Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP..nasilju nad ženama...!!!!  (Pročitano 27774 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
Citat
medjutim, postoje tu razni faktori nesigurnosti zbog kojih takve zene ostaju sa nasilnicima koji ih maltretiraju. Strah npr. Ili nevera u policiju, sudsvo itd. Nije oravdanje, ali je, na zalost, tako.
a postoji i taj faktor da se žene lože na batine, nasilje, silovanje.to je opštepoznato ali je iz nekog razloga i dalje tabu tema. uvažena članica ovog foruma munkaze  (ili osma putnica, mešam njih dve iz nekog razloga) je čak pre par meseci iznela podatak prema kome je dokazano da se većina žena loži na silovanje.ja se ne bih toliko pozivao na tu statistiku (pogotovo što je iz domena psihologije a ja psihologiju kao nauku nešto i ne poštujem mnogo),just sayin..kada tome dodam i moje lično iskustvo (jedina (pa samim tim po difoltu i najbolja) drugarica koju sam imao pre par godina mi je lično priznala kako je loži šamaranje i kako ''svaka žena s vremena na vreme poželi da je dohvati neki divljak'',čak je od mene u više navrata bez ikakvog razloga tražila da je ošamarim), postavlja se pitanje ko je tu zapravo bolestan/poremećen, te ''jadne'' žene koje ''trpe'' nasilje  ili muškarci ''nasilnici''  Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2015, 21:59:42 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
medjutim, postoje tu razni faktori nesigurnosti zbog kojih takve zene ostaju sa nasilnicima koji ih maltretiraju. Strah npr. Ili nevera u policiju, sudsvo itd. Nije oravdanje, ali je, na zalost, tako.
a postoji i taj faktor da se žene lože na batine, nasilje, silovanje.to je opštepoznato ali je iz nekog razloga i dalje tabu tema. uvažena članica ovog foruma munkaze  (ili osma putnica, mešam njih dve iz nekog razloga) je čak pre par meseci iznela podatak prema kome je dokazano da se većina žena loži na silovanje.ja se ne bih toliko pozivao na tu statistiku (pogotovo što je iz domena psihologije a ja psihologiju kao nauku nešto i ne poštujem mnogo),just sayin..kada tome dodam i moje lično iskustvo (jedina (pa samim tim po difoltu i najbolja) drugarica koju sam imao pre par godina mi je lično priznala kako je loži šamaranje i kako ''svaka žena s vremena na vreme poželi da je dohvati neki divljak'',čak je od mene u više navrata bez ikakvog razloga tražila da je ošamarim), postavlja se pitanje ko je tu zapravo bolestan/poremećen, žene ili muškarci ''nasilnici''  Smile

Sram te bilo. Takvu konstataciju moze da iznese samo umobolnik nizak rastom, malog djoke i velike zelje da izleci kompleks na slabijem (fizicki ofc) od sebe.

Da ti je ugrozena sestra ili keva (ukoliko posedujes emociju) drugacije bi razmisljao.

Ukoliko ti je Bog odstranio taj deo, ni stradanje bliske zenske osobe te ne dotice jer je kompleks duboko urezan (mozda i u kod) ili negde gde cuci i vreba da bude ispoljen.

Ja bih te, preventivno, izolovala iz drustva, za svaki slucaj.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2015, 22:03:58 od Arijada (drugi profil) »
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Nokia 
http://forum.burek.com/posvadjao-se-sa-zenom-pa-je-na-smrt-pregazio-t642865.from1436850971.topicseen.html#new

Познајем девојку која је удата за лика који ју је тукао и малтретирао још док нису били у браку. Није да је била беда...потиче из имућне породице, има добар посао и никако се није удала за мајмуна због финансијске сигурности. Једном сам је срео у граду а она као попишана. Видим да ју је гарант тукао и да је боли сваки део тела. Лепо јој кажем да остави говнара и да га пријави полицији а могу да скупим и екипу и да му поломимо сваку кошчицу па ће се можда опаметити. Она ме шокирано гледа и објашњава ми да је он љубав њеног живота и да га воли највише на свету Smile Само сам рекао ОК и поздравио се. Једноставно немам жаљења за овакве персоне и заслужила је да је ломи сваки дан Smile

Pa to je upravo to psiholosko maltretiranje...

Posebno ako je osoba u startu labilna... i nece sebi da prizna da je labilna...

Slazem se anea sa tobom.

dabisha

Tebi zelim reci da u zivotu sam nailazila na mnoge stvari koje nisam bas umela da svatim i bile su mi strane ALI zato nikada nisam nikog osudjivala zato sto ga nisam razumela  Smile

Citat
Zena prvo mora da postuje sebe, ne bi li bila postovana od drugih.

Covek koji poseduje odredjeni nivo, 
ophodi se prema svima s postovanjem, bilo da je u pitanju zena lakog morala,
bilo da je u pitanju zrtva nasilja, cistacica, prosjak. Wink
Ako si dovoljno jak, postavljas se u poziciju tako da osobu koja je slaba
podignes, a ne da je spustis.

Svaka cast za ovo sto si napisala, jos cu poceti da te gotivim.

Познајем девојку која је удата за лика који ју је тукао и малтретирао још док нису били у браку. Није да је била беда...потиче из имућне породице, има добар посао и никако се није удала за мајмуна због финансијске сигурности. Једном сам је срео у граду а она као попишана. Видим да ју је гарант тукао и да је боли сваки део тела. Лепо јој кажем да остави говнара и да га пријави полицији а могу да скупим и екипу и да му поломимо сваку кошчицу па ће се можда опаметити. Она ме шокирано гледа и објашњава ми да је он љубав њеног живота и да га воли највише на свету Smile Само сам рекао ОК и поздравио се. Једноставно немам жаљења за овакве персоне и заслужила је да је ломи сваки дан Smile

Tebi svaka cast na ponudi, danas se retko ko mesa u odnose dvoje ljudi. I razumem ovakvu tvoju reakciju na njen odgovor. Da je suludo, jeste, medjutim, postoje tu razni faktori nesigurnosti zbog kojih takve zene ostaju sa nasilnicima koji ih maltretiraju. Strah npr. Ili nevera u policiju, sudsvo itd. Nije oravdanje, ali je, na zalost, tako.

Kada se slucaj nasilnistva prijavi policiji, ona je duzna da uradi uvidjaj i da, cak i ako zrtva nasilnistva to ne uradi, pokrene krivicnu prijavu po sluzbenoj duznosti. Opet kazem, na zalost, oni to rade veoma nevoljno jer pravni sistem nije efikasan.

Zasto?
Najlakse je pokrenuti tuzbu ali do njenenog pretresa i nekakvog resenja neretko prodje suvise dug vremenski period koji se meri godinama (ne mesecima vec godinama). Iskreno se nadam da ce  nova inicijativa nedavno pokrenuta, imati boljih rezultata u praksi.

Ono sto je najvaznije kod ovakvih tema je upravo pravo mesto u drustvu i razumevanje od istog kao i to da svaka zena/devojka koja je prosla ili prolazi nasilnistvo bilo kakve vrste, bude odlucna u osudi i da joj jedini cilj bude da idiota spakuje na pravo mesto sa zasluzenom kaznom.

Temu je pokrenula, kako vidim, Leonora i mogu samo da kazem da je to hrabro i da je inicijacija za druge zenske osobe da postupi isto. Zao mi je Leonora sto si naletela na pogresnu osobu i sto je dao sebi za pravo da te povredjuje na bilo koji nacin. Zelim ti da uspes u svojim namerama i da doticni dobije zasluzenu kaznu (uopste nije lose da dok doceka sankcije dobije koju po labrnji, onako da ne bude bezbedan).

Jos bih primetila jednu interesantnu cinjenicu a to je da su zrtve bolesnika uglavnom lepe devojke/zene, sto jos jednom dokazuje kompleks i pokusaj lecenja istog kroz batine. Nije pravilo ali je statisticki cesce.

P.S. Ova tema zasluzuje mesto na Drustvenom PDF-u jer maltretiranje zene ne treba trpati u "zenski kutak" jer je ozbiljan drustvani problem kome treba stati na put.

Arijada slazem se sve vazeno za ovo sto si napisala, vidim da si zena sa veoma sirokim vidikom, zbog toga imas moju naklonost, i usput bih molila Aneu da poslusa savet Arijade i da tema moja dobije bolje mesto na Burek forumu  Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2015, 06:27:17 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86

Citat
a postoji i taj faktor da se žene lože na batine, nasilje, silovanje

Moze osobu nesto da pali, ali seksualne fantazije nemaju veze sa realnoscu.

Citat
jedina (pa samim tim po difoltu i najbolja) drugarica koju sam imao pre par godina mi je lično priznala kako je loži šamaranje i kako ''svaka žena s vremena na vreme poželi da je dohvati neki divljak'',čak je od mene u više navrata bez ikakvog razloga tražila da je ošamarim
Verovatno je mladja od 25 i neizivljena, ali osamariti nekoga zato sto to trazi,
jer ga asocira na grub seks, je kontrolisani postupak.
Ne treba mesati babe i zabe, nije isto kad uzmes bic i bicujes nekoga u sado mazo seksu,
jer to oboma prija,
i kad muz zenu prebije kaisem, jer nije ispeglala ves,
ili joj polomi ruku, razbije nos i sl.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2015, 22:12:38 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
LG G3
Žene uglavnom tuku oni koje svi kinje.Kinje ga an poslu,u kafani svuda je predmet sprdnje i onda i ona čuvena sad ću na tebi bes da iskalim.

Kod keve redovno dolaze likovi da ih brani jer su tukli žene,keva im samo pokaže na vrata i kaže im da nađu nekog kolegu suprotnog pola da ih brani.

I onda uglavnom na ročištima kukaju,mole,preklinju.

Drugo je da je lupiš po dupetu dok jebeš,ili da je povučeš za kosu,a sasvim druga stvar da oboriš ženu na pod i nabadaš je i šutiraš.

Mi smo jednom jedva spasili komšinicu,nas troje u punoj snazi pa smo jedva zaustavili malg čiču koji je dobio ludački angon da ubije.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2015, 22:15:08 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
Citat
a postoji i taj faktor da se žene lože na batine, nasilje, silovanje.to je opštepoznato ali je iz nekog razloga i dalje tabu tema. uvažena članica ovog foruma munkaze  (ili osma putnica, mešam njih dve iz nekog razloga) je čak pre par meseci iznela podatak prema kome je dokazano da se većina žena loži na silovanje.ja se ne bih toliko pozivao na tu statistiku (pogotovo što je iz domena psihologije a ja psihologiju kao nauku nešto i ne poštujem mnogo),just sayin..kada tome dodam i moje lično iskustvo (jedina (pa samim tim po difoltu i najbolja) drugarica koju sam imao pre par godina mi je lično priznala kako je loži šamaranje i kako ''svaka žena s vremena na vreme poželi da je dohvati neki divljak'',čak je od mene u više navrata bez ikakvog razloga tražila da je ošamarim), postavlja se pitanje ko je tu zapravo bolestan/poremećen, žene ili muškarci ''nasilnici''  Smile

Sram te bilo. Takvu konstataciju moze da iznese samo umobolnik nizak rastom, malog djoke i velike zelje da izleci kompleks na slabijem (fizicki ofc) od sebe.

Da ti je ugrozena sestra ili keva (ukoliko posedujes emociju) drugacije bi razmisljao.

Ukoliko ti je Bog odstranio taj deo, ni stradanje bliske zenske osobe te ne dotice jer je kompleks duboko urezan (mozda i u kod) ili negde gde cuci i vreba da bude ispoljen.

Ja bih te, preventivno, izolovala iz drustva, za svaki slucaj.
ne znam čemu ovako grube reči, samo govorim ono što znam i mislim..nisam rekao da su SVE žene takve (generalizacija je majka gluposti) već VEĆINA. zašto ne napadneš i munkuze?!?
i ti si žena i ti (ako imaš iq veći od 10) si sama svesna toga samo nećeš/ne umeš da prihvatiš to..
btw bog ne postoji i nemam emocije a tebe bi preventivno trebalo banovati s foruma na jedno dobrih godinu-dve (ionako te banuju na svaka 2-3 dana) da vidimo da li bi izdržala da ne napadaš i vređaš konstantno neistomišljenike ili bi se ubila u svojoj mizeriji i očaju što nemaš gde da ispoljavaš svoje frustracije
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Žene uglavnom tuku oni koje svi kinje.Kinje ga an poslu,u kafani svuda je predmet sprdnje i onda i ona čuvena sad ću na tebi bes da iskalim.

Kod keve redovno dolaze likovi da ih brani jer su tukli žene,keva im samo pokaže na vrata i kaže im da nađu nekog kolegu suprotnog pola da ih brani.

I onda uglavnom na ročištima kukaju,mole,preklinju.

Drugo je da je lupiš po dupetu dok jebeš,ili da je povučeš za kosu,a sasvim druga stvar da oboriš ženu na pod i nabadaš je i šutiraš.

Mi smo jednom jedva spasili komšinicu,nas troje u punoj snazi pa smo jedva zaustavili malg čiču koji je dobio ludački angon da ubije.

E to, bravo.

Zaboravih da dodam da su te pi"ke uglavnom nesposobni da napadnu jaceg od sebe. I kao po difoltu, poticu iz porodice gde je neko to vec upraznjavao (otac, deda idr). Znaci, dobrim delom se agresija nasledjuje i nastavlja sa primenom dalje. Opet kazem, nije obavezno, ali statisticki cesto.

Leonora, zahvaljujem, i uzvracam  Smile

Pored toga sto zasluzuje Drustvenu paznju, tema bi trebalo da bude u TOP-u.

@abenaz - ne vadi se.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Postoji tema o nasilju u porodici, inace. Smiley

Bice premestena, ali ne u top.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
LG G3
Imate Vi žene jezik i znate svašta da kažete u afektu,al opet vaš najači šamar je kao kad te dete udari.

Najveći problem je što su i panduri kompleksaši,pa akd kopleksaš naleti na kompleksaša žena ispadne grbava.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
Citat
Moze osobu nesto da pali, ali seksualne fantazije nemaju veze sa realnoscu.
kako to misliš ''nemaju veze sa realnošću'', šta, seks je fikcija?!?  Smile ja naprotiv smatram da se na osnovu seksualnih preferencija i fetiša (između ostalog) može dosta toga saznati o osobi, tako da je to itekako bitan pokazatelj, ne znam zašto razdvajaš seks od života/stvarnosti kad je seks deo stvarnosti.niđe veze  Smile

Citat
Verovatno je mladja od 25 i neizivljena, ali osamariti nekoga zato sto to trazi,
jer ga asocira na grub seks, je kontrolisani postupak.
Ne treba mesati babe i zabe, nije isto kad uzmes bic i bicujes nekoga u sado mazo seksu,
jer to oboma prija,
i kad muz zenu prebije kaisem, jer nije ispeglala ves,
ili joj polomi ruku, razbije nos i sl.
zapravo, nema nikakve razlike, ovo prvo je samo blaži oblik ovog drugog ''nasilnijeg'' nasilja,ali je u suštini to jedno te isto, oba savršeno odslikavaju stanje svesti i psihe osobe koja nasilje nanosi (sadista,svinja,degenerik, mučenik željan nekakve ''kontrole'' i ''moći'',u preogromnoj većini slučajeva muškarac ofc) i osobe koja nasilje prima (labilna psihički obolela mučenica bez trunke samopoštovanja prema kojoj bi normalnim ljudima trebalo da bude VRLO teško da osete 1 % sažaljenja).između nasilja U seksu i nasilja VAN seksa nema nikakve SUŠTINSKE razlike,frapantno je koliko malo ljudi to shvata.
dakle,da ne bude zabune,kao što sam znao da će biti i da će moj post izazvati kontroverze i osude jer su ljudi ili glupi ko kurac ili nepažljivi tj ne čitaju pažljivo ono što je napisano-ja ni u kom obliku i formi ne podržavam nasilje nad bilo kime, čak ne bih rekao ni da ove što trpe nasilje to ''zaslužuju'' (pošto niko ništa ne zaslužuje,u bilo kom smislu),već samo govorim činjenice izmešane sa nekim mojim mišljenjima i stavovima

arijad(n)a, ne vadim se, savršeno mi se jebe šta neko misli o meni u ''stvarnom'' životu a kamoli na forumu, samo ukazujem na greške u tvom ''argumentovanju'' (trebali bi mi petostruki znaci navoda jer ti bukvalno nikad bukvalno nigde ništa ne argumentuješ,kao što su svi koji posećuju podforum religija/filozofija mogli sto puta da vide iz tvojih postova ti si ekstremno ogorčena osoba vođena (negativnim) emocijama,ispunjena mržnjom i besom prema svakome i svačemu i to je jasno ko dan, kod tebe logika,zdrav razum i argumentacija nikada nisu prisutni)
« Poslednja izmena: 30. Nov 2015, 22:31:41 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.