Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 917008 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Pružiće oralni seks svima koji su zaokružili "ne" na referendumu: "Ja sam žena od reči"

Italijanska manekenka Paola Saulino je najavila da će ispuniti obećanje i pružiti oralni seks svima koji su glasali “ne” na referendumu o ustavnim reformama.

Manekenka koja živi u SAD izjavila je da će u januaru doputovati u Italiju kako bi ispunila obećanje glasačima koji su zaokružili “ne”. Štaviše, ona je objavila raspored turneje po 10 gradova od Rima do Palerma.

“Ja sam žena od reči. Svi koji su glasali za ‘ne’ biće oduševljeni kada vide raspored moje turneje u januaru na kojoj ću im pružiti oralni seks. Ići ću do kraja”, rekla je.

Ipak, postoji procedura. Glasači će prvo morati da popune formular i da ga pošalju manekenki. S druge strane, malo ko veruje da će ona zaista ispuniti obećanje, te da sve ovo koristi za ličnu promociju.

“Ti si jedna velika sramota za ženski pol”, glasio je jedan od komentara na njenom Fejsbuku.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
Чуварка европских вредности... Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
Plejboj zečicu ubio kiropraktičar?

Ove tvrdnje izneo je otac američke lepotice Kejti Mej, koja je preminula pre osam (deset) meseci.

Vest koja je šokirala mnoge u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i širom planete, jeste to da je američka “Plejboj” zečica Kejti Mej preminula u 34. godini. Zvali su je kraljicom društvene mreže Snapchat, a nju je pratilo čak 2 miliona ljudi na Instagramu.

Kako prenose tamošnji mediji, otac američke lepotice Džo tvrdi da je njenu smrt odgovoran kiropraktičar, kojeg je njegova ćerka posetila. Prema izveštaju patologa, uzrok smrti jeste presek arterije koja se nalazi u predelu vrata.

S druge strane, kalifornijski odbor kiropraktičara nije želo da komentariše ovaj slučaj.

Pogledajte prilog televizije ABC:

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
 velimire znas sta mene zanima  Smile
kad riknu ove silikonjare..one koje nisu izabrale kremiranje...
jel grobari njima izvade silikone pre nego ih zakopaju  Smile
pitam jer otpilike znam koliko traje poces raspadanja silikona  Smile
nije mi logicno da niko o tome nije poveo bigu... Smile msm da se dopusti ..neravnomjerno raspadanje... Smile
sve da se raspadne
a samo sise da ostanu citave  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2016, 12:48:40 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
E, jbg Rade... kasno je za to...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
kazem ja... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
pa sta je pije bio  Smile da nije bio ko dodik - jugosloven  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2016, 17:52:31 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
BEZOBRAZNA PONUDA IZ PEVAČICINOG TIMA Severinin advokat hteo da opljačka Milana Popovića

Dario Budimir je, naime, pre desetak dana, kako saznajemo, na jednom događaju prišao pripravnici iz advokatske kancelarije „Terešak i partneri“, koja zastupa Milana Popovića, i predložio joj da prevare i opljačkaju Milana Popovića, te da će joj dati i deset puta više novca nego Milan Popović ako nameste ceo slučaj protiv njega u korist Severine Kojić.

Ovu informaciju za „Blic“ potvrdio je i advokat Milana Popovića - Vladimir Terešak.

- Navodi su tačni - istakao je Vladimir Terešak.

Ovakav potez Severininog advokata šokirao je Milana Popovića.

- Šokiran sam postupkom Severininog advokata, ali ne i iznenađen. Sam sam protiv njega podneo dve disciplinske prijave Advokatskoj komori za nepoštovanje osnovne advokatske etike. Sama činjenica da Severina sebi dozvoljava da je zastupa takav početnik i manipulator vam samo govori o Severininim ciljevima u sudskim postupcima koje vodimo oko našeg deteta. Malverzacije i manipulacije sistemom, bez obzira na sredstva. Gde je tu dobrobit deteta? Zbog postupaka ovog advokata Aleksandar je uskraćen za vreme sa svojim ocem čak i kada ga je majka zanemarila - rekao je Milan Popović za „Blic“.

Kada smo pozvali Darija Budimira da prokomentariše te navode, on nije želeo da sasluša pitanje do kraja, već nam je spustio slušalicu uz pretnju da će tužiti i nas i Milana Popovića.

„Kralj bakra“ već nekoliko godina vodi tešku bitku na sudu protiv Severine Kojić za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

SUMNJIVE RADNJE

Optužnica

Prošle godine, disciplinsko tužilaštvo Hrvatske advokatske komore podiglo je optužnicu protiv zagrebačkih advokata Darija Budimira i Marine Meter iz advokatskog društva „Budimir&Meter“, koje inače zastupa Severinu u sudskom sporu protiv Milana Popovića. Kako su preneli hrvatski mediji, zbog nekoliko sumnjivih radnji prijavili su ih iz Zbora sveštenika Prvostolne crkve zagrebačke za seriju loših zastupanja. Prijavu je u ime Zbora sveštenika potpisao Mijo Gabrić, a disciplinski tužitelj Alen Jakobović potvrdio je podizanje optužnice protiv okrivljenih pred Disciplinskim sudom Hrvatske advokatske komore, a zbog „težih povreda dužnosti i ugleda advokature...“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.