Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 923307 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Citat
E...i nemoj da kacis slike po forumu...to ti skroz ubija taj mega giga tera riba fazon...

Bolje da zamisljaju kako izgledas...niko nece da zamislja neku losu ribu...  

Aj, a kad se vratiš da pročitaš šta si reko i da ideš negde da se kazniš.

Zemo ...cekaj...stani...izbroji do deste...pet koraka u nazad...i opet pogledaj tu recenicu.... Smile

Osim onog sto je ocigledno...ima i jedan siri smisao...kad u tu jednacinu stavis da najopasnije ribe po forumu ne kacec slike...razumes...to im ubija taj fazon mitskog bica koje moze da se materjalizuje u svakom trenutku.,.. Smile

Znaci kad zakace sliku...od mitskog bica postaju zene...to je jbg...degradacija...u sirem smislu.... Smile

Jbg...nema reci da se to objasni lakse... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Qtek 666
Semantički potpuno degradirajuće to tvoje objašnjenje. Ja sam samo videla deo gde piše da sam loša riba...  Smile
I da ne mlatimo ovde više, ipak se priča o kurvama.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Kada svojim ponasanjem nema ni trunke samopostovanja vec se nudi svima. Zato i kazem da kurvu odlikuje ponasanje a ne oblacenje...

Па то ти је негде 99,9 одсто мушкараца... Smile Smile Smile

А што се тиче Цеце нит је слушам нит је волим али морам да признам да је ''најнормалнија'' од тих турбофолк сплаварки...Не бомбардује нас медијима, колико сам досад видео није attention whore, пристојна је итд... А сад да ли је мафијашица или није то не знам, али ако су могли да разбију Земунски клан, отерају Шарића у бегство итд. да имају нешто за њу одавно би она била у ћузи...Тако су срали и за Милошевића и неке паре на Кипру, ложили народ а онда када нису могли да нађу доказе послали га у Хаг...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 19:58:30 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

Marko, to su osobe čiji život mi vidimo, ili mislimo da vidimo. Po kriterijumu o kome ti pričaš, mnogo je više kurvi među bankarkama, profesorkama, kasirkama... al njih ne slika paparaco.
Pa to je ta razlika izmedju javne licnosti i obicne, za lokalnu licnost prica samo selo, za javnu cela Srbija. Ali nema razlike, to je to ponasanje koje ih odlikuje...

A rekoh vec, ne vidim da se vecina zena vucara sa svakim i ponasa se u tom stilu da mogu da se nazovu recju na k.  Smile Evo juce videh jednu, prezentira se svima i svima seda na onu stvar. Prsla malo, popila neku i odmah krenula. A akademski gradjanin, ima fakultet.  Smile Pa mi ti potezi feminizam koliko hoces i brani zene, al "ono"(posto ne zasluzuje da se naziva zenskom osobom) "normalna" zena nije. Niti zasluzuje da je iko brani kada se sama srozava na takav nivo...

Kada svojim ponasanjem nema ni trunke samopostovanja vec se nudi svima. Zato i kazem da kurvu odlikuje ponasanje a ne oblacenje...

Па то ти је негде 99,9 одсто мушкараца... Smile Smile Smile
Ne bih smeo da kazem da vecina nema trunke samopostovanja i da bi "umakala" gde stigne vec samo da je vise socijalno prihvatljivo ponasanje za muskarca. Nama se vise drustveno tolerise, sto u principu ne znaci puno kada te devojka/zena ostavi zbog takve vrste ponasanja...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Ja je ne volim samo iz tog razloga, jer je mafijašica

IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Qtek 666
Citat
Па то ти је негде 99,9 одсто мушкараца...  

To su frajeri, nisu kurve.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ne bih smeo da kazem da vecina nema trunke samopostovanja i da bi "umakala" gde stigne vec samo da je vise socijalno prihvatljivo ponasanje za muskarca. Nama se vise drustveno tolerise, sto u principu ne znaci puno kada te devojka/zena ostavi zbog takve vrste ponasanja...

Не говорим ти ја о варању партнерке или партнера...Него ако питаш девојку која има рецимо 22 године колико је имала момака и каже например 10...Велика већина би рекла, без обзира да ли мушкарац или жена да је она тешка курва, али ако питаш мушкарца колико је девојака имао и он каже десет већина ће му честитати...Сад како си ти проценио да је Цеца курва јер је била са 4-5 људи у последњих двадесет година ја не знам...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ja je ne volim samo iz tog razloga, jer je mafijašica

А иначе слушаш Цецу? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Lepo ja kazem... tesko je danas biti zena.... vidjena ocima muskaraca...
Mislim... kada bi slusale sta se sve od nas ocekuje, stvarno bi bile sizofrene... prosto ne znas na koju stranu da udaris...

Inace, njeni najveci kriticari na estradi... i ljudi koji uopste pustaju neke price o njoj... samo su miljenici onog suparnickog klana... Kada je krenula ova prica o Saricu, jedan poznanik mi je rekao - naravno da ce svi sa estrade da cute, jer svi su od njega dobijali pare da snime ploce. Pod "svi" govorimo o svima... od Silvane do Nirvane...  Smile
Voleo covek muziku... sta ces....

I nekako... kad pogledas... tri zenske su bas otvoreno mafijaske udovice: Goca Bozinovska (Sljuka), Jelena Karleusa (i njena najveca ljubav), te Ceca...
Doduse... ima jos jedna kojoj je gospodin muz jos uvek ziv i zdrav... gospodja Buha...
A to su samo oni koji se nisu bas skrivali iza titule "biznismen"...  Smile

I zato mi nije jasno zasto se samo uz Cecu vezuju ti epiteti "kurva" i "mafijasica"...  Smile

« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:21:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

Не говорим ти ја о варању партнерке или партнера...Него ако питаш девојку која има рецимо 22 године колико је имала момака и каже например 10...Велика већина би рекла, без обзира да ли мушкарац или жена да је она тешка курва, али ако питаш мушкарца колико је девојака имао и он каже десет већина ће му честитати...Сад како си ти проценио да је Цеца курва јер је била са 4-5 људи у последњих двадесет година ја не знам...
Pa kazem, nama muskima se vise tolerise, sto u principu i ne znaci puno. Pitaj neku od devojaka da li bi zasnivala bilo kakvu ozbiljnu vezu sa momkom za koga zna da ce da je vara na svakom koraku pa vidi odgovora i koliko je to prihvatljivo sa zenske strane...

Moja procena i misljenje je da nije daleko od toga ali da se krije kao zmija noge. Pa slobodno nek mi dodje cecin-fan ili neko drugi da me osudi zbog te iste procene...

I zato mi nije jasno zasto se samo uz Cecu vezuju ti epiteti "kurva" i "mafijasica"...  Smile

Kao sto meni nije jasno zasto Ivan Ivanovic samo pominje Karleusu a ne Cecu, Seku i ostale. A realno, nije neka razlika...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:23:17 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.