mislis.... jesi upoznala sve ljude na svetu pa to znas... ili je... crna magija u pitanju...
zezam se ja malo...
htio sam da kazem.. ljudi pri iznenadnom..suocavanju sa svojim strahovima..rade besmislene stvari.. banalni primjer je saobracaj...
recimo on u napadu panike...pri susretu sa "velikim brodom" moze da skoci u vodu...i moze da ga pojede ajkula.-.. ili da ga smandrlja neki drugi brod...
ali ako bude kriomice i sa sigurne udaljenosti... prormatrao velike brodove...i upoznavao ih..kao i ljude koji plove na njima... vremenom ce se osloboditi jednog dijela l straha... i sam ce mozda smoci hrabrosti da se popne na palubu tog svog straha...
a ja znam sta zivot kaze ....i sta bude sa onima koji lijece svoje strahove na daljinski....bez suocavanja sa njima...
to ti ja kao plivanje ...imas strah od vode...brze ..hladne i jake... ali uplatis casove plivanja...od najbokljih ucitelja...i ucis da plivas u bazenu...
vremenom naucis da plivas...osilis se i skocis u vrbas... i u najboljem slucaju ako imas srece...neko ce da te spasi.... ako ne..
tesko ces se sam spasiti...pre svega zbog prvog shoka... ono...kako to.." ja znam da plivam...naucio od najboljih ucitelja....a vrbas me baca svuda" i sto vise priuzas ootpor on te sve dalje od obale vuce....
onaj tko je naucio da pliva u vrbasu...u plicaku...i navikao na hladnu vodu...i brzu.. pa se potepeno kurazio...upoznavao mjesta za plivanje... i miic po mic...dok nije zaplivao niz maticu... taj se takav...koji je to naucio u vrbasu...nece nikad udaviti u bazenu...
a svi imaju strah od vrbasa...i najbolji plivaci....
i nisam ja rekao da je nesto pogresno ili netacno u tome sto si ti napisala... nego iznosim svoje vidjenje...
« Poslednja izmena: 17. Mar 2014, 01:04:30 od bobaK_bl »