Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 569 570 572 573 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1847211 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
On i ne treba da bude ultra mega, dovoljno je sto je DJ poznat u svetskim okvirima (OK, nije neki nenadjebivi i najbolji, ali jeste izuzetno popularan i poznat) i sto za nedelju dana upozna 218 riba koje su 1000 ludila u jednom ludilu u odnosu na Kaju....pa samo uzmi ovaj Stefan Braun - jel si bio neka tamo? Jel si video ribe koje se tamo pojavljuju  Smile

Bio sam u ranoj fazi studiranja  Smile  Smile

Ha mislim ne znam tacno sto su se smuvali al boze moj zivi ljudi, mislim cura jest lijepa, izgleda prirodno.. nije da je izabro neku krsinu.

Da ne bude da ja sad nesto branim tu Kaju, jebe mi se za nju (tacnije s njom  Smile) ko sto ima nekih fanatika brane svoje opsesije. Misim mozda i jest fuksaja...

A to za Evu Mendez, nikad se ne zna, sa srecom.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 00:15:43 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Citat
I otkud ultra mega Junior Jack sa Kajom fuksajom - pa jedino objasnjenje je da nije ni on ultra mega ni ona fuksaja

O, da .. jeste....

And who the fuck is Junior Jack?

E, da... njen bivsi muz (prvi) je neki dilercic\kriminalcic iz Uzica, a drugi mladjahi kosarkas... dodajmo tome da joj je najbolja drugarica Olivera Crnogorac... bar je bila...lumpovale su pre par godina po najekskluzivnijem od svih ekskluzivih letovalista na svetu - Budvi... Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 10:10:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Blagi boze Budva, o ne..  Smile eto animoziteta. Pa sta, pa bio sam i ja u toj Budvi (strasna muzika i gromovi u pozadini)
To je kich, al i kich je dio zivota, neophodan za opustanje, sto se grozimo toliko intelektualci.

Pa dobro slobodnija zenska.. meni nije totalni retard to ocu da kazem. Nije folk izbljuvak a ni SSW u smislu da se kupa u koalinom mlijeku nit jede ikru pastrmke iz Beringovog moreuza.

Odnosno neko se cudi otkud ona sa Junior Jackom.. navikanim DJ-em.
Pa ne vidim da je krenula sa doktorom nauka.

« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 10:57:41 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Ne shvatam sta te ova prica toliko pogadja...

Znas, ljudi imaju pravo da im se nesto ne dopada i da ogovaraju one koji im se ne dopadaju...

Za mene je ona majka Stupid spoild whore...

A Budva... necu da pocinjem... zaista.. necu da pocinjem... ne.. necu... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
kako se Džunior usrećio... Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung d600

Ovaj link mi je poslao drug, neki nas gasterbajter je izgubio 10000 eura na aparatima sto njemu nije problem, jer ima love toliko da moze sebi da priusti da polupa sve aparate u lokalu... nezvanicno steta je 90000 eura  Smile
http://ilpiccolo.gelocal.it/foto-e-video/trieste-perde-10mila-euro-al-videopoker-e-devasta-il-bar-1.814801

A sto se tice SSW, to je kapitalisticki trend koji preti da postane socijalni mejnstirm, treba to strogo kontrolisati (mislim na medije).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Nije to nikakva steta... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Nije konkretno prica sa Kajom, ali tu sam poceo pricat nesto sto mislim o ovoj temi.

Dovoljno je da je neko sa estrade/bogat .. a ne mora biti ni glup ni razmazen ni kucka i ovde ce biti izhejtovan.

Inace.. kakva su to zgrazavanja od Budve.. nije mi omiljena destinacija al znacu se snac i  tamo, nije ta fensi kultura od mene bolja.. "znam ja i to"
ti ko da nemas neku prodju tamo i sta onda mozes nego da mrzis taj kic, sund, bahacenje, losu muziku..
Potrebno je (ponekad ofc) tih 10 dana jebene Budve da covjek bude nadmen, bez-mozga da lovi cice i provod.. to jest dok je mlad, lijep, bogat.. posle cu da se bavim pravim vrijednostima i promisljenim stvarima.

Isto je sa SSW.. ne volim ja SSW tipa Paris Hilton.
Al ovde su postavljani i mnogi koji jednostavno zive neki bezbrizan zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Citat
Dovoljno je da je neko sa estrade/bogat .. a ne mora biti ni glup ni razmazen ni kucka i ovde ce biti izhejtovan.

Pa? Smiley

Ne vidim tacno problem.

Sta vise, secam se da je cak i sud u Strazburu (to je onaj u kome se razglaba o ljudskim pravima) doneo zakljucak da javne licnosti moraju da istrpe veci stepen kritike zbog prirode svog posla nego obicno gradjani...

Sta vise... Vrhovni sud Srbije je vodeci se tom sudskom praksom (koja nije obavezni izvor prava, vec dodatni, ali se ipak primenjuje) doneo sledeci zakljucak:

„Granice prihvatljive kritike su šire kada je reč o javnim ličnostima u odnosu na privatna lica. Za razliku od običnih građana, koji to svojstvo nemaju, javne ličnosti su neizbežno i svesno izložene pomnom ispitivanju svake svoje reči i dela, kako od novinara, tako i od javnosti uopšte, te stoga moraju ispoljiti veći stepen tolerancije”.

i dalje:

"Sloboda izražavanja pojedinca ne važi samo za informacije ili ideje koje se smatraju uvredljivim, već i za ono što vređa, šokira ili uznemirava, jer je sve to usredsređeno na pitanja od javnog interesa, a ne na privatni život javnih ličnosti”, kaže se u zaključku dokumenta.

Prema tome... sloboda izrazavanja (popularno: sloboda govora) podrazumeva i iznosenje stavova koji se tebi ne dopadaju bez obzira na motiv onoga ko taj stav iznosi...

Ako pak, taj motiv prelazi neke granice bone fide... uvek moze da se pokrene spor...

Citat
Inace.. kakva su to zgrazavanja od Budve.. nije mi omiljena destinacija al znacu se snac i  tamo, nije ta fensi kultura od mene bolja.. "znam ja i to"
ti ko da nemas neku prodju tamo i sta onda mozes nego da mrzis taj kic, sund, bahacenje, losu muziku..
Potrebno je (ponekad ofc) tih 10 dana jebene Budve da covjek bude nadmen, bez-mozga da lovi cice i provod.. to jest dok je mlad, lijep, bogat.. posle cu da se bavim pravim vrijednostima i promisljenim stvarima.

I to je nesto sto je pod kisobranom ljudskih prava - pravo na izbor.

Moj izbor je da imam negativan stav u Budvi (u kojoj sam par puta bila) koji je zasnovan na vise stvari:

a) videla sam nesto od sveta (nedovoljno, radim na tome);
b) videla sam kako je Budva izgledala pre 10 godina i pre npr. 5 i koliko se to ofucalo;
c) cinjenice da postoje i bolje destinacije za zivot\odmor\letovanje\provod;
d) sto se pola Beograda preseli dole preko leta, a ja volim da letujem tamo gde nema "nasih"'
e) a i rekacije ljudi koji zive tamo su me uverile da je i njima pun k***** turista i da to otaljavaju samo zato sto su tu neke pare jer se izbor svodi na brod, sverc i turizam...

Sto se tice prodje... nisam zivince, pa nisam ni na prodaju, tako da sigurno nemam ni neku prodju... Smiley

Citat
Al ovde su postavljani i mnogi koji jednostavno zive neki bezbrizan zivot.

Stvar ukusa.

Jos jedno ljudsko pravo Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ima svako pravo na kritiku to ne sporim.
Ako je tema SSW onda je ostalo offtopic sto se tice "prava" foruma Smiley

Budvu ne volim ni ja, da se razumijemo. Al boze moj ako se zateknem tamo provescu se kako znam i umijem - mozda bude ekstra.

Zasto ljudi mrzite kich, kich je neophodan dio zivota. Treba bit dovoljno opusten za kich.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 569 570 572 573 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.