Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 370 371 373 374 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1843650 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Nosila sam turban pre Seke!
Smile Smile Smile

јес да нисам генијални стилиста ал ево предлога ... нек се слика на чучавцу на некој бензинској станици ... да у још нечем буде прва  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Citat
Nosila sam turban pre Seke!

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Nisu nase, nego americke, ali u ovom video klipu ima vise od jedne glupe pokvarene kurve  Smile  Smile

Izvor Svet

Američka komičarka vređala i ismevala Srbe zbog Ejmi Vajnhaus!

Američka komičarka Čelsi Hendler posvetila je dobar deo svoje veoma gledane emisije koncertu Ejmi Vajnhaus na Kalemegdanu. Ona tom prilikom nije kritikovala samo Ejmi, nego i srpsku publiku, pa i ministra odbrane Dragana Šutanovca, kog je nazvala boljševikom. “Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga”, ironično je dobacio jedan od gostujućih komičara u studiju, u želji da pokaže znanje o istoriji ratova na Balkanu, ali tako što je izneo pogrešne informacije. I Čelsi i ostali gosti u studiju veoma su oštro kritikovali srpsku publiku, podsećajući na zločine i etničko čišćenje koji su počinjeni tokom rata u bivšoj Jugoslaviji. Komičari u emisiji izražavali su čuđenje što je Ejmi odabrala Beograd za početak svoje evropske turneje, pa su se čak u jednom momentu zapitali da li je posle toga možda mislila da ide u Kazahstan. Iako je Ejmi bila planirana meta napada komičarke, na kraju je fokus prebačen na Srbiju. Format emisije je takav da pored nje u studiju gostuje još tri komičara koji sede za okruglim stolom i komentarišu slavne ličnosti i političare. Emisija "Chelsea Lately" emituje se na televiziji "E!" od 2007. godine. Čelsi Hendler je bilo posebno simpatično to što je Šutanovac posle nastupa Ejmi Vajnhaus na svom Fejsbuk profilu objavio komentar da je koncert sramotan i razočaravajući. “Znate šta, vaša zemlja je sramota i razočaranje”, odbrusila je komičarka, izražavajući čuđenje što Šutanovac uopšte ima Fejsbuk stranicu. Izgovarajući ime srpskog ministra odbrane, Hendlerova je rekla da je Dragan veoma popularno boljševičko ime. Kolega komičar u studiju upitao je da li je Dragan Šutanovac “onaj tip koji je prebio Rokija”, na šta je drugi komičar odgovorio da jeste.

Pogledajte emisiju koju je posvetila Ejmi Vajnhaus.

Link je za MegaVideo nije na YouTube, pa ne mogu da ga postavim drugacije:

http://www.megavideo.com/?v=U7GP9HX6

Isti video moze da se pogleda na Svetovom portalu ako ispratite link za izvor sa pocetka.
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Sta reci, glupi Ameri.  Smile Smile

Ajmo malo domace.  Smile

GOCA TRŽAN VARALA MUŽA S VODITELJEM!

Goca Tržan i Ivan Marinković razilaze se nakon četiri godine braka zbog njene veze s jednim poznatim TV licem

Kraj braka zbog prevare?!
 Pop pevačica Goca Tržan razvodi se od Ivana Marinkovića zbog treće osobe! Ako je verovati gradskim dušebrižnicima, Goca je već nekoliko meseci u tajnoj vezi s jednim poznatim voditeljem. Ivan je to nedavno saznao i posle žestoke svađe napustio je njihov zajednički stan u Mirijevu i vratio se da živi kod majke.

- Već dva-tri meseca se šuška da Goca vara Ivana. A onda su priče stigle i do njega. Nije mogao da dođe do čvrstih dokaza da je Goca u šemi s voditeljem, ali mu je postalo jasno da se nešto među njima dvoma zbiva - tvrdi naš dobro obavešten izvor.

Prema navodima upućenih, Ivan je poslednjih deset dana, otkako je kod majke, veoma utučen i nervozan. Uprkos tome rešen je da ne oprosti supruzi, s kojom ima četvorogodišnju ćerku Lenu.   

Ivan : Neka Goca priča!

- Videćemo šta će Gordana da kaže, ja zaista ne želim da dajem bilo kakve komentare.

Godina razvoda i raskida

Januar - Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović
 Mart - Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić
 April - Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović
 April - Mina Kostić i Igor Kostić
 April - Katarina Šišmanović i Dejan Kitić
 Maj - Biljana Obradović i Branko Kostadinović

Goca Tržan: Pustite me da oližem rane!

- Istina je da smo Ivan i ja ušli u tunel iz koga zasad ne vidimo izlaz i da smo oboje zajedno s našom ćerkom u vrlo teškoj situaciji. Zato vas molim (novinare, prim. aut) da nas pustite da u miru oližemo svoje rane i da, po mogućnosti, ne dosipate so na iste. O razlozima našeg eventualnog i konačnog razvoda nikada neću polemisati, niti pričati o tome u javnosti. Ne treba mi ni vaša samilost ni pristrasnost. Treba mi samo mir.

Izvor

___________________________________________________________________________________

Kazu da je u pitanju Ivan Ivanovic.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Sad ce Gocica malo da odmori na Dormeo duseku i bice joj odmah bolje...

Ako je Ivan Ivanovic ... nemam reci  Smile Dal ne moze bolje od tog malog picopevca, a za samu sebe kaze da se "nabudzila ko nikad"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
А јес она и риба и певачица у три лепе ... бивша колезиница Ивана је за њу појам у оба случаја  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Pametna zena
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
moja kita je duza od one njene rukice.
neverovatno veliki ego kod zene koja je jako blizu kepeca.
ocigledno postoji obrazac kod tih mentola na estradi. jure nesto karijeru i onda kad pukne brak kao: jadna ja. de slikaj me, slikaj me...u kojoj emisiji mogu da dramim malo...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 

neverovatno veliki ego kod zene koja je jako blizu kepeca.

A i tebe malo pucaju kompleksi a?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
Trebali su onu kucku gore etnicki da ociste, i da malo pitaju kako napreduje genocid relacija Afgan-Irak-Libija i okolne zemlje
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 370 371 373 374 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.