Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 693 694 696 697 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 917354 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

al pazi ti ta imena...to je jedna glava smislila...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Madona obećala seks svakom ko glasa za Klintonovu!

Poznata američka pevačica Madona je poručila da će oralno zadovoljiti svakog birača koji svoj glas dâ kandidatkinji Demokratske partije Hilari Klinton

https://www.youtube.com/watch?v=JsbdjGfzzxs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile Smile

znaci nirvana materjalizma... Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2016, 21:59:44 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
  Nije ona materijalna, ona je satanista.

Moniki su našli zamenu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
satanizam je posledica materjalizma...

kao i obozavanje smrti...

od toga se pocinje...zato u filmovima imas stalno tu temu...

trenutak kad je kapitalizacija na piku... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
LAGAO ME JE 6 MESECI: Iz njegovog laptopa saznala sam ko je zapravo on i ostavila sam ga!

Mislila sam da sam našla savršenog momka za koga ću se udati. Onda sam shvatila gorku istinu.

Stiv i ja smo se zabavljali šest meseci u trenutku kada sam se zatekla u njegovom stanu sa njegovim cimerima. Trebalo je, naime, da se nađemo nakon što on odgleda utakmicu na stadionu. On je kasnio pa mi je rekao da odem u njegov stan koji deli sa cimerima. Rekao mi je i da smem da se poslužim njegovim laptopom da se ne bih dosađivala dok ga čekam.

To sam i uradila. Otvorila sam njegov laptop kako bih pogledala neki polovan nameštaj na prodaju. Otišla sam na Craigslist, sajt za oglase na kome možete naći sve, od automobila do ljubavnika. Dok sam pretraživala sajt, primetila sam da je većina linkova plave boje, dakle Stiv ih nikad nije otvorio. Onda sam primetila da je kategorija “upoznavanje” ljubičasta. Dakle, tamo je zalazio.

To bi moglo da se podvede pod bezazleno otkriće, ali nešto mi nije dalo mira. Uvek sam bila za to da partneri moraju da imaju privatnost u vezi, ali šta ako mi u ovom trenutku neka polna bolest razara reproduktivni sistem dok ja morališem i pokušavam da pružim dečku privatnost?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
U trenutku sam odlučila i kliknula na istoriju njegovog surfivanja. Već prvi link i sve mi je bilo jasno – nepoznata mejl adresa sa koje je poslata slika pod nazivom "goli Stiv". Na laptopu sam potom našla pun folder njegovih golišavih slika. Utrnula sam od šoka, i zaključila da me definitivno vara, a ako me kojim slučajem i ne vara, onda je svakako gej, jer ko još ima folder sa stotinama slika različitih penisa?
Odmah sam ga pozvala. Bio je u gradu, a ja sam mu rekla da mora odmah da dođe kući. Očito je shvatio o čemu se radi jer je bez negodovanja i pitanja rekao samo "OK". Te noći nisam saznala punu istinu. Rekao mi je da oglase posećuje iz zabave, da su slike penisa neslana šala njegovih cimera, a da tajni mejl nalog nije njegov. Plakao je i kleo se da je sve nesporazum.

Rekla sam mu da ga volim, što je bila istina, i da mu verujem, što nije bila istina. Želela sam da krenemo dalje, ali nisam mogla da zaboravim na taj dan. Prosto, duboko u sebi sam znala da me laže iako to nisam htela da priznam čak ni sebi. Usledili su meseci svađe a ja sam postala sasvim druga osoba – paranoična, luda, sumnjičava i očajna u nameri da već jednom shvatim o čemu se radi. Na kraju sam mu hakovala taj mejl i iščitala svaku poruku.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia
U baš svakom trenutku naše veze moj dečko je razmenjivao golišave slike sa desetinama žena i lascivno im opisivao šta će im sve raditi. Sa nekima se dopisivao mesecima, sa nekima svega par dana. Nekima je govorio pravo, nekima izmišljeno ime. Sa nekima je planirao i sastanak , sa nekima je sve ostalo na mejlovima. Međutim, barem koliko sam ja uspela da vidim, ni sa jednom od njih se nije zaista video uživo.
Uvek sam mislila da na takvim oglasima vise očajnici koji nemaju bolji izbor, a Stiv je bio lep, uspešan, okružen prijateljima i porodicom. Zapravo, uvek sam mislila da je pomalo i dosadan i predvidljiv – dakle, savršen muž. Sa njim sam sigurna, mislila sam. Možda nema uzbuđenja, ali nema ni neoprijatnih iznenađenja. A onda sam morala da se suočim sa istinom – od svih mojih momaka, dosadni Stiv me je najviše povredio.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia
Molila sam ga da mi kaže zašto to radi, a on bi vrištao na mene da me se to ne tiče, i da su to njegove fantazije. Stiv, moj dečko, bio je povučen i stidljiv, voleo je samo misionarsku pozu i ućutkivao me kada bih krenula da uzdišem. Stiv iz mejlova je bio pun samopouzdanja, arogantan i imao perverzan rečnik. Pitala sam ga zašto meni nikad nije poslao neki seksi mejl.
"Ti si mi devojka. Ne mogu da koristim takve reči sa tobom", rekao mi je, a ja nisam znala da li da vrištim ili da se smejem. Shvatila sam da te žene zapravo i nisu bitne. Stiv nije hteo drugu ženu, hteo je da on bude drugačiji. Kada sam to ustanovila, ostavila sam ga.

Shvatila sam da "dobar momak" ne znači ništa. Shvatila sam i da želim nekog pametnog, strastvenog i punog samopouzdanja. Uskoro sam takvog i našla i udala se iduće godine. Na prvi pogled ne deluje kao dobar momak, ali niko me nikad nije tako zasmejavao, navodio na razmišljanje i pazio.

Izvor Kurir...

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2016, 00:05:51 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
Ovo mora da je pisala neka Ruskinja... posle 6 meseci saznala sam da nema ni cvonjka....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
To bi moglo da se podvede pod bezazleno otkriće, ali nešto mi nije dalo mira. Uvek sam bila za to da partneri moraju da imaju privatnost u vezi, ali šta ako mi u ovom trenutku neka polna bolest razara reproduktivni sistem dok ja morališem i pokušavam da pružim dečku privatnost?

Smile  Smile

nimfomanska posla  Smile 
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 693 694 696 697 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.