Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 922482 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

Сад ми ти из те биографије цитирај нешто и реци због овога и овога по мом мишљењу је она курва, јер другачије не могу да схватим на чему засниваш то мишљење...

Pa ako si procitao biografiju valjda vidis kakav je zivot vodila i kako se ponasala kroz isti posebno u tom mladjem periodu. Nekom smernom sigurno ne moze da se nazove.  Smile

Al dobro, i ja se verovatno svadjam sa nekim njenim fanom koji mrzi Karleusu a smatra da je Ceca posve drugacija.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Zajebavas me da si citao biografiju? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung SGH-E590
Zene koje se jebu kako bi dobile nesto drugo su kurve. Tako da su skoro sve zene u nekom trenutku ispale kurve. Smile Muskarci jebu iskljucivo zbog seksa, a kao takvi ne mogu biti kurve. Ja bih voleo da sam muska kurva, ali se zene bas ne zalecu na mene. Evo jos cu i oglas da okacim da sam "radodajko", pa zene izvolte! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Zajebavas me da si citao biografiju? Smile
Citao jos 90-ih o istoj i njenih "poduhvatima", "sisanjima" i ostalom, sad se samo podsetio.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Pa ako si procitao biografiju valjda vidis kakav je zivot vodila i kako se ponasala kroz isti posebno u tom mladjem periodu. Nekom smernom sigurno ne moze da se nazove.  Smile

Al dobro, i ja se verovatno svadjam sa nekim njenim fanom koji mrzi Karleusu a smatra da je Ceca posve drugacija.  Smile

Као што сам рекао не слушам ни Цецу ни Карлеушу и ни једну не мрзим и што се тиче њихове музике исте су ми, мада морам признати да Цеца има нормалније текстве и није огрезла у чист дебилизам. Што се тиче њихове појаве имам лошије мишљење о Карлеуши јер је жена просто attention whore и ускаче сама себи у уста, покушава бити паметна па на крају испадне глупа...Цецу једноставно нисам нашао у тим ситуацијама јер се она држи оне ''ћутање је злато''. Могу само да приметим да је то паметно од ње а не да пљује мафијаше и оне које су биле удате за мафијаше а сама је била удата или имала дечка мафијаша(као нпр. Карлеуша), не прави се неки заштитник права итд. кад се зна шта је била деведесетих( за разлику од Карлеуше која је сада и заштитник белих медведа а зна се шта је била деведесетих) итд., итд...
А што се тиче ко је курва и није, никада нисам рекао да је Карлеуша курва мада се шушка да је преварила мужа са телохранитељем...

Како се она понашала у млађим данима колико сам ја прочитао из ове биографије понашало се 99% девојака узраста од 15-25 година, када би био конкретнији и рекао односно цитирао тачну ствар због чега имаш такво мишљење можда би смо се и удаљили од простога ''она је курва зато што је курва''...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Tako da su skoro sve zene u nekom trenutku ispale kurve. Smile
одушевљавам се вама који знате шта су све жене или сви мушкарци  Smile Не тврдим да нису, тј. тврдим ал нећу улазити у ту расправу, ал нема веће глупости него кад неко на основу, у најсрећнију руку репрезентативог узорка, каже све, увек, никад... и сл.
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

Како се она понашала у млађим данима колико сам ја прочитао из ове биографије понашало се 99% девојака узраста од 15-25 година, када би био конкретнији и рекао односно цитирао тачну ствар због чега имаш такво мишљење можда би смо се и удаљили од простога ''она је курва зато што је курва''...

Zato sto ne mislim da je po ponasanju primer neke uzorne licnosti i devojke. Mlada krenula u profesiju, pevala po satrama, zavrsavala sa raznim "kontroverznim" momcima(dvojica ili trojica od njih mrtva) misteriozno nestajala i ko zna sta radila po ratistu, a Arkan je licno oteo od muslimana. Ako to tebi izgleda kao biografija neke normalne devojka uzrasta 15-25 godina u redu, ali meni ne izgleda...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
одушевљавам се вама који знате шта су све жене или сви мушкарци  Smile Не тврдим да нису, тј. тврдим ал нећу улазити у ту расправу, ал нема веће глупости него кад неко на основу, у најсрећнију руку репрезентативог узорка, каже све, увек, никад... и сл.

то се обично каже ''свака генерализација је погрешна'' ... што је симпатично кад се сконта да је и то генерализација ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
одушевљавам се вама који знате шта су све жене или сви мушкарци  Smile Не тврдим да нису, тј. тврдим ал нећу улазити у ту расправу, ал нема веће глупости него кад неко на основу, у најсрећнију руку репрезентативог узорка, каже све, увек, никад... и сл.
+1
kimi kada bi liku koji govori da su sve zene kurve rekao keva ti kurva,on bi se potukao sa tobom  Smile

IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Citat
kimi kada bi liku koji govori da su sve zene kurve rekao keva ti kurva,on bi se potukao sa tobom

имам ортака који јесте и фрајер и алфа јебач ... и он ту изреку ''све жене су курве'' увек наставља са ''извини кево ал и ти си жена''
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.222 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.