Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Znam ja jednog sto joj je bio nesto u obezbedjenju. Ono, standardna prica, porodican zivot sve ko i tvoj prvi komsija. Mislim i ako ima neprestalne orgije, verovatno ih je odradjivala u suprotnoj smeni.
A kad je žena kurva, za ove što tvrde da je ona to?
Kada svojim ponasanjem nema ni trunke samopostovanja vec se nudi svima. Zato i kazem da kurvu odlikuje ponasanje a ne oblacenje...
Inace, sasvim sam siguran da je "srpska majka" samo pila kafu sa zemunskim klanom i ostalima kao i da je odlazila kod malog Miskovica na jahtu da se "druzi". To sto odrzava imidz pa se ne vidi ne znaci da je imala samo ovog manekena posle Arkana a da joj je Arkan bio drugi a da joj je Vladan Lukic bio prvi.
Mislim i meni dobra zenska ali dajte da se ne lazemo, "mafijasica" sumnjivog morala.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 18:41:39 od marko 284 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"