Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 369 370 372 373 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1843950 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Karleuša: Palma je politički idiot!
Naprotiv, idiotkinjo, Palma je politički genije; čovek neobrazovan i priprost, ali je za svoj grad napravio što nijedan u celoj Srbiji dugo nije. Sedi, jedan.

Najveća tragedija je što se ovom stvoru pridaje ikakva medijska pažnja. Iz njenih usta da čujem najveće mudrosti koje postoje (što je apsolutno jebeno nemoguće), opet bi zvučale idiotski, jer je žena prosto nevaploćena glupača.

Ona za nekog da kaže da je neobrazovan, klošarka koju su tandrkali mafijaši i koja je obrazovana u pičku materinu.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 22:15:12 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Karleuša: Palma je politički idiot!
Naprotiv, idiotkinjo, Palma je politički genije; čovek neobrazovan i priprost, ali je za svoj grad napravio što nijedan u celoj Srbiji dugo nije. Sedi, jedan.

Naprotiv, Palma je neobrazovana svinja koja ume da se snadje ali uglavnom na stetu drugoga. Sto bi se reklo "street smart".  Smile

A za ono sto je uradio mu svaka cast, mada to sve mnogo lepo izgleda "sa strane" ali ne toliko kada dodjes u Jagodinu i npr. vidis da hranu za Zoo-vrt uzima od mesara a ako neces da das dodje inspekcija na vrata. Ali opet, sto bi neki rekli, on makar nesto daje gradu umesto da samo uzima od istog.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pogledaj Jagodinu u odnosu na ostatak Srbije. Ono, ne znam iz prve ruke, ali tamo makar trudnice nisu građani drugog reda.  Smile No, tema je... a da, može i o Palmi, što da ne, stupid spoiled politician.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
kako sereš marko Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ko je ovo prvo meso sto je proslo u beloj kosulji sa decackim osmehom  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Pa kazem, svaka mu cast jer makar nesto i daje tom gradu, ali cisto kazem da nije sve tako bajno kao sto izgleda sa strane...

A Karleusu i ne vredi komentarisati. Mislim, kako uopste da pricaju sa osobom koja izjavljuje nesto ovakvo

Citat
Profesore Mariću, vi ste izuzetno dosadni i nerazumljivi

Dobro, privlaci paznju a time i gledanost i Maric je daleko od nekog kvaliteta kao covek, ali ipak...  Smile

kako sereš marko Smile
Dodji u Jagodinu i pricaj sa ljudima. Jos bolje, pusti PP nasem clanu Winexu pa ga pitaj za informacije iz prve ruke. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Dodji u Jagodinu i pricaj sa ljudima. Jos bolje, pusti PP nasem clanu Winexu pa ga pitaj za informacije iz prve ruke.

zezam se bre... dosadno mi shvati me Smile

Ko je ovo prvo meso sto je proslo u beloj kosulji sa decackim osmehom  Smile Smile

Fejsa dušo Smile
« Poslednja izmena: 22. Jun 2011, 02:11:04 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
imaš pp Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Jun 2011, 02:14:22 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Pevačica evocira uspomene na poznanstvo sa haškim zatvorenikom
Dunja: Mladić mi je poklonio mačora!
Sreda - 22.06.2011
Uprkos tome što zbog optužbi za ratne zločine spominjanje njegovog imena kod mnogih izaziva jezu, Ratko Mladić kod kontroverzne pevačice Dunje Ilić budi samo lepe uspomene.

Naime, ratni zapovednik Vojske Republike Srpske je jedno vreme živeo u kući pored one u kojoj je Ilićeva živela, a ona je na početku razgovora ekskluzivno za „Alo!“ odlučila da se priseti odrastanja uz čoveka sa poternice i aktuelnog haškog zatvorenika.
- Sredinom devedesetih godina u ulici Blagoja Parovića na Banovom brdu moja porodica je živela tik uz kuću Mladićevih. Čika Ratka pamtim kao sjajnog i veoma skromnog čoveka, koji je iznad svega voleo dve stvari - svoju porodicu i životinje! Sećam se da mi je jednom prilikom poklonio belog mačka, kome sam na njegov predlog dala ime Čarli. Slažem se da svako treba da odgovara za svoje postupke, ali... Svaka zemlja ima nekog Ratka koji je branio svoj narod. Naš je u Hagu, a neki drugi koji su se na surov ili čak suroviji način borili za svoje sada su premijeri polupriznatih država.
- Pamtiš li još nešto iz vremena kada te je samo jedan zid delio od generalovog doma?
- Nikada neću zaboraviti kada je vozilo Hitne pomoći došlo u našu ulicu onog dana kada je nastradala Ana... Samo neko ko je nije poznavao može da tvrdi da se ubila. Nažalost, Ratkove ćerke se sećam kroz maglu, ali je moja porodica o njoj uvek imala samo reči hvale.
- Jesi li bila iznenađena kada je Jelena Karleuša na svom „fejsbuk“ profilu konstatovala da Dunja Ilić ima ozbiljan hit?
- Zašto bih bila iznenađena?! Žena je samo objektivna... Takođe, kao prava i velika zvezda nije i nema razloga da bude sujetna i da me ne pohvali. Ovim putem joj se još jednom zahvaljujem.
- JK takođe smatra da su Brenine i Cecine nove pesme „s*anje“. Šta ti kažeš?
- Ja se ne bih baš tako izrazila, ali činjenica je da sam od Lepe Brene mnogo više očekivala. To, naravno, ne znači da o njoj nemam lepo mišljenje. Naprosto, samo sam objektivna i iskrena. S druge strane, Cecine pesme nisu na prvo slušanje, o njima treba razmišljati i tek posle određenog vremena doneti konačan sud.
- Nedavno si se obnažila za jedan muški magazin. Znači li to da si u potpunosti zadovoljna svojim fizičkim izgledom ili bi ipak nešto korigovala?
- Može se reći da sam svojim telom veoma zadovoljna. Možda sam u trenutku slikanja za CKM imala koji kilogram viška, ali ja i to znam da iznesem. U međuvremenu sam smršala, što će reći da trenutno imam koji kilogram manje, pa mi ne preostaje ništa drugo do da se posle ovog intervjua dobro najedem! (smeh)
- Razmišljaš li da staviš silikone?
- Ne samo da o tome ne razmišljam, nego ovog trenutka krvlju mogu da potpišem da nikada neću uraditi nijednu plastičnu operaciju!
- Pažnju javnosti skrenula si, u najmanju ruku, neobičnim tekstovima pesama. Šta se desilo, pa si sa drugim albumom „spustila loptu“?
- Samo se vodim svojim osećanjima... Dok sam radila na pesmama za prvi album, bila sam besna, ishitrena i nezrela. U međuvremenu sam se znatno promenila - postala sam emotivnija, razumnija i zrelija, pa su i pesme sa albuma „Živim na ivici“ drugačije.
- Nije malo onih koji te doživljavaju kao razmaženu i bahatu bogatašicu, a hrvatski mediji uporedili su te sa slavnom Paris Hilton. Ko je i kakva je zaista Dunja Ilić?
- Oni koji me dobro poznaju potvrdiće vam da sam jedna sasvim obična devojka koja nikada nije robovala materijalnim stvarima. Dunja Ilić voli život, umetnost, svoje prijatelje i nepopravljivi je avanturista!

Nosila sam turban pre Seke!
Iako je svojim novim imidžom Seka Aleksić izazvala veliku pažnju, Dunja je podsetila da je ona promovisala nošenje turbana pre starije koleginice.
- Na predlog svog genijalnog stiliste Željka Petronijevića, turban sam na glavu prva ja stavila, kada sam početkom godine radila fotke za novi album! Ne kažem da me Seka kopira, već to da podržavam nošenje turbana, budući da sam ih i sama šetala. Još u martu... Dakle - prva! (smeh) Elem, ekskluzivno ću vam otkriti da za septembar spremam novi veliki bum. Garantujem vam da ono što ću od jeseni furati na glavi na Balkanu niko nikada nije... I neće!

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 369 370 372 373 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.436 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.