IZVINJAVA SE ZBOG PIJANSTVA Bora Đorđević: Priznajem, prekinuo sam lečenje od alkoholizma!
Slavnu muzičar i frontmen grupe Riblja čorba izdao je saopštenje u kojem je otkrio da je prekinuo da uzima lekove zato što je mislio da može da izdrži bez pića.
- Iskreno žalim što sam došao pijan na snimanje Pinkovih zvezda i nedolično se ponašao. Tačno je da sam se lečio esperalom i da sam prekinuo terapiju misleći da mogu bez alkohola. Nažalost i male količine su dovoljne da izazovu pijanstvo. Nastavljam sa terapijom. Takođe mi je žao što sam slagao novinare da nisam bio pijan. Svestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost i žalim što sam lošim primerom uticao na one koji me vole - naveo je Bora u saopštenju.
Podsetimo, slavni pevač izazvao je burne reakcije nakon što je emitovana emisija popularnog šoua, u kojoj je njegovo ponašanje mnoge navela na zaključak da je pod dejstvom alkohola. Podsetimo, on je već nekoliko puta pokušao da se izleči od alkoholizma.
Iskreno žalim što sam došao pijan na snimanje Pinkovih zvezda
bas ostali dolaze trezni jbt ga ako ne da doca da cugas udri po gudri samo nemo cist da ides na pink
jest da nemam bas neke simpatije prema kostunicinim mentolima i svaki clan tog satanistickog udruzenja i svaki simpatizer snose svoj dio krivice sto se srbija ni pod velikim aleksandrom vucicem ne moze oporaviti... msm ne bas tako brzo kako bi trebala.... ali ajd... gotivio sam te kad si bio normalan pa mi je zao da te muce na pinku a da moras to sve trpit cist
joj gledao sam neke zvezde granda sad to bude na obn-u... jelena u ziriju kakve su sve ono drobine ja ne znam sta bi ... kad bi morao citavu noc sjediti tamo i gledti i slusati ono sve
a gledo sam i stanijin spot ona je pravo dobra vagina