Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:18:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šumadija želi prestonicu  (Pročitano 13045 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson 
Citat
...prestonicu treba premestiti u npr. Pristinu. to ne bi bilo lose,a i funcionalno je.
A ti bi verovatno otišao tamo da radiš kao neki činovnik, jel? Ne kaki...
I ne može prestobnica da bude u inostranstvu  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Sony 
Jagodina.
Imaju akvapark, možda i aerodrom...i naravno, Palmu Smiley
...Hleb i cirkus...

Samo nemojte Novi Sad. Biće gadno kad neko hoće u prestonicu, a mora da pokazuje ličnu kartu ili pasoš na pančevačkoj rampi.  Smile

ma u Jagodinu , tako je najbolje , Bamford DMP će da dočeka sve strane investitore... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ок, Орфи, али суштина остаје... Ти се жалиш што је живот у Београду бољи од Ужица... Неготинац се жали што Ужичани боље живе, Врањанац што Неготинци боље живе... И тако можемо до најмање вукојебине у овој нашој већ малој земљи...

Ок смета вам РТС (иначе служба за информисање сваке актуелне власти, а самим тим и већински избор вас гласача  Smile ) и њени прилози...
Ал дајте кад разговарате озбиљно дајте неке конкретне аргументе... Значи конкретно, грађани Београда су ускратили то и то грађанима Новог Сада, Ужица, Врања, Новог Пазара...

Немојте ми те локалне реченице ди су наши новци и све иде у Београд...

У Београду за последњих 10 година није уложен скоро ни динар из републичког буџета... Једино што је уложено јесте део пара за Авалски торањ... Па јебем му, ако ћемо око тога да се гањамо...

А што су велике стране фирме овде то је нажалост због географског положаја пре свега... Београд је на раскрсници свега битног за овај део Европе... Ја се стварно извињавам али померање планина и река још увек није измишљено...

Зашто Нови Сад нема биоскоп, питајте локалне бандите... Исте оне које бирате већ 10 година...

Вас бре константно фарбају да вам неко отима и краде... Да бисте били као у Монте Карлу да није Београда у пм... А пола Србије би поцркало да се сада овог момента уведе децентрализација...

Већ 60 година нас неко убеђује да нам други краду и да бисмо били не знам ни ја шта само да није тих... 60 година нико ништа конкретно није урадио да промени систем... Ја разумем да и вас власт кара у мозак али у томе је поента... Докле год будете улазили у странке да би нашли посао или неку лаку лову тако ће и остати... Оснивајте групе грађана, борите се на локалу, мењајте своју оклину колико можете, мењајте свест људи око вас...
То нам је нажалост једини излаз...

Правите здраве ћелије у овој болештини од државе... На крају или ће болесник умрети или ће уз помоћ свих нас оздравити и стати на ноге... Рашри ја опет...  Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Koliki je izvoz valjaonica u Uzicu? Koliki je izvoz malina iz Uzickog i Ariljskog kraja? Koliki je izvoz Cementare? Koliki je izvoz Prvog Partizana? Koliki su turisticki prihodi na zlatiboru(pdv etc)? Koliki je obrt preduzeca kao sto su Putevi Uzice ili Jedinstvo koji su jedni od glavnih izvodjaca radova za olimpijske igre u Sociju?

Znas li gde su te pare? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Већ 60 година нас неко убеђује да нам други краду и да бисмо били не знам ни ја шта само да није тих... 60 година нико ништа конкретно није урадио да промени систем... Ја разумем да и вас власт кара у мозак али у томе је поента... Докле год будете улазили у странке да би нашли посао или неку лаку лову тако ће и остати... Оснивајте групе грађана, борите се на локалу, мењајте своју оклину колико можете, мењајте свест људи око вас...
То нам је нажалост једини излаз...
evo,ja se slazem i sa @Feanorom po tom pitanju.
to je ono sto sam ti pricao,@Orf.
ja razumem da je narod nezadovoljan,pa i ja sam nezadovoljan,ne samo zbog sebe,nego zato sto znam kako se zivi van Bg,ali,ko sto i rekoh-kukanje i fantaziranje da ce ovaj,ili onaj uraditi nesto bolje,a da je Bg kriv za sve nece nista pomoci.
treba prvo ocistiti sve parazite i prevarante,pa tek onda razmisljati ko bi bio dobar u vodjenju cega.a ne ovaj stav "ma BG je krivac za sve,a onaj iz moje stranke ce nas sve napraviti bogatim i uspesnim" ne vodi nikuda.ne mislim da si ti takav,znam da nisi,ali,mnogi u unutrasnjosti tako razmisljaju.tj-vide BG kao glavnog krivca za sve,ali su previse lenji i inertni da upeotrebe mozak i shvate da ih ipak i njihovi lokalci jebu u mozak,i da su to isti prevaranti umesto da se ujedine i bore za bolji zivot i uslove ne samo u svom kraju,vec i u celoj zemlji.
to je jos jedan od razloga sto ja stalno pricam da mora cela politicka scena da se dezinfikuje.jer dokle god se svi ne raskrinkaju,stalno ce se izvlaciti.
na primer,osude nekoga iz jedne stranke,ljudi pocnu da tripuju da ce neko iz druge stranke automatski biti kako treba.nece.bice kako treba ako se ti izboris za to.ako dovedes pravog i sposobnog coveka.a ovo-moji su dobri,tvoji su losi...to ne vodi nikuda.naprotiv,to im samo jos vise pomaze da zajedno muzu celu drzavu i njen namuceni narod.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 00:35:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Nemam tacne podatke ali ajde da kazem da izvoz uzickog kraja odnosno zlatiborskog okruga cini negde 30% ukupnog izvoza Srbije. To ti je oko 300 hiljada ljudi. Sta se desava sa tim parama? Sta se vratilo od tih para u zlatiborski okrug? Mene to jako zanima Smile Ne krivim ja nikoga ja gledam svoja posla ali me zanima kako se te pare nikad ne vrate u moj grad nego mi ispred kuce u jebenom centru Uzica izgleda kao da zivim u Bejrutu jer su raskopali ulicu pre 3 meseca i ne planiraju da je zakrpe. Pa kad padne kisa onda vidis kako se kola spustaju niz ulicu samo ih niko ne vozi Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nemam tacne podatke ali ajde da kazem da izvoz uzickog kraja odnosno zlatiborskog okruga cini negde 30% ukupnog izvoza Srbije. To ti je oko 300 hiljada ljudi. Sta se desava sa tim parama? Sta se vratilo od tih para u zlatiborski okrug? Mene to jako zanima Smile Ne krivim ja nikoga ja gledam svoja posla ali me zanima kako se te pare nikad ne vrate u moj grad nego mi ispred kuce u jebenom centru Uzica izgleda kao da zivim u Bejrutu jer su raskopali ulicu pre 3 meseca i ne planiraju da je zakrpe. Pa kad padne kisa onda vidis kako se kola spustaju niz ulicu samo ih niko ne vozi Smile
pa,cekaj,to kopanje ulica 5 puta,ili odugovlacenej radova,sto se i ovde isto radi,nema nikakve veze sa Beogradom.to ima veze sa onima koji sede u gradskim skupstinama i koriste te zajebancije da bi stalno muvali i krali na tim akcijama.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 00:39:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Ne pet puta nego jednom Smile Raskopali su ulicu u centru grada i nemaju u planu da je zakrpe  Smile Verovatno nemaju para Smile Dok sam ja svaki dan na TV-u mogao da gledam kako se gradi bulevar u beogradu i kako ce biti najnovija svetlosna signalizacija Smile

Jednostavno je brate prilicno jednostavno... Pare iz unutrasnjosti idu u budzet iz budzeta idu u administraciju odnosno u Beograd=pozeljno je ziveti u beogradu.... Veci je obrt para veca je mogucnost da se i ti ubacis u neki dil da i ti radis u administraciji... Tako to ide... A mi cemo i dalje da se jebemo i krpimo kraj sa krajem i da se snalazimo kako znamo i umemo. Hvala Bogu pa nam je dao sposobnost da od nicega napravimo nesto Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ne pet puta nego jednom Smile Raskopali su ulicu u centru grada i nemaju u planu da je zakrpe  Smile
a,cekaj,a sto su je raskopavali ako nisu obezbedili pare unapred da je zakrpe?
dakle,to je ocigledan dokaz da se i tu,bar sto se takvih stvari tice,radi o klasicnom lopovluku i muljazi gradkih vlasti.
znaci,za TO je ipak kriva lokalna vlast.
Dok sam ja svaki dan na TV-u mogao da gledam kako se gradi bulevar u beogradu i kako ce biti najnovija svetlosna signalizacija Smile
da,naravno.
pa,kako ocekujes da Djile & co. opravdaju secu stotine drveca zbog pravljenja parking mesta na kojima ce jos da deru,nego da svaki dan na sav glas sviraju o najnovijoj sginalizaciji,asfaltu i ostalim glupostima...  Smile
mislis da oni to sviraju zato sto su Bog zna sta ponosni na to,i zato sto je to Bog zna kakav projekat...?
sviraju zato sto moraju da opravdaju pljacku,brate.jer i nas ovde isto tako pljackaju.gde je nekada stajalo drvo od sto godina,sada stoji parking mesto koje ceka nesrecnika koji ce morati da ga iskoristi i plati.
asfalt ce opet ispucati za mesec dana,sine se razjebati,kada ih budu opravljali,samo ce ih prosiriti,pa ce tramvaj jos vise da se klacka,onda ce ga rovariti prvo zbog par rupa,pa ce ga rovariti mesec dana kasnije zbog...grejanja,pa ce ga rovariti posle opet zbog ovoga,onoga...i nakupiti tu silne pare,i,opet tako u krug i krug.
Jednostavno je brate prilicno jednostavno... Pare iz unutrasnjosti idu u budzet iz budzeta idu u administraciju odnosno u Beograd=pozeljno je ziveti u beogradu.... Veci je obrt para veca je mogucnost da se i ti ubacis u neki dil da i ti radis u administraciji... Tako to ide... A mi cemo i dalje da se jebemo i krpimo kraj sa krajem i da se snalazimo kako znamo i umemo. Hvala Bogu pa nam je dao sposobnost da od nicega napravimo nesto Smile
a,vidis,ja imam jednu drugaciju ideju-da se,kao sto @Feanor rece,naprave grupe gradjana,da se stanovnistvo malo opameti i shvati da nije stvar u tome koja je cija stranka i ko ciji kum,nego ko je za sta sposoban,i da proba nesto da promeni.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 00:56:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
"glavni grad" svakako ne mora da bude najveći grad. Kambera, Brazilija, Vašington, nekada Bon, Otava, Bern... samo su neki od primera. Iskreno, meni je nebitno koji je to grad. Ne treba se baviti tim trivijalnim stvarima, posebno ne sada kada država pliva u govnima.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 01:02:06 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:18:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.