Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 572 573 575 576 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1848278 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Aman, covek.. peti put ti kazem... ljudi su razliciti... imaju razlicite standarde i mogu da ih imaju...

Razlicitost.

I couldn't agree more  Smile   Potupuno se slažem, mislim za različitost, svi smo različiti.

Onaj mali Svilar.

Mislim da je tu kraj Smile

I ovde se slažemo, mali Svilar je i normalan i pristojan i lepo peva.

Pošto je Slagvort pitao za 2 zvezde Granda koje su normalne, dodao bih Radmilu Manojlović.

Možda se neko neće složiti, ali ja poslednje dve ipo godine silom prilika pratim estradu mada
u tome nimalo ne uživam i primetio sam da je Rada takođe pristojna devojka. Za njeno ime
ne vezuju se skandali ni sponzori, ne slika se gola, nikada se ni sa kim ne svađa, ne stidi se
porekla, nije se pokondirila, pomaže roditelje, pametno ulaže novac u nekretnine u svom
selu, nije uobražena, ne tripuje se da je velika zvezda, sasvim normalna devojka...
Mada tu muziku niti slušam, niti me interesuje rekao bih da Rada i prilično dobro peva...

Za mene je Kaja uber SSW, dok se ispostavilo da je Paris Hilton cica koja sazreva i prihvata razne odgovornosti u zivotu...
Pila je, pravila gluposti, zavrsila u zatvoru, izasla, odradila sve sate koje je imala i jos preko toga i pocela da pomaze ljudima koji imaju problema sa alkoholom, promenila svoj zivot i pocela da zivi zdravo i pravo...
Nema je vise po zutoj stampi...

A ove... koje su kao... ne znam sta... vise...

Pa sve ove sto su se pojavile na ovim stranicama cimaju novinare svaki put kada idu na klistir... hajde... hajde... slikaj me... Smile

I kako onda da ih ne stavimo ovde..  Smile

Ovde se naše slaganje završava, što ne znači da je bilo ko od nas u pravu, a onaj drugi u krivu, prosto kao što si i sama rekla različito gledamo na stvari.

Za mene je Paris Hilton uber SSW, neuporedivo gora od devojaka sa naše estrade.

One su našle način da zarade najviše novca u datoj situaciji u kojoj svi živimo. Većina njih su iz porodica skromnog materijalnog stanja, nisu ni imale prilike ni mogućnosti da steknu neko obrazovanje, a i zašto bi poželele da ga steknu, kada neke od njih potiču iz porodica intelektualaca koji su 90-tih veoma skromno živeli.   One su izabrale da plivaju u maloj i veoma mutnoj estradnoj baruštini sa mnogo krokodila i takmiče se da budu što bliže porvšini i da sebi otkinu što bolji deo plena... Zato one zaista kako ti kažeš: "cimaju novinare svaki put kada idu na klistir... hajde... hajde... slikaj me..."
Ne kažem da to odobravam, još manje da mi se to dopada, ili da bih ja to radio, ali ih ipak prilično razumem.

Suprotno njima Paris je rođena u svili i kadifi i sva sranja koja je u životu radila, radila je iz obesti i gluposti. Po meni to je mnogo gore nego kada sranje pravi neka koja nije ni imala sanse da dobije "svojih 5 minuta" bez sranja... Paris je mogla da bira kakvo god hoce obrazovanje da stekne, mogla je da bira i da ne stiče nikakvo obrazovanje i da ne radi ništa u živutu, samo da uživa ili da radi bilo šta što joj padne na pamet. I od milion pametnih stvari koje je mogla izabrati, ona je izabrala da se godinama eksponira u javnosti samo praveći sva moguća sranja. Po meni to je za uber osudu... ali OK ukusi su različiti, ne tvrdim da sam ja u pravu.

Slično tome ako se recimo na maturskoj večeri fotografiše grupa devojčica ili dečaka i neko u trenutku slikanja mahne fotografu i pokrije svojom rukom lice svoje drugarice ili druga, to se može otpisati na klinačku uzbuđenost i gotovo simpatičnu nemarnost.

Suprotno tome, ako predsednik najmoćnije zemlje na Svetu prilikom pravljenja grupne fotografije sa svetskim državnicima poželi da mahne i rukom pokrije lice svog kolege predsednika neke druge države, to već spada pod SSW, jer on bi morao da zna bolje nego što je pravljenje takvih gafova...

Izvor Kurir:

Obama uništio fotografiju!

Subota, 24. Septembar, 2011.

Predsednik SAD na zajedničkom slikanju u UN neoprezno mahnuo rukom i potpuno prekrio lice jadnog predsednika Mongolije

NJUJORK - O, b(l)ama!
Predsednik SAD je upropastio zajedničku sliku najviših zvaničnika zemalja koje su učestvovale na otvorenoj večeri partnerstva vlada, kad je neoprezno mahnuo fotografu i nehotice šakom prekrio celo lice predsednika Mongolije Cakijagina Elbegdorana.

Analitičari širom sveta su ovaj gaf Obame opisali kao „sraman“ i čudili se kako iskusan političar može sebi da dozvoli ovako nešto, i to na najvišem mogućem nivou.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
dok je to takmičenje imalo ikakvog smisla-ok su bili Bane Mojićević,mnogo mio lik,a i  jako dobar pjevač ,Svilar je fino vaspitan,ali nema njemu nešto leba od pjevanja ,bar tu gdje jeste,ondaa...ona mala Milica i eventualno Jovana,ali čini mi se da jedino bane i milica mogu nešto da naprave  Smile

a Obama..simpatična sličica  Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2011, 18:33:26 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
E, vidis.. ja smatram da je jedna Paris Hilton kvalitetnija licnost od bilo koje cice sa nase estrade... Smiley

Na kraju... ona zaradjuje od toga sto pravi gluposti... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 

Mislim za tebe, mada u ukus i inteligenciju,  ne sumnjam da si u kako bih rekao alternativnom miljeu rasla i u velikom gradu se okruzis sebi slicnim i odgovarajucim ljudima.
I automatski iskljucujes sve folk. Mozda grijesim, al onda mi nabroj 2 normalna narodnjaka iz Granda.

Druzila sam se i druzim se sa ljudima razlicitih interesovanja i iz razlicitih miljea i nisam ogranicena na alternativce - mada ni ja sama nisam neka preterana alternativa - tako da ne pricam napamet defiinitivno, i nisam slepa da ne vidim ko su kakvi ljudi  Smile

Takodje ne mora da znaci da su svi folkeri idioti, stvarno ne mora da znaci, ali jesu ogrisli u uzasan kich koji meni ne prija i imam pravo da ga osudjujem - umereni kich mogu da podnesem i sama umem da ogrizem u isti, ali ovaj degutantni kich kao sto je Folk i sve sto ga okruzuje, ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
E, vidis.. ja smatram da je jedna Paris Hilton kvalitetnija licnost od bilo koje cice sa nase estrade... Smiley

čak je i film snimila na konto taga...može joj se,eno pravi My BBF na 200 lokacija  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
primetio sam da je Rada takođe pristojna devojka. Za njeno ime
ne vezuju se skandali ni sponzori, ne slika se gola, nikada se ni sa kim ne svađa, ne stidi se
porekla, nije se pokondirila, pomaže roditelje, pametno ulaže novac u nekretnine u svom
selu, nije uobražena, ne tripuje se da je velika zvezda, sasvim normalna devojka...
Jeste uobrazena ali je opet jedna od normalnijih tamo.  Smile

Ne volim iskljucivost sto se tice muzike. Bem li ga, nemam odredjen pravac pa mi je smesna podela na "seljake narodnjake" i "drogirase metalce". A znam kvalitetne i nekvalitetne ljude i sa jedne i druge strane pa mi je smesno kada se ljudi frljaju sa dokazivanjima ko je gori. Moj jedan drugar(inace okoreli panker) mi rece: "Znas kako, ja volim ovo, ima kvaliteta na drugoj strani ali meni ta muzika ne pase" i to je OK(zato ga i cenim  Smile ). Ne pase ljudima isto, zato i budu skloni ka losoj karakterizaciji razlicitosti.

No, da malo budem neozbiljan za promenu pa  Smile :

Sta mislite, kada bi JK "izasla na crtu" sa Paris Hilton ko bi pobedio u tom okrsaju?  Smile

Kontam da i jedna i druga imaju tu crtu "skandaloznosti" da bi bile spremne cak i na to da bukvalno jedu g.... i kontam da bi bio tezak duel. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung XYZ1004
Jel moze bez ovog "pase" ....malo sam alergican  Smile

Odgovara ili lezi je mnogo "milozvucnije"  Smile

Citat
Sta mislite, kada bi JK "izasla na crtu" sa Paris Hilton ko bi pobedio u tom okrsaju?  Smile

Kontam da i jedna i druga imaju tu crtu "skandaloznosti" da bi bile spremne cak i na to da bukvalno jedu g.... i kontam da bi bio tezak duel

MIslim da bi tu JK odnela laganu pobedu u kategoriji SSW iz prostog razloga sto Paris bas i ne tripuje da je nesto sto nije (jeste pokusala da peva i glumi, ali je duboko svesna da nema pojma to da radi  Smile ) i nije jebeni ludak kojimisli da je najpametnija, najlepsa, naseksipilnija i da pusta kisu iako je klasican idiot!

Mislim da je ona jedno razmazeno i glupavo deriste koje je shvatila da na svojim glupostima moze da zaradi lep usputni dzeparac, dok ne nasledi svoga oca.....a druga je, raspali nilski konj koji je shvatila da samo na skandalima i idiotizmu moze da zaradi za leba i ne krepa od gladi!
« Poslednja izmena: 24. Sep 2011, 22:59:28 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
a ne jelena bi pobedila zato sto je najbolja,najlepsa,najgotivnija i najvise kul  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2

MIslim da bi tu JK odnela laganu pobedu u kategoriji SSW iz prostog razloga sto Paris bas i ne tripuje da je nesto sto nije (jeste pokusala da peva i glumi, ali je duboko svesna da nema pojma to da radi  Smile ) i nije jebeni ludak kojimisli da je najpametnija, najlepsa, naseksipilnija i da pusta kisu iako je klasican idiot!

Mislim da je ona jedno razmazeno i glupavo deriste koje je shvatila da na svojim glupostima moze da zaradi lep usputni dzeparac, dok ne nasledi svoga oca.....a druga je, raspali nilski konj koji je shvatila da samo na skandalima i idiotizmu moze da zaradi za leba i ne krepa od gladi!

A bre brate kako smes tako da pises o Paris, kad je Anea na prethodnoj strani lepo napisala:

Bolje malo pripazi sta pises brate, mozda i Anea vezba da puca pistoljem i desnom i levom rukom.  Smile  Smile

a ne jelena bi pobedila zato sto je najbolja,najlepsa,najgotivnija i najvise kul  Smile

Jasta je, nego sta, jedna je diva JK, narocito za one koji vole zute kanarince.  Smile
Najjaca mi je njena koreografija glavom, kada pocne da mlati levo desno...   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Browser
Opera 10.54
Meni je ona 2. Kendra iz plejboja i 1. Snookie iz dzrzi sor. One su objasnile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 572 573 575 576 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.