konkretno mislim da je ovo mnogo glupa ideja od strane ldp-a i ishitren potez jer sa ovim nista nece postici samo ce navuci srdzbu i bes.Bojim se da se ne desi neko sranje na tom skupu. Ne razumem ovaj potez ldp-a ma koliko da podrzavam njihovu politiku
Неће постићи ама баш ништа, сем непријатности. Оно што мене занима је откуд то да су се они нашли као заштитиници лика и дела покојног Ђинђића. Мало ми је то нејасно, они полажу право на то да буду његови наследници, шта ли је?
Da li je moguce da ljude toliko uznemirava tih 5% glasova. Pa i SPS ima toliko pa ih niko ne spominje.
Xaxa nije druze nego SPS ima vishe od 5 % .. to te i boli
Chederi moraju da skrenu paznju na sebe..A kako drugachije skrenuti paznju nego guranjem prsta u oko Pri tome se moleci Bogu ( malo glupo zvuchi znam, jer u Boga ne veruju ) da ce se nekog isprovocirati da ih nalupa, onda ne bi silazili sa tv-a i kukali nad situacijom u zemlji i neposhtovanjem njihovih elementarnih prava ( u mom selu, recimo, nemash pravo nikoga da zajebavash, odma batine dobijesh ) blabla..
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 12:42:09 od Shaka Zuluf »
Da li je moguce da ljude toliko uznemirava tih 3% glasova. Pa i SPS ima toliko pa ih niko ne spominje.
SPS nije za nezavisnost Kosova SPS ne prima donacije od Soroša SPS nije albanac u albaniji SPS nije u sprezi sa Surčinskim klanom SPS nije bajan, ali nije ni učestvovao u ubistvu Đinđića
Неће постићи ама баш ништа, сем непријатности. Оно што мене занима је откуд то да су се они нашли као заштитиници лика и дела покојног Ђинђића. Мало ми је то нејасно, они полажу право на то да буду његови наследници, шта ли је?
ne nego struja koja je sada na celu ds-a je malo vise desno orijentisana i po onome sto ja vidim ne prati Zoranovo vidjenje stranke zbog tog sukoba je i nastao ldp ali to toliko nije ni bitno.Zbog cega je mistifikovan toliko Djindjic pa da je on veci od stranke i da se sada oko njegovog imena oliko otimaju.Ja konkretno mislim da je sasvim dovoljno ovo sto je ds uradila.I da je ldp to prva trebala da uradi ovako mi se cini da rade samo na svoju stetu a neophodni su na politickoj sceni srbije
SPS nije za nezavisnost Kosova SPS ne prima donacije od Soroša SPS nije albanac u albaniji SPS nije u sprezi sa Surčinskim klanom SPS nije bajan, ali nije ni učestvovao u ubistvu Đinđića
Al si ti obavesten, svaka ti cast, mogao bi da budes kljucni svedok za ubistvo Djindjica
ja koliko znam zvanicna vlast Rusije je poslala izvinjenje!!! tako da ne vidim svrhu protesta, a sta smo mi sami Srbi pricali o tom pokojniku trebali bi narednih 20 godina protestvovati. Nego LDP nema drugog posla nego kontrirati, pa im ovo doslo kao kec na desetku!