Ma samo kada ti ne lupash, svi ostali mogu da lupaju
Ajde da se skupimo mi koji mislimo da je to shto je ruski novinar rekao, apsolutno tachno..prvo bi se prebrojali koga ima vishe , a bez batinanja proshlo ne bi. Jel mislish zaista da je ovoj zemlji potrebno tako neshto?
Pred miting u cetvrtak mnogi su ovde upravo to upozoravali, da moze doci do incidenata, onda si drugacije razmisljao (samo jedan izgubljeni zivot je dokaz da su bili u pravu, da ostavimo po strani demoliranja i pljacku) to mi je cudno sto cas razmisljas ovako, cas onako, u stvari si navijac jedne od strana pa si ostrascen.
Pred miting u cetvrtak mnogi su ovde upravo to upozoravali, da moze doci do incidenata, onda si drugacije razmisljao (samo jedan izgubljeni zivot je dokaz da su bili u pravu, da ostavimo po strani demoliranja i pljacku) to mi je cudno sto cas razmisljas ovako, cas onako, u stvari si navijac jedne od strana pa si ostrascen.
Nimalo nisu slichne te stvari koje uporedjujesh.. Momak nije poginuo u sukobu sa "kontramitingashima", nego u incidentu kada je okupljeni svet rushio i palio..To je neshto chega me je sram, neshto shto je moglo i moralo da se sprechi, ali realno - to je neshto shto moze da se ochekuje kada su takve demonstracije u pitanju.. Ovaj skup LDP-a je u biti sasvim druge prirode..lepo te pitah - jel treba i narod koji misli da je ruski novinar rekao istinu, da se okupi? I shta ce onda da se desi? zaista, ne znam dal mi verujesh-ali istu bi ovu prichu prichao i nekome ko se zalaze za miting podrshke tom novinaru..
mnogo je stvari po kojima je Srbija podeljena..umesto shto te razlike stalno istichemo i dubimo, ajde da za promenu nadjemo bar 1 zajednichku stvar i da se oko nje okupimo
Ajde da se skupimo mi koji mislimo da je to shto je ruski novinar rekao, apsolutno tachno..prvo bi se prebrojali koga ima vishe , a bez batinanja proshlo ne bi. Jel mislish zaista da je ovoj zemlji potrebno tako neshto?
Čeda i Beba rade za Britanski MI6. Naravno za dobre pare. Jako dobre pare.
Svako ima pravo da protestuje, možda nije najbolji trenutak.
Što se tiče tog novinara, malo je nekorektno da novinar državne TV iznosi stavove o vlasti druge zemlje, ma kakva da je (a očajna je). Druga je stvar da je doveo gosta u emisiju pa da je ovaj rekao.
Da nije bilo pandura u onolikom broju bilo bi svasta. Skupili su se momci iz 1389 sa druge strane. Njih desetak. Mislim, kazem da ovakve gluposti ne bi trebalo sada praviti!
Mladi Liberalno demokratske partije organizuju protest pod nazivom "Stop vređanju Zorana Đinđića!" ispred ambasade Rusije, ul. Deligradska 32, sa početkom u 13 časova.
Prilikom protesta Mladi LDP predaće ruskom ambasadoru pismo upućeno potpredsedniku ruske vlade Dmitriju Medvedevu, kojim poručuje budućem predsedniku Rusije da mora da se ogradi od uvredljivih stavova o prvom demokratskom premijeru Srbije dr Zoranu Đinđiću iznetih na ruskoj državnoj televiziji.
Stop vređanju građanske Srbije!
Није ми јасно зашто ово раде!? Посебно сада када је то заиста осетљиво. Шта ако неко дође са друге стране и отпочне сукоб! Па ово је чиста провокација.