Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Па како то, госпођа Карлеуша-Тошић је жестоки протовник политике деведесетих, борац за геј права и фришка ЛДП-овка...Па њен Ћанда, јесте да је имао мафијашки надимак, јесте да се друшио са Дугим, Белим идт. и ишао на њихове сахране али је он био поштени бизнисмен који је трговао аутомобилима...Он никада није осуђиван Анеа, шта ти пада напамет...
Kurve su, nevezano za pol, osobe koje učestalo menjaju seksualne partnere zarad zadovoljstva, a ne dobijaju materijalnu nadoknadu za to, to su prostitutke. Imala sam koleginicu koja svaku proslavu završi sa različitim kolegom. Meni nikad nije bila jadna samo ona, nego i svaki od tih muškaraca. Žene o kojima smo pričali, pa i Ceca, možda su oličenje neukusa, nekulture, gluposti ili čega već, ali nisu kurve.
Kao sto meni nije jasno zasto Ivan Ivanovic samo pominje Karleusu a ne Cecu, Seku i ostale. A realno, nije neka razlika...
Zato sto je on kompleksas koji voli da se nateze sa drugim kompleksasom..
Da je krenuo da se kaci sa Cecom ili Sekom... dobio bi samo cutanje na svaku provokaciju... Plus ... obe imaju dovoljnu potporu medj dijasporom da bi bio ocerupan kao bozicna curka...
Citat
Па како то, госпођа Карлеуша-Тошић је жестоки протовник политике деведесетих, борац за геј права и фришка ЛДП-овка...Па њен Ћанда, јесте да је имао мафијашки надимак, јесте да се друшио са Дугим, Белим идт. и ишао на њихове сахране али је он био поштени бизнисмен који је трговао аутомобилима...Он никада није осуђиван Анеа, шта ти пада напамет...
E, to mi je uvek bilo cudno... posto je njen gospodin otac ipak bio deo establismenta devedesetih... A i bivsi suprug...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:37:59 od Anea »
Pa kazem, nama muskima se vise tolerise, sto u principu i ne znaci puno. Pitaj neku od devojaka da li bi zasnivala bilo kakvu ozbiljnu vezu sa momkom za koga zna da ce da je vara na svakom koraku pa vidi odgovora i koliko je to prihvatljivo sa zenske strane...
Moja procena i misljenje je da nije daleko od toga ali da se krije kao zmija noge. Pa slobodno nek mi dodje cecin-fan ili neko drugi da me osudi zbog te iste procene...
Ја ти баш о томе говорим. Ти везујеш неверство са курварлуком а онда наводиш колико је Цеца имала веза... Ајд, да се причало да је варала Аркана па да је курва али теби је курва зато што је једно време била са овим па оним па после Аркана са манекеном... Ако је моја девојка пре мене имало десеторо момака не значи да је курва или да ће да ме вара... Сад испада да треба жену у манастиру да тражим јер оне курва нису виделе...
Kao sto meni nije jasno zasto Ivan Ivanovic samo pominje Karleusu a ne Cecu, Seku i ostale. A realno, nije neka razlika...
Па ако си приметио дотична је сад у ЛДП-у, пљује ''она времена'', криминал и пичке материне и прави нас лудима ко да ми не знамо ко и шта је она била када су били популарни ''жестоки момци''...А о гласу да не причам... А можда је једноставно не воли, рекла му да никад неће постати водитељ јер је превише низак па му набила комплексе...ко што је њој Цеца...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:49:54 od YuWarez »
Yuarez, znam gomilu njenih pjesama što je za naše podneblje normalno, ima par pjesama koje volim ali je ovako ne slušam
Ја знам ону с кукавицом, с Београд и с гром и неке маскараде и тако то...Кад боље размислим од свих тих певаљки њених песама знам највише а то је 4-5...Можда зато што има најнормалније песме па ми запа ле за уво...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:56:02 od YuWarez »
Па ако си приметио дотична је сад у ЛДП-у, пљује ''она времена'', криминал и пичке материне и прави нас лудима ко да ми не знамо ко и шта је она била када су били популарни ''жестоки момци''...А о гласу да не причам... А можда је једноставно не воли, рекла му да никад неће постати водитељ јер је превише низак па му набила комплексе...ко што је њој Цеца...
To jeste... i Ceda je bio srpski nacionalista.. u studentskim danima...
To jeste... i Ceda je bio srpski nacionalista.. u studentskim danima...
Крстио га Амфилохије у Острогу...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 20:58:13 od YuWarez »