem beogradjanin. I sta mi ko moze ?

Stvar je u tome sto je BG ne samo prestonica nego i centar svega..od price,do razvoja.
Kada pustis 1 kanal koji je Radio televizjia Srbije a ne radio televizija Beograd , ona emituje maltene pa skoro sve vesti iz Beograda..ostale gradove spominje samo ako je neko poginuo ili u nedostatku vesti.
Svaki dan cujes na Tv-u ..Beogradjani (izvini sto ovako pisem,jer slabije znam krajeve po BG-u) dobili novi vrtic , novi kurac,novi palac..zapitaj se kada si cuo da je neki grad drugi dobio nesto ?
Kulturni i nocni zivot u BG je doveden do maksimuma..ostali gradovi su prazni posle 12.
Sledeca stvar..Vise ponuda poslova..vece kompanije sve se to nalazi u Bg-u.
Sad ja ne pljujem Beograd zbog toga..po najmanje Beogradjane ..ti si lud sta si izjavio.Tako je kako je.
Ali se javlja problem..Ljudi odlaze u BG bas zbog toga..Nemaju posao (ne kazem da Bg cveta po tom pitanju ali je veca sansa da nadjes posao u BG nego u ostatku zemlje) , bolji zivot .

I to je problem,kako tebi tako i meni  Smile

@Orf
Sta se ti bunis..kad imas Denira  Smile

« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 15:15:56 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
I kayu Smile

PS: hteo bih da dodam samo jos jedno na jasikasijev post....

Pa jebem mu sunce mi smo srecni kad vidimo nas grad na vremenskoj prognozi na tim nacionalnim televizijama. Srecni smo kada bude bilo kakav prilog o nasem gradu koji se ne veze za ubistva ili zlocine. Svaki dan u udarnom terminu na nacionalnoj televiziji gledamo beogradsku hroniku a posle nje gledamo dnevnik na kome su sve vesti iz Beograda. Doduse u poslednje vreme su pocela redovna ukljucivanja u program RTV-a pa imamo tu cast da gledamo i sta se radi na severu nase zemlje Smile

« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 15:26:06 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Ljudi daj da se ne razbijamo na nahije i spahiluke jedni te isti lopovi nas kradu oni sto vec 20 godina sede u Beogradu (ne mislim na Beogradjane a posebno ne na Beogradjanke, mislim nanjih mislim ali u drugom kontextu  Smile ) mislim na ove majmune politicare iz skupstine, cim nas opeljese puste nam kosku da se raspravljamo oko nje da li vi shvatate da mi vodimo polemiku gde se gore zivi ejjjjj gde je gore Smile dok za to vreme banda lopovska i dalje krade i smeje nam se, majku im lopovsku Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:41:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.