Aha, dakle, kurva si ako se družiš sa kriminalcima. Dobro, svašta ću ja ovde saznati što nisam znala dosad.
Ja volim zensko razmisljanje upravo iz razloga sto umeju da ti izokrenu sve sto si rekao kako njima odgovara. Tako da, ne uzimam za zlo, ali uvek smatram da je presmesno kada ovako nesto iskontruisete.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pa ja sam lepo pitala što je žena kurva...ti si odgovorio zato što se družila sa zemunskim klanom, pominjao si Arkana i Lukića. Šta sam izokrenula? Lepo pitam da mi se objasni, jer ja pod kurvom podrazumevam nešto što nema veze sa tim s kim se družiš, a ni bilo šta što ste vi ovde izneli ko argument za tu definiciju. Da se razumemo, boli mene uvo za Cecu, al imam problem s tim da se ma koja žena naziva kurvom, pa i Ceca. I pritom totalno bez argumenata. Ikakvih.
Aha, ona se nudi svima... važi...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 18:52:59 od apstrahovana »
Molim te, feminizam ostavi po strani. I ja imam problem kada ovde muskarce percipiraju kao svedorasle idiote koji samo razmisljaju onom stvari i ne mogu da budu verni nikome, al se ne zalim. Trazila si definiciju, dobila si je a to je da je zena kurva ako se ponasa tako. Ako ti ne odgovara zali se Femenu i ostalima.
Pritom si pitala za opstu definiciju kurve koju si i dobila a pritom i ta Ceca ako cemo posteno ne moze da bas napravi prejak slucaj da nije ako se otprilike zna i kakva je i kakva je i bila i da ju je Arkan(makar po prici) izvukao od nekog mudzahedina iz Bosne.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Sa tim argumentima ne postoji nijedna ni turbofolk pevačica, a ni ova što nije turbofolk, a da nije kurva... sve su udate ili su se zabavljale s kriminalcima...pevaju po splavovima i kafanama... vozaju se jahtama i gole se skidaju, a o ponašanju da ne govorimo...puna Srbija kurvi... edit... vrlo slično, ako ne i još gore i sa srpskim glumicama...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 19:13:00 od apstrahovana »
Zemo...sto si bre game braker....mozes opusteno da igras opasnu ribu iz beogradskih zaseoka...snimas tajno nocu kamerom komsiluk,...to arhiviras lepo...analiziras...i nosis u policiju....
Ovako skroz dosadno....
I svi ce da te vole...
Ako nemas nista pametnije u zivotu....
E...i nemoj da kacis slike po forumu...to ti skroz ubija taj mega giga tera riba fazon...
Bolje da zamisljaju kako izgledas...niko nece da zamislja neku losu ribu...
Covece...ja da sam neki zao covek...ja bi ovaj svet izvrnuo na glavacke....
Ovako samo odoh da klopam....
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 19:17:06 od inicio »
sve su udate ili su se zabavljale s kriminalcima...pevaju po splavovima i kafanama... vozaju se jahtama i gole se skidaju, a o ponašanju da ne govorimo...
I sta ti to govori o njima kao osobama?
Kako ja ne znam da se vecina zena ponasa tako i zabavlja sa mafijozima, voza se jahtama i seda svakome na onu stvar?
Ajd da ti pomognem, zato sto vecina zena nije takva a slicne spodobe su obicno ili pevacice ili manekenke jbg.
E...i nemoj da kacis slike po forumu...to ti skroz ubija taj mega giga tera riba fazon...
Bolje da zamisljaju kako izgledas...niko nece da zamislja neku losu ribu...
Aj, a kad se vratiš da pročitaš šta si reko i da ideš negde da se kazniš.
Marko, to su osobe čiji život mi vidimo, ili mislimo da vidimo. Po kriterijumu o kome ti pričaš, mnogo je više kurvi među bankarkama, profesorkama, kasirkama... al njih ne slika paparaco.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 19:24:30 od apstrahovana »