Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1847380 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Poenta je - sta je SSW odredjuje svako za sebe... prema tome.. nije offtopic Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
osobe koje preferiraju kič to rade nesvjesno. jer to je njihovo poimanje stila. za onog ko stil ima,to 'poimanje' izjednačava se sa nedostatkom istog. BD je leglo kiča i Vegas wanna be.ali jbg,Vegas može da radi replike A.tornja i raznih svjetskih čuda,ali slabo ko može Vegas da kopira

zapeo moj deda da zasadi neku vrstu jabuke,kao-primiće se...ali se odma' osušila. tle i klima nisu pogodovali
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51

Dovoljno je da je neko sa estrade/bogat .. a ne mora biti ni glup ni razmazen ni kucka i ovde ce biti izhejtovan.

Ne znam sto se cudis, to ti je slika i prilika drustva uopste. Ako ih nece hejtovati po njihovim fizickim ili psihickim osobinama onda ce po garderobi ili necemu trecem. Takvi naslovi u zutoj stampi, takvi i ljudi koji to citaju i komentarisu. Jbg, neki razlog za "hejt" se uvek nadje. Zna se sta je SSW ali to sto ce neko da ubroji nesto sto mozda i nije to, je vise stvar licnih afiniteta. Odavno sam prestao da se zgrazavam time, pogotovo sto sam imao brdo koleginica koje su jedva cekale da se druga koleginica okrene da je malo "potkace".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Prosveceni, pa sta vi uopste trazite na ovoj groznoj temi? Smiley

"Slika naseg drustva"

Da... floskula za ***** ****** odmah ispod - "Ova vlast nista ne valja" i "Videce oni kada se digne kuka i motika"

h*********a   Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
želim da se izvinim svim curicama koje onako napućene poziraju ispred wc šolje...jer sam upravo vidjela dječaka koji to radi,onako u zanosu,ispred ogledala i vidi se tuš kabina...neka mi neko oduzme makaze  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Prosveceni, pa sta vi uopste trazite na ovoj groznoj temi? Smiley

Volim ljudsku glupost pa poneki put iskomentarisem nesto vezano za istu(to spada u ono Stupid" u SSW-u  Smile ). To kako se ko obukao me ne interesuje, kao sto me to isto ne interesuje u privatnom zivotu.

Jeste slika drustva jer to vidjam i ovako, i ne, nema nikakve veze sa tobom niti sa vlascu nego cisto sa ljudima i njihovim osobinama. Cisto kazem da me ne cudi...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
To jest individualna stvar i stvar ukusa ko je kome SSW i to sam bas posao da kazem.

Medjutim ja imam tu neku granicu u vezi foruma.. volim gledat zajebancije tipa ragetoon i slicna zaludjenistva, ima i zanimljivih clanova za razgovorit stogod .. al necu da ja pocnem koristit fraze ko sto je LMAO, LOL i sl.. da postujem fejspalmove.. i necu da budem tzv "hejter" u vezi s ovim.

osobe koje preferiraju kič to rade nesvjesno. jer to je njihovo poimanje stila. za onog ko stil ima,to 'poimanje' izjednačava se sa nedostatkom istog. BD je leglo kiča i Vegas wanna be.ali jbg,Vegas može da radi replike A.tornja i raznih svjetskih čuda,ali slabo ko može Vegas da kopira

Ne mora da znaci. Mislim da je potrebno sebi dozvoliti povremeno malo kica. Za muvanje je potrebno malo kica, patetike, romantike i slicnih jeftinoca da bi bilo klisko. A i u zivotu uopste. Pa i ta Budva ima svoje mjesto kod mene, iako sam rekao da mi nije omiljena destinacija.
(Ne mislim samo na vizuelni kic nego uopste.)
---

Ja se mozda jos vise gnusam ljudi koji forsiraju odlaske u pozoriste, slusanje klasicne muzike, citanje puno knjiga.. samo zato sto negdje u udzbeniku ili na TV-u(rts) je to ustaljeno kao prava stvar.

Isto kao muzikant ne podnosim "poznavaoce muzike" koji samo znaju provjerene stare bendove tipa Gansi, Erik Klepton, Bob Marli, Smak, Kazaliste itd..  a ne znaju 2 dobra benda u zadnjih 10 godina  i isto se svega nesto gnusaju. Al oni znaju prave vrijednosti...

Tako da je folk kultura i "dzet set" zivot nije neko veliko zlo niti mjerilo primitivizma ove drzave.. niti moj arhineprijatelj.
Iskljucivih i uskoumnih ljudi ima jednako i na neocekivanom mjestu, kod te alternativne, "trezvene" omladine.

Ne volim da uzivam zapravo u moralisanju jer tu ne vidim nesto produktivno - "odsustvo mane nije vrlina" (Niche) i ja se tim nikako ne mogu nasladjivati i osjecati dobro.. kenjajuci po tim nekim tv-licima sto je najgore i kada uopste nisu ni pretjerali..

Ne volim ni takve filmove koji su zasnovani na moralisanju tipa "Pogodi ko dolazi na veceru"... ni knjige i sl.

Naravno zanimljivi su neki jedva viabilni stvorovi i uvijek me simpaticno iznenade, tipa Paris Hilton.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 18:14:33 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG Frizider
Pa uspeo je, poslednje dve reci su mu 100% u okviru teme Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 23:47:41 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Ma objasnio sam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.656 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.