Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 923152 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
A, da... zaboravila sam i Elenu Karic... ali ona nije udovica...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Yuarez, znam gomilu njenih pjesama što je za naše podneblje normalno, ima par pjesama koje volim ali je ovako ne slušam
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Па како то, госпођа Карлеуша-Тошић је жестоки протовник политике деведесетих, борац за геј права и фришка ЛДП-овка...Па њен Ћанда, јесте да је имао мафијашки надимак, јесте да се друшио са Дугим, Белим идт. и ишао на њихове сахране али је он био поштени бизнисмен који је трговао аутомобилима...Он никада није осуђиван Анеа, шта ти пада напамет... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Qtek 666
Kurve su, nevezano za pol, osobe koje učestalo menjaju seksualne partnere zarad zadovoljstva, a ne dobijaju materijalnu nadoknadu za to, to su prostitutke. Imala sam koleginicu koja svaku proslavu završi sa različitim kolegom. Meni nikad nije bila jadna samo ona, nego i svaki od tih muškaraca. Žene o kojima smo pričali, pa i Ceca, možda su oličenje neukusa, nekulture, gluposti ili čega već, ali nisu kurve.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
To je promiskuitativna ....a kurva je kad menja partnere zarad interesa...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Citat
Kao sto meni nije jasno zasto Ivan Ivanovic samo pominje Karleusu a ne Cecu, Seku i ostale. A realno, nije neka razlika...

Zato sto je on kompleksas koji voli da se nateze sa drugim kompleksasom..

Da je krenuo da se kaci sa Cecom ili Sekom... dobio bi samo cutanje na svaku provokaciju...
Plus ... obe imaju dovoljnu potporu medj dijasporom da bi bio ocerupan kao bozicna curka...

Citat
Па како то, госпођа Карлеуша-Тошић је жестоки протовник политике деведесетих, борац за геј права и фришка ЛДП-овка...Па њен Ћанда, јесте да је имао мафијашки надимак, јесте да се друшио са Дугим, Белим идт. и ишао на њихове сахране али је он био поштени бизнисмен који је трговао аутомобилима...Он никада није осуђиван Анеа, шта ти пада напамет...

E, to mi je uvek bilo cudno... posto je njen gospodin otac ipak bio deo establismenta devedesetih... A i bivsi suprug...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:37:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Pa kazem, nama muskima se vise tolerise, sto u principu i ne znaci puno. Pitaj neku od devojaka da li bi zasnivala bilo kakvu ozbiljnu vezu sa momkom za koga zna da ce da je vara na svakom koraku pa vidi odgovora i koliko je to prihvatljivo sa zenske strane...

Moja procena i misljenje je da nije daleko od toga ali da se krije kao zmija noge. Pa slobodno nek mi dodje cecin-fan ili neko drugi da me osudi zbog te iste procene...

Ја ти баш о томе говорим. Ти везујеш неверство са курварлуком а онда наводиш колико је Цеца имала веза...
Ајд, да се причало да је варала Аркана па да је курва али теби је курва зато што је једно време била са овим па оним па после Аркана са манекеном...
Ако је моја девојка пре мене имало десеторо момака не значи да је курва или да ће да ме вара...
Сад испада да треба жену у манастиру да тражим јер оне курва нису виделе...

Kao sto meni nije jasno zasto Ivan Ivanovic samo pominje Karleusu a ne Cecu, Seku i ostale. A realno, nije neka razlika...

Па ако си приметио дотична је сад у ЛДП-у, пљује ''она времена'', криминал и пичке материне и прави нас лудима ко да ми не знамо ко и шта је она била када су били популарни ''жестоки момци''...А о гласу да не причам... А можда је једноставно не воли, рекла му да никад неће постати водитељ јер је превише низак па му набила комплексе...ко што је њој Цеца... Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:49:54 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
E, to mi je uvek bilo cudno... posto je njen gospodin otac ipak bio deo establismenta devedesetih... A i bivsi suprug...

Има жена амнезију кад год јој одговара...

Yuarez, znam gomilu njenih pjesama što je za naše podneblje normalno, ima par pjesama koje volim ali je ovako ne slušam

Ја знам ону с кукавицом, с Београд и с гром и неке маскараде и тако то...Кад боље размислим од свих тих певаљки њених песама знам највише а то је 4-5...Можда зато што има најнормалније песме па ми запа ле за уво...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:56:02 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Citat
Па ако си приметио дотична је сад у ЛДП-у, пљује ''она времена'', криминал и пичке материне и прави нас лудима ко да ми не знамо ко и шта је она била када су били популарни ''жестоки момци''...А о гласу да не причам... А можда је једноставно не воли, рекла му да никад неће постати водитељ јер је превише низак па му набила комплексе...ко што је њој Цеца...

To jeste... i Ceda je bio srpski nacionalista.. u studentskim danima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Citat
Па ако си приметио дотична је сад у ЛДП-у, пљује ''она времена'', криминал и пичке материне и прави нас лудима ко да ми не знамо ко и шта је она била када су били популарни ''жестоки момци''...А о гласу да не причам... А можда је једноставно не воли, рекла му да никад неће постати водитељ јер је превише низак па му набила комплексе...ко што је њој Цеца...

To jeste... i Ceda je bio srpski nacionalista.. u studentskim danima...

Крстио га Амфилохије у Острогу... Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:58:13 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.