Ја ти баш о томе говорим. Ти везујеш неверство са курварлуком а онда наводиш колико је Цеца имала веза... Ајд, да се причало да је варала Аркана па да је курва али теби је курва зато што је једно време била са овим па оним па после Аркана са манекеном... Ако је моја девојка пре мене имало десеторо момака не значи да је курва или да ће да ме вара... Сад испада да треба жену у манастиру да тражим јер оне курва нису виделе...
Ako nisi primetio, ja vezujem kurvanluk sa odredjenom vrstom ponasanja. I govorim o tome da ja smatram da je jednostavno takva. Uostalom, njena prica nije bas toliko nepoznata, evo ti pa citaj...
A veruj, ne vezujem kurvanluk sa brojem. Cisto navedoh apropo onih smesnih prica kako je "ponovo nevina" i ostalo kojih su pune novine i silnih dokazivanja kako nema nikog...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ako nisi primetio, ja vezujem kurvanluk sa odredjenom vrstom ponasanja. I govorim o tome da ja smatram da je jednostavno takva. Uostalom, njena prica nije bas toliko nepoznata, evo ti pa citaj...
A veruj, ne vezujem kurvanluk sa brojem. Cisto navedoh apropo onih smesnih prica kako je "ponovo nevina" i ostalo kojih su pune novine i silnih dokazivanja kako nema nikog...
Сад ми ти из те биографије цитирај нешто и реци због овога и овога по мом мишљењу је она курва, јер другачије не могу да схватим на чему засниваш то мишљење...