Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 917737 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.59
http://bulevar.b92.net/srpska-posla.php?yyyy=2016&mm=11&dd=03&nav_id=1195258

Ради појашњења, Сергеј је  Stupid spoiled whore Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
JK sakrila sve vredne stvari

Autor: Kurir | 10.11.2016. 23:18 - 11.11.2016. 00:01

Pevačica Jelena Karleuša, koja pevačici Dijani Janković duguje četiri miliona dinara, sklonila je iz kuće sve vredne stvari pa izvršitelji nisu imali šta da popišu!

Jelena Karleuša dosetila se kako da pređe policiju i sudske izvršitelje koji su došli u njen dom u Lisičijem potoku da popišu stvari zbog duga od četiri miliona dinara prema koleginici Dijani Janković Rokvić za povredu ugleda i časti.

Pevačica je iznela skoro sve vrednosti koje ulaze u predmet izvršenja i naplate duga. Kako tvrde izvori Kurira, ona je, po savetu advokata, nekoliko dana pre dolaska izvršitelja iznela sve vrednosti iz stana koji bi mogle biti oduzete.

- Tačna visina duga prema Dijani Janković iznosi 4.092.304,33 dinara. Javni izvršitelj je u prisustvu policije, advokata Jelene Karleuše i advokata Dejana Kapusa ušao u stan radi popisa i procene pokretnih stvari. U stanu je isključena struja, tako da je postupak morao da se sprovodi pomoću baterijskih lampi - kaže Vera Ačanski, advokat pevačice Dijane Janković.

U stanu u kojem živi Karleuša zatečene su uobičajene stvari pokućstva male vrednosti, nedovoljne da bi se stavile na javnu prodaju s obzirom na visinu Jeleninog duga.

- Jedino što je u stanu imalo dovoljnu vrednost da bi bilo predmet popisa su četiri uljane slike neutvđene vrednosti, dva starija televizora, jedan stari muzički uređaj, sprava za vežbanje i stari klavir. Advokat Jelene Karleuđe izjavio je da sve što se nalazi u stanu, osim Jeleninih ličnih stvari, pripadaju njenom suprugu, kao i sam stan. To praktično znači da Karleuša ne poseduje nijednu iole vrednu stvar čijom bi se prodajom mogao namiriti dug - tvrdi za Kurir advokatica Ačanski.

Prema njenim rečima, ukoliko javni izvršitelj prihvati tvrdnju Jelene Karleuše da to nisu njene stvari i da ona ne poseduje nikakvu imovinu niti prihode, onda će morati da konstatuje nemaštinu, odnosno siromaštvo izvršnog dužnika Jelene Karleuše.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
MERIMA NJEGOMIR UHAPŠENA U NJUJORKU: Zabranjen joj je ulaz u Ameriku tri godine

Merima Njegomir, proslavljena pevačica privedena je u Njujorku i 24 časa nakon toga deportovana u Srbiju.

Naime, Merima je letos policiji na aerodromu rekla da je došla na odmor, a ne da radi, ali su oni utvrdili da ne govori istinu, pa su je priveli, a potom preko Francuske vratili kući.

Pevačica je pokušala da uđe u Ameriku s turističkom vizom, iako je tamo došla zbog zakazane turneje.

– Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je delovala sumnjivo, pa su je proverili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima. Čak su uspeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine – rekao je izvor „Kurira“.

On je dodao i da je Merima pod policijskom pratnjom iz Amerike deportovana u Francusku, pa odatle u Srbiju.

– Bila je očajna. Pre se vratila nego što je otišla. Na aerodromu u Surčinu sačekao ju je tadašnji partner Dragoljub. Neki su joj posle rekli da bi sve bilo u redu da je rekla da peva besplatno – završava izvor.

Merima nije odgovarala na poruke, a biznismen Dragoljub Marković, koji je donedavno sa njom bio u vezi, rekao je:

– Zašto mene zovete tim povodom? Pozovite Merimu, neka vam ona objasni jer ja neću to da komentarišem. Meni je zaista žao što joj se to dogodilo jer ona nije zaslužila da prođe kroz tako nešto. Molim vas, nemojte da me pitate ništa više što ima veze s njom – rekao je on.

ušće
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Pa to je taj Tramp.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
ako ima neko u srbiji da ne poznaje trampa neka se javi novinama...

to ce biti udarna vest...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
nek su i jedva docekali da i merimu popljuju  Smile.
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled.png
(710.91 KB, 561x793)
« Poslednja izmena: 18. Nov 2016, 18:39:47 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Рики Мартин запросио дечка

Поп певач Рики Мартин је открио да је запросио свог дечка Јвана Јосефа. Вест о просидби је поделио са обожаваоцима у емисији Елен Деџенерес.

Певач је признао да је био веома нервозан. „Био сам на коленима и извадио металну кутијицу. Рекао сам му да имам нешто за њега“, присетио се Мартин.

Толико се успаничио због тога да га није ни питао да ли жели да се уда за њега, већ му је само рекао да са њим жели да проведе остатак живота.

На то се Јосеф насмејао и рекао му: „Шта си уопште хтео да ме питаш?“.

Њих двојица су везу обелоданили у марту. Мартин је рекао да му је било најважније како ће његови синови близанци реаговати на Јосефа, али додаје да није било разлога за страх, пошто га они обожавају.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.203 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.