Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 368 369 371 372 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1843953 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Tera dečka na seks
MILICA MAJSTOROVIĆ HOĆE DA ZATRUDNI
(0)    Ponedeljak, 20. Jun, 2011.| Autor:
Mlada pevačica Milica Majstorović vodi ljubav po više puta na dan kako bi što pre ostala u drugom stanju

Najpoznatija učesnica prve sezone „Operacije Trijumf“ rešila je da što pre postane majka, a ni njen dečko Nenad Jevremović nema ništa protiv.

- Milica želi bebu više od svega i bukvalno odvlači dečka u krevet po nekoliko puta dnevno. Nenadu je upala kašika u med, jer sa svojom lepšom polovinom danima ne izlazi iz kreveta - kaže drugarica bivše učesnice „Parova“.

Milica je ovo indirektno potvrdila u emisiji „Ekskluziv“ na Prvoj, kad je izjavila da minimum dvaput dnevno vodi ljubav. Atraktivna crnka tada nije otkrila razloge za svakodnevni seks, a kad smo je pozvali da prokomentariše naša saznanja, zagonetno nam je rekla: „Sve u svoje vreme!“
Izgleda da je njeno vreme već došlo.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Jeftini senzacionalizam... To me podseca na ove 'ebache sa foruma  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
greota je onog Nenada tjerat' da te pogleda dok pričaš s njim,da se ne raspadne od namještanja  glave i usmjeravanja pogleda ..a ne tako da ga mučiš Milice..Miliceee  Smile

a i da,ako već kao pjevačica godinama nema ništa da ponudi,zašto da nam ne kaže-tjeram sebe da idem u  WC 176857653873 puta , ne jedem meso svakog 12-og u mjesecu,pod uslovom da  je tad broj beskućnika neparan, sredjujem pete na sat vremena...i da,pjevam dok to radim,imaćete DVD  uz Skandal,samo 1.99..za prijatelje,tj vas  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 14:33:58 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Browser
Opera 11.11
Citat
Mlada pevačica Milica Majstorović vodi ljubav po više puta na dan
E jadna i ona i on.  Smile Smile jbt, koga briga i da to rade 10 puta na dan.  Smile Smile

Nikada mi nece biti jasni ljudi koji konstantno pricaju o tome drugima.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
Browser
Mozilla Firefox 4.0
One and Onlyu JK, sinoc sam sa stvarno iznenadio kada sam je video pristojno obucenu. Ali iako se obukla totalno kontra svog uobicajenog manira, ponasala se na sebi svojstven i uobicajen nacin:  Smile

Izvor Kurir

Karleuša: Palma je politički idiot!

Utorak, 21. Jun, 2011.|

Mala od skandala vatreno branila prava gej populacije u televizijskoj emisiji u kojoj su sagovornici pokušali da dođu do odgovora zašto je na Balkanu teško organizovati Paradu ponosa

Jelena Karleuša oplela je po dobrom delu političke elite Srbije u vatrenoj odbrani gej populacije!
Glavni na meti tokom njenog najnovijeg nastupa bili su Dragan Marković Palma i mitropolit Amfilohije.
- Palma je politički idiot koji ne zna da sastavi jednu prosto-proširenu rečenicu! On ne sme da sedi u Narodnoj skupštini, i žao mi je što postoji socijalni stalež koji može da glasa za njega. Svojim delovanjem kao javna ličnost trudiću se da u narednih 15 godina uklonim takve ljude sa naše političke scene - vikala je Karleuša, obrušivši se potom i na mitropolita:
- Zar je to izaslanik Boga? Zar je to Božji poslanik? - pitala se Karleuša u emisiji "Debata" televizije B92.
Na pitanje zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu, teško da je iko mogao da da odgovor: ni Marko Karadžić, komesar za ljudska prava LDP, ni profesor dr Jovan Marić, potpredsednik Nove Srbije, ali ni poslanik SRS Aleksandar Martinović, koga je JK žestoko napala, a Marko Karadžić nazvao nacistom!
Kad je Martinović pokazao sliku sa gej parade 2009. godine na kojoj se vidi transparent "Smrt državi", Karleuša je po njemu osula paljbu zbog bedža s likom Vojislava Šešelja.
- Vi nosite bedž sa likom čoveka koji je više puta želeo smrt ovoj državi! Kako smete da ga nosite? - upitala ga je.
Ni dr Marić nije prošao ništa bolje, pošto mu je rekla da je "izuzetno dosadan i nerazumljiv za jednog profesora" i da "ni on sam ne zna o čemu priča".
"Debata" je trajala sa mnogo upadanja u reč i pretnjama napuštanjem emisije. Možda nije bila konstruktivna, ali u svakom slučaju je bila zabavna i uzbudljiva!

Šetaće na Paradi 2012.

- Poznajem našeg ministra policije, i potrudiću se da sledeće godine i ja, rame uz rame sa učesnicima, prošetam kroz Beograd na paradi ljubavi i razumevanja - zaključila je Karleuša.

Biseri JK:

*Trudiću se da sa političke scene uklonim ljude poput Palme
*Mitropolit Amfilohije? Zar je to izaslanik Boga?
*Profesore Mariću, vi ste izuzetno dosadni i nerazumljivi
*Martinoviću, vi nosite bedž s likom čoveka koji je želeo smrt Srbije

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
Apple 15
Stojin fan istetovirao njeno ime

Najvatreniji fan folk pevačice Stoje Novaković istetovirao je njeno ime na podlaktici ruke, zbog čega ga je ostavila devojka sa kojom je bio nekoliko godina u vezi.

Iako je pevačici gest jako prijao, Stoja kaže da će se potruditi da pomiri ljubavni par jer ne želi da ona bude povod za krah njihove veze.

- Bila sam dirnuta gestom svog fana, ali nisam očekivala da će to biti uzrok za njihov raskid. S obzirom na to da su se razdvojili zbog mene, ja ću uraditi sve samo da se njih dvoje pomire - rekla je Stoja za Press.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
obožavam te tetovažice !
Mitar Mirić na laktu,Anabela na guzu,lijevom jer je bliže  srcu..preslatko
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Šta je ovo?

A naša karleuša, nije izašo u novine za istu tu stvar
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
U ovom postu ne mislim toliko da je Stupid spoiled whore Marijana, vise mislim na ovog matorog isprdka Micu Megatrenda.

Marijana Mateus u vezi sa Mićom Jovanovićem, vlasnikom "Megatrenda"?!

Marijana Mateus se ponovo udomila! Novi trofej u kreatorkinoj kolekciji bogatih muževa uskoro bi mogao da postane vlasnik univerziteta „Megatrend“ dr Mića Jovanović! Naime,, jedan od najmoćnijih biznismena i poznata lepotica već su mesecima u romansi, a strast između njih buknula je na jednoj od raskošnih žurki u Londonu. Mića i Marijana poznaju se već godinama, ali su tek posle jedne lude zajedničke noći odlučili da prestanu da sputavaju uzajamnu privlačnost, otkriva naš izvor blizak paru.
“ U poslednje vreme su se često sretali na zajedničkim žurkama širom Evrope, u Londonu, Parizu... Na jednoj od njih, shvatili su da između njih dvoje postoji nešto više od drugarstva. Kasnije su i u Beogradu intenzivirali svoja viđanja. On joj je kao iskusan biznismen mnogo pomogao i u poslu”, otkrio je izvor za„Alo!“. Priče o romansi između biznismena i književnice svakako je podgrejalo i njihovo zajedničko pojavljivanje na nedavnoj Partizanovoj promociji, gde su se, kako tvrde očevici, pojavili držeći se za ruke. Njihovi zajednički prijatelji tvrde i da golupčići svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno.
Posle braka s kraljem šećera Miodragom Kostićem i fudbalskim ekspertom Lotarom Mateusom, kreatorkin odabir nije iznenađenje, ali je Jovanović uplovivši u vezu s njom definitivno napravio presedan. Naime, vlasnik prvog privatnog univerziteta u Srbiji poznat je kao ljubitelj „piletine“, pa je pored sebe proteklih godina imao i po tridesetak godina mlađe lepotice, a Mateusova je prva Jovanovićeva pratilja od koje ga ne dele tri decenije života. Podsećanja radi, Mića je pre nekoliko godina bio u otvorenoj vezi s manekenkom Oljom Crnogorac. Nju je u Jovanovićevoj postelji nasledila misica Sanja Papić, koja je za vreme veridbe s biznismenom, koja je potrajala dve godine, bila i PR „Megatrenda“. Posle ljubavnog brodoloma i korpe koju je jednoj od najlepših Srpkinja, kako se pisalo, uručio SMS-om, ovaj zavodnik se našao u zagrljaju 23-godišnje Milice, koja mu je i danas zvanična verenica. Vezu sa vlasnikom fakulteta „Megatrend“ Mićom Jovanovićem kreatorka Marijana Mateus je u potpunosti negirala, objašnjavajući da je s ovim biznismenom samo prijatelj, a da ga je upoznala preko bivšeg supruga Miodraga Kostića.
“Mića i ja nismo u vezi, ma kakvi! To su takve gluposti. Mi smo prijatelji još odavno, upoznala sam ga preko Miodraga”, tvrdi Mateusova, koja je demantovala i informaciju da su Jovanović i ona došli na Partizanovu žurku držeći se za ruke. “ To je nemoguće”, kratko je izjavila Marijana.
Iako džentlmenski nije želeo da vezu s Marijanom, Mića Jovanović nije mogao da porekne saznanja o njihovim zajedničkim provodima.
“Sve što je vezano za žurke i provode po Evropi i Beogradu je istina, ali smo Marijana i ja samo prijatelji”, otkrio je Jovanović za “Alo!”. Na opasku da su se na Partizanovoj proslavi pojavili držeći se za ruke, biznismen je ostao zagonetan: “ Možda neko od posmatrača nije dobro video”

Sta kaze matori smrda na kraju video klipa: "Jao kad mi keva vidi ove tri...", a keva mu verovatno ima godina koliko i Pantelija iz "Maratonaca".  Smile

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Prethodni su obezbjedili keš, a ovaj će da sočini jednu diplomu i dodjeli magistarsku titulu u najmanju ruku.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 368 369 371 372 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.