Сад ми ти из те биографије цитирај нешто и реци због овога и овога по мом мишљењу је она курва, јер другачије не могу да схватим на чему засниваш то мишљење...
Pa ako si procitao biografiju valjda vidis kakav je zivot vodila i kako se ponasala kroz isti posebno u tom mladjem periodu. Nekom smernom sigurno ne moze da se nazove.
Al dobro, i ja se verovatno svadjam sa nekim njenim fanom koji mrzi Karleusu a smatra da je Ceca posve drugacija.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Zene koje se jebu kako bi dobile nesto drugo su kurve. Tako da su skoro sve zene u nekom trenutku ispale kurve. Muskarci jebu iskljucivo zbog seksa, a kao takvi ne mogu biti kurve. Ja bih voleo da sam muska kurva, ali se zene bas ne zalecu na mene. Evo jos cu i oglas da okacim da sam "radodajko", pa zene izvolte!
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pa ako si procitao biografiju valjda vidis kakav je zivot vodila i kako se ponasala kroz isti posebno u tom mladjem periodu. Nekom smernom sigurno ne moze da se nazove.
Al dobro, i ja se verovatno svadjam sa nekim njenim fanom koji mrzi Karleusu a smatra da je Ceca posve drugacija.
Као што сам рекао не слушам ни Цецу ни Карлеушу и ни једну не мрзим и што се тиче њихове музике исте су ми, мада морам признати да Цеца има нормалније текстве и није огрезла у чист дебилизам. Што се тиче њихове појаве имам лошије мишљење о Карлеуши јер је жена просто attention whore и ускаче сама себи у уста, покушава бити паметна па на крају испадне глупа...Цецу једноставно нисам нашао у тим ситуацијама јер се она држи оне ''ћутање је злато''. Могу само да приметим да је то паметно од ње а не да пљује мафијаше и оне које су биле удате за мафијаше а сама је била удата или имала дечка мафијаша(као нпр. Карлеуша), не прави се неки заштитник права итд. кад се зна шта је била деведесетих( за разлику од Карлеуше која је сада и заштитник белих медведа а зна се шта је била деведесетих) итд., итд... А што се тиче ко је курва и није, никада нисам рекао да је Карлеуша курва мада се шушка да је преварила мужа са телохранитељем...
Како се она понашала у млађим данима колико сам ја прочитао из ове биографије понашало се 99% девојака узраста од 15-25 година, када би био конкретнији и рекао односно цитирао тачну ствар због чега имаш такво мишљење можда би смо се и удаљили од простога ''она је курва зато што је курва''...
Tako da su skoro sve zene u nekom trenutku ispale kurve.
одушевљавам се вама који знате шта су све жене или сви мушкарци Не тврдим да нису, тј. тврдим ал нећу улазити у ту расправу, ал нема веће глупости него кад неко на основу, у најсрећнију руку репрезентативог узорка, каже све, увек, никад... и сл.
Како се она понашала у млађим данима колико сам ја прочитао из ове биографије понашало се 99% девојака узраста од 15-25 година, када би био конкретнији и рекао односно цитирао тачну ствар због чега имаш такво мишљење можда би смо се и удаљили од простога ''она је курва зато што је курва''...
Zato sto ne mislim da je po ponasanju primer neke uzorne licnosti i devojke. Mlada krenula u profesiju, pevala po satrama, zavrsavala sa raznim "kontroverznim" momcima(dvojica ili trojica od njih mrtva) misteriozno nestajala i ko zna sta radila po ratistu, a Arkan je licno oteo od muslimana. Ako to tebi izgleda kao biografija neke normalne devojka uzrasta 15-25 godina u redu, ali meni ne izgleda...
одушевљавам се вама који знате шта су све жене или сви мушкарци Не тврдим да нису, тј. тврдим ал нећу улазити у ту расправу, ал нема веће глупости него кад неко на основу, у најсрећнију руку репрезентативог узорка, каже све, увек, никад... и сл.
то се обично каже ''свака генерализација је погрешна'' ... што је симпатично кад се сконта да је и то генерализација ...
+1 kimi kada bi liku koji govori da su sve zene kurve rekao keva ti kurva,on bi se potukao sa tobom