Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 371 372 374 375 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1843451 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Goca je Goca.  Smile Kakvih sve ima na toj estradi dosta pametna kao osoba(doduse, dosta opasna i to verovatno po onoj "otrov se krije u malim bocama"  Smile ). Samo sto joj ovo i nije bas trebalo...

Ako je Ivan Ivanovic ... nemam reci  Smile Dal ne moze bolje od tog malog picopevca, a za samu sebe kaze da se "nabudzila ko nikad"  Smile
I ja tako mislim. Cak nije ni nesto posebno smesan a njegova emisija je jedno od najvecih dna koje postoji kod nas...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Emisija mu uopšte nije loša Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
Lize rane? Hmm znaci Goca i dzukica Mila su sestre, bas lepo
Ti treba da se bavis sportom vise mesto sto gledas TV  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Kako kome, meni je dno ali ja sam gledao odlicne stand-up komicare pa mi je on bezveze.  Smile

Lize rane? Hmm znaci Goca i dzukica Mila su sestre, bas lepo
Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Citat
Nosila sam turban pre Seke!
Smile Smile Smile

јес да нисам генијални стилиста ал ево предлога ... нек се слика на чучавцу на некој бензинској станици ... да у још нечем буде прва  Smile
Smile Smile Smile Smile Smile majko moja mila ajmo sad svi da ih nosimo  Smile vec vidim pun grad devojaka sa tim sranjem na glavi Smile jebena prasica
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa ono... nije sad nešto perfektno ali je odgledam katkad Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0

neverovatno veliki ego kod zene koja je jako blizu kepeca.

A i tebe malo pucaju kompleksi a?  Smile

Osma, zasto uopste obracas paznju na takve gluposti? Mozda on jednostavno ne voli Gocu, a nije umeo da napise nesto pametnije da objasni svoju averziju. Mozda mu se zaista dopadaju samo visoke devojke. Bilo kako bilo, niske devoje nisu kepeci i ako mene pitas po pravilu su skladnije i lepse gradjene od visokih devojaka. Malo je zena koje se mogu pohvaliti skladnijom gradjom od Kylie Minogue, a ona je visoka samo 152 cm.

Sto se Goce tice malopre sam u Pressu procitao ovaj clanak:

BEOGRAD 23. 06. 2011

PRESS

EKSKLUZIVNI PAPARACO - DRAMA ZBOG RAZVODA

Goci Tržan pozlilo, završila u Hitnoj!

U teškom stanju - Zbog razvoda od Ivana Marinkovića pop pevačici juče pozlilo u stanu na Mirijevu, posle čega je primljena u Hitnu pomoć! Lekari konstatovali aritmiju i malaksalost, pa su je priključili na infuziju

Pop zvezda Goca Tržan čiji je razvod braka od Ivana Marinkovića uzburkao javnost prethodnih dana već plaća danak kada je njeno zdravlje u pitanju. Stres zbog kraha četvorogodišnjeg braka i napisa u medijima kako je varala supruga Goca nije mogla da podnese pa joj je juče pozlilo u stanu na Mirijevu, nakon čega je uspela da se odveze do Hitne pomoći.

Paparaco Pressa tokom jučerašnjeg dana bio je stacioniran ispred Gocine zgrade od podneva da bi uslikao kako popularna pevačica provodi prve slobodne dane nakon rastanka od supruga. Iako smo očekivali da se sređena u inat svim komentarima uputina neku dnevnu kafu, nešto posle 14 časova Goca se pojavila na ulaznim vratima vidno ispijena i malaksala. Jedva da je koračala dok se pridržavala za gelender stepenica. Sporim i teškim koracima došla je do svog auta gde je nekoliko minuta sedela za volanom i pila vodu. Kada je napokon krenula, odlučili smo da je pratimo. Na svakom semaforu gde je bilo uključeno crveno svetlo Goca je polivala vodom vrat i zglobove na rukama i otvarala prozor. Krajnja destinacija bila je ambulanta Hitne pomoći, gde joj je ukazana prva pomoć.

- Goca je primljena sa izuzetno visokim pritiskom, ubrzanim srčanim radom i gubitkom vazduha prouzrokovanim stresom. Ovo kroz šta ona prolazi zbog razvoda dodatno je otežano jer je javna ličnost pa su mediji ti koji se mešaju, što njoj stvara dodatni stres. Priključena je na infuziju i dat joj je lek za smirenje kao i uputstva kako da se izbori sa ovom stresnom situacijom - kaže izvor Pressa.

Kako smo saznali, pevačica je i pre šest meseci sa istim simptomima primljena u Hitnu zbog teške svađe sa suprugom Ivanom u kolima.

Inače, oni su juče ujutru zajedno posetili dečjeg psihologa kako bi ćerku Lenu što bolje pripremili na razvod.

- Ona jako brine kako će Lena sve to podneti i moguće je da je to bila inicijalna kapisla da joj pozli, mada je prethodnu noć preplakala zbog situacije u kojoj se našla i insinuacija medija da je u vezi sa voditeljem Ivanom Ivanovićem. Kada ste je uslikali, ona je uspela da dođe sebi i uputila se u bolnicu. Lena je tada bila u vrtiću, a roditelje nije htela da zove da ne brinu - kaže jedna od Gocinih dobrih prijateljica. 

Ivan se razveo na Fejsbuku!
Gocin suprug Ivan Marinković na socijalnoj mreži Fejsbuk već je promenio status svoje veze i umesto dosadašnje „oženjen" napisao „slobodan". On je u međuvremenu napisao:
- Pitam se zašto ljudi nisu iskreni do kraja... pitam se do kada ostajemo važni samo sebi??! Do kada i pod kojim okolnostima ide granica istine? Kada prestaje granica odgovornosti i samopoštovanja... i pitam se... i shvatim da ona ne postoji. Surova istina pokaže svoje lice jer joj nešto daje enormnu snagu za to. Zato postoje problemi... - podelio je svoja razmišljanja Ivan, a nešto kasnije i dodao:
- A je l' zna neko da vreme pokaže i leči sve... ha ha ha... i onda se slatko nasmejemo?! - napisao je Marinković.

Ne bih hteo da gresim dusu, mislim i javne licnosti su od krvi i mesa i imaju iste probleme, strahove i nadanja kao i mi ostali, dobro neki od njih imaju mnogo vise love od nas ostalih, ali to ih ne cini imunim na probleme koji i nas tiste. Mozda je sve ovo sto je napisano u clanku istina, mozda se njen muz nesto razocarao i otkacio je ni krivu ni duznu zbog nekog traca, mozda ona stvarno ima zdravstvenih problema i ako je to tako, meni je onako ljudski zao zbog toga.

Medjutim paznju mi je privukao jedan komentar ispod tog clanka u Press-u, komentator ukazuje na neke nelogicnosti u clanku i to sto on pise zvuci zaista potpuno logicno:

"Dr.Votson [neregistrovani] (22. 06. 2011, 23:05:32)
E moj Momo...

Da je živ Momo Kapor mogla bi Tržanka da mu bude glavni lik za roman "Foliranti 2".
Kako je ova "brižna majka" mogla svoju Lenu da ostavi i da ode više nedelja na Filipine na snimanje "Survajvera" a već je tada bila u frci oko razvoda.
Sve oko Goce je čista njena foliraža i marketing.
Setimo se samo solističkog koncerta u Sava centru,gde je njen obožavalac iz Švajcarske,navodno zakupio celu salu i ona je kao pevala samo za njega.
I otkud paparaci ispred stana u Mirjevu baš onog trenutka kada "unezverena i aritmična pop zvezda" seda u svoj auto i odlazi u Hitnu pomoć a ne u novi Dom Zdravlja u Mirijevu koji joj je tu pod nosom i koji normalno radi,jer radni dan je,oko 14 sati,kako se vidi na vašoj fotografiji.
Stvarno ste i vi Presovci preterali. I još nešto,u to vreme je bio štrajk putara, pola grada je bilo u saobraćajnom kolapsu a naša Goca,rastrešena,bleda i tahikardična od Mirijeva,vozeći u "kritičnom stanju" stiže u Hitnu pomoć u 14.53.E vala baš ste ga nakitili....."
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Ivan se razveo na Fejsbuku!

e, to smo čekali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Tadic ce da se izvini za Gocu, Amy i ima da ode kod Celsi da ucvrsti stabilnost Srpsko-Americkog Medijskog regiona
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
@Ganrju, nije svaka devojka male visine "Dzepna Venera", niti toliko skladno gradjena.  Smile

Citat
Ne bih hteo da gresim dusu, mislim i javne licnosti su od krvi i mesa i imaju iste probleme, strahove i nadanja kao i mi ostali, dobro neki od njih imaju mnogo vise love od nas ostalih, ali to ih ne cini imunim na probleme koji i nas tiste.
Ne cini ih, ali njihovi problemi nisu nista veci od problema drugih ljudi. Jedina je razlika sto verovatno druge ljude zbog tako necega kao sto je razvod nece da provlace po novinama, ali to je cena slave sa kojom moraju da zive. Neki put ce ih hvaliti, u vecini slucajeva kuditi, ali su sami odabrali taj put i moraju da se "nose" sa time...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 371 372 374 375 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.381 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.