Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 568 569 571 572 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1847022 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
HTC 
black edition!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Svaka njoj cast.. samo toliko.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
JELENA KARLEUŠA: GDE JA PEVAM, TU SE ŠMRČE!
(3)    Četvrtak, 22. Septembar, 2011.| Autor:
Estradna diva priznala da na njenim nastupima među publikom ima i narkomana

- Za sedamnaest godina, koliko se bavim pevanjem, nikad nisam imala nikakav problem - rekla je Jelena Karleuša u televizijskoj emisiji „BN koktel“. A zatim, na pitanje voditelja seća li se najlošijeg i najgroznijeg nastupa, usledio je odgovor u klasičnom JK stilu, bez dlake na jeziku:
- Uglavnom nastupam polugola, sa polugolim igračicama. Imamo vrlo provokativan nastup. Tamo gde mi pevamo, pije se i šmrče se, i polivaju se ne znam više ni čime - rekla je Diva ono što njene kolege poriču ili prećutkuju.

Pozvali smo Jecu da nam ipak malo pojasni svoju misao.

- Na moje koncerte dolaze divni ljudi, koji mogu da služe za primer. Moja publika zna da sam ja glasni borac protiv poroka i da osuđujem svaki oblik narkomanije. A po noćnim klubovima ima svega. Nisam vam ja sad otkrila neku tajnu - rekla nam je JK.
Sad nam je lakše!

(G. D.)

Mi Slovenci smo shvatili!
Gostujući pre nekoliko dana na jednoj slovenačkoj televiziji, Jelena Karleuša otkrila je još jedan zanimljiv detalj iz svog života.

- Imam vaš pasoš, mi Slovenci smo shvatili na vreme šta znače dobre evropske integracije - kroz smeh je rekla Jelena slovenačkoj novinarki, a za Kurir objasnila odakle ona u EU.

- Po majci sam Slovenka i imam oba pasoša - kratko nam je odgovorila JK.
Sad je jasno zašto se na njenom koncertu prošlog petka u Ljubljani okupio do sada nezapamćen broj ljudi. Krv nije voda!

(I. C.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Citat
- Imam vaš pasoš, mi Slovenci smo shvatili na vreme šta znače dobre evropske integracije

Uzmite je... vodite je... molim vas...

Mmmm.. pametni su oni... nece... :'(
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
ma da polivaju se kristalom  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung XYZ1004
Džunior Džek: Lepo mi je s Kajom

Iako se još zvanično nije ni razvela od supruga Uroša Duvnjaka, pevačica Katarina Ostojić Kaja ovih dana je priznala da je u vezi sa belgijskim di-džejem Džuniorom Džekom, kog je u ponedeljak bodrila na nastupu u Beogradu.

Svetski poznati disk džokej za “Alo!“ kaže da mu je drago što se o tome priča.

- Ne bih da pričam o Kajinoj i mojoj vezi, samo ću vam reći da mi je drago što se o tome piše, jer je to jedna lepa stvar - izjavio je poznati di-džej.

Kaja i Džunior su u ponedeljak zajedno došli na njegov nastup, kojim je otvorio zimsku sezonu kluba “Stefan Braun“, i tom prilikom, osim dugih razgovora, razmenili su i poljupce.

Dileme definitivno više nema, jer je i Ostojićeva priznala da je u vezi sa poznatim di-džejem rođenim u Italiji.

- Da, Džej Džej i ja smo u vezi i mogu vam reći da smo jedno u drugo ludo zaljubljeni - otkrila je Kaja za nedeljnik “Svet“, a potom ispričala i kako je do razvoja emotivne veze i došlo.

- Nas dvoje se poznajemo nekoliko godina, a kontakt smo obnovili pre par meseci, kada mi je predložio da ostvarimo poslovnu saradnju. A nakon što smo noći i noći provodili na “skajpu“, spakovala sam se i otišla u Brisel. Privlačnost je bila obostrana i nije mi trebalo mnogo da “padnem“ - izjavila je Ostojićeva, da bi u ponedeljak svoju ljubav i potvrdili pojavljivanjem na njegovom nastupu.

-------------------------------------------------

Zipa ti coveka koji ima godisnje milion nastupa i upozna ogoromnu kolicinu picetine koje bi dale levu sisu da bi bile sa njim...a on se dovati sa jednom Kajom?!  Smile  Smile  Smiley 1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
pa on je lud gde su njemu oci a ja mislio da je ona to sve izmislila  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2011, 23:47:35 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Meni je ona prilicno normalna cura, blago talentovana - citaj dosta talentovanija od vecine folkerki.

Mislim da je veliki broj ljudi etiketirao kao folkerku/fuksu i slicno.

Ako je on poznatiji i ako je stranac kakve to veze ima. I javne osobe su smrtnici, imao sam prilike neke da upoznam.. jednostavno imali su srece da to sto prave bude drago velikom broju ljudi. Ne znaci da su natprirodni.. osim Chole .. i par njih ultratalentovanih. (po mom misljenju prije ce ultratalentovani da bude na nekom konzervatorijumu i da komponuje operu, tipa Isidore Zebeljan, nego na estradu.. )

I otkud ultra mega Junior Jack sa Kajom fuksajom - pa jedino objasnjenje je da nije ni on ultra mega ni ona fuksaja..  Smile

Neki prijatelje di dzejeve je Kaja zvala ako oce zajedno nesto da rade (u muzici ofc).. kazu prilicno otvorena i normalna osoba. Uostalom otkud Sky s njom, on je prilicno svjestan lik.

Ne mislim da je SSW uopste.

Malo je ova tema enklava intelektualne ogorcene studentarije sa kategoricnim animozitetom prema folku i svime povezanim, kichu, starletama, plejbojevima..
Ja ne gotivim nesto folk i tu kulturu, roker sam u srcu i dusi.. al nije to bas crno bijelo.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2011, 23:58:33 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Malo je ova tema enklava intelektualne ogorcene studentarije sa kategoricnim animozitetom prema folku

Smile  Smile

Citat
I otkud ultra mega Junior Jack sa Kajom fuksajom - pa jedino objasnjenje je da nije ni on ultra mega ni ona fuksaja..

On i ne treba da bude ultra mega, dovoljno je sto je DJ poznat u svetskim okvirima (OK, nije neki nenadjebivi i najbolji, ali jeste izuzetno popularan i poznat) i sto za nedelju dana upozna 218 riba koje su 1000 ludila u jednom ludilu u odnosu na Kaju....pa samo uzmi ovaj Stefan Braun - jel si bio neka tamo? Jel si video ribe koje se tamo pojavljuju  Smile

A da ova nije fuksetina....vidi pod "Kajin dugogodisnji menadzer uhapsen zbog podvodjenja pevacica"...naravno, Kaja u to nikako nije uesana i nema nikakve veze sa tim  Smile

Generalno, koga boli kurac sa kim se Kaja krese, nego eto, simpaticna zanimljivost  Smile ....a u neku ruku i dobro, jer to znaci da moje sanse kod Eve Mendez uopste nisu tako male, kao sto sam mislio u pocetku  Smile
Uz par Danetovih saveta, eto i mene u Ekskluzivu.....Hell Yeah!!!
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 00:05:34 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
a u neku ruku i dobro, jer to znaci da moje sanse kod Eve Mendez uopste nisu tako male, kao sto sam mislio u pocetku  Smile
Uz par Danetovih saveta, eto i mene u Ekskluzivu.....Hell Yeah!!!
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 568 569 571 572 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.