Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP..nasilju nad ženama...!!!!  (Pročitano 27687 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
zanimljiva prica, ali takav jedan primer je samo to zanimljiv primer. za ovu temu u sustini ne znaci nista
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Ja ne znam da li ti ovako pricas samo na forumu ili to saopstavas i svojim prijateljima i prijateljicama Amerima, posto imam utisak da zelis da Srbija zivi na nivou dzamahirije zato sto su Ameri imbecili...

Ameri su imbecili, to stoji, a sad sto Srbi kopiraju te iste imbecile, e to je vec zabrinjavajuce. Smile

imbecil jedino moze da bude liberal i izdajnik
« Poslednja izmena: 30. Nov 2015, 14:28:21 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
mob
Nokia krntija
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
Apple 15
Познајем девојку која је удата за лика који ју је тукао и малтретирао још док нису били у браку. Није да је била беда...потиче из имућне породице, има добар посао и никако се није удала за мајмуна због финансијске сигурности. Једном сам је срео у граду а она као попишана. Видим да ју је гарант тукао и да је боли сваки део тела. Лепо јој кажем да остави говнара и да га пријави полицији а могу да скупим и екипу и да му поломимо сваку кошчицу па ће се можда опаметити. Она ме шокирано гледа и објашњава ми да је он љубав њеног живота и да га воли највише на свету Smile Само сам рекао ОК и поздравио се. Једноставно немам жаљења за овакве персоне и заслужила је да је ломи сваки дан Smile

Pa to je upravo to psiholosko maltretiranje...

Posebno ako je osoba u startu labilna... i nece sebi da prizna da je labilna...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Познајем девојку која је удата за лика који ју је тукао и малтретирао још док нису били у браку. Није да је била беда...потиче из имућне породице, има добар посао и никако се није удала за мајмуна због финансијске сигурности. Једном сам је срео у граду а она као попишана. Видим да ју је гарант тукао и да је боли сваки део тела. Лепо јој кажем да остави говнара и да га пријави полицији а могу да скупим и екипу и да му поломимо сваку кошчицу па ће се можда опаметити. Она ме шокирано гледа и објашњава ми да је он љубав њеног живота и да га воли највише на свету Smile Само сам рекао ОК и поздравио се. Једноставно немам жаљења за овакве персоне и заслужила је да је ломи сваки дан Smile

Pa to je upravo to psiholosko maltretiranje...

Posebno ako je osoba u startu labilna... i nece sebi da prizna da je labilna...
ja moram da kazem da mi je mnogo znacilo da procitam ovaj post
ne razumem lako zene i njihove postupke zato sto instiktivno ocekujem da misle i osecaju slicno meni, tj slicno muskarcima. zato sam bio spreman da otpisem ovu zenu kao poremecenu, dok ce druga zenska osoba da shvati da je u pitanju upravo primer zlostavlljane zene
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
To i dalje nije odgovor, a mislim da ga ni ovaj put necu dobiti, jer znas da sam u pravu Smiley

Ja ne znam kakav odgovor zelis tacno.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Neki komentari na ovoj temi su tako mizerni,
umesto da muskarci nauce da treba da postuju zenski rod,
sto je preduslov za sprecavanje nasilja, ovde se pljuje po zenama,
nazivaju se pogrdnim imenima samo zbog nacina oblacenja i ponasanja.

Citat
Ribe po Srbiji koje navodno nemaju nista, sve same svetice koje se satiru od kurca su napucanije od americkih. A kao kriza u zemlji.

Bice interesantno kada te sponzorurise dodju do nekih godina, kada dodje starost, i postane mnogo teze naci partnera, posle ce da bude "nece me jer sam matora kvocka."
Citat
  Gledas ribe po bg-u, kompletno napucane i ni dobar dan da ti kazu osim ako ti sam nisi napucan i imas pare. Posle se kuka "same smo" pa kako ne bi bile same kada vam je samo stalo do para, a takve ce da podnesu svakakvo maltretiranje zarad novca.
Predrasude... Mozda cekaju princa na belom konju.
Citat
Pri tome, sve ove jake, odlucne i vokalne zene se jebu ko stuke, a posle glume ludilo jer zbog trebe, nekog straha, blama ili situacije nisu htele da kazu da nece da spavaju navodno sa nekim, pa posle jebanja dolazi kajanje. Ma nije nego.  Mozda je i dobar i ovaj Islam, jer na kraju ce tek biti veselo za sve zene u svetu.
Smile

Iako je mali deo balkana napredovao, dobar deo je i dalje zatucan, ogranicen, dvolican.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2015, 18:11:23 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Neki komentari na ovoj temi su tako mizerni,
umesto da muskarci nauce da treba da postuju zenski rod,
sto je preduslov za sprecavanje nasilja, ovde se pljuje po zenama,
nazivaju se pogrdnim imenima samo zbog nacina oblacenja i ponasanja.

Citat
Ribe po Srbiji koje navodno nemaju nista, sve same svetice koje se satiru od kurca su napucanije od americkih. A kao kriza u zemlji.

Bice interesantno kada te sponzorurise dodju do nekih godina, kada dodje starost, i postane mnogo teze naci partnera, posle ce da bude "nece me jer sam matora kvocka."
Citat
  Gledas ribe po bg-u, kompletno napucane i ni dobar dan da ti kazu osim ako ti sam nisi napucan i imas pare. Posle se kuka "same smo" pa kako ne bi bile same kada vam je samo stalo do para, a takve ce da podnesu svakakvo maltretiranje zarad novca.
Predrasude... Mozda cekaju princa na belom konju.
Citat
Pri tome, sve ove jake, odlucne i vokalne zene se jebu ko stuke, a posle glume ludilo jer zbog trebe, nekog straha, blama ili situacije nisu htele da kazu da nece da spavaju navodno sa nekim, pa posle jebanja dolazi kajanje. Ma nije nego.  Mozda je i dobar i ovaj Islam, jer na kraju ce tek biti veselo za sve zene u svetu.
Smile

Iako je mali deo balkana napredovao, dobar deo je i dalje zatucan, ogranicen, dvolican.
Zena prvo mora da postuje sebe, ne bi li bila postovana od drugih. Sve sto sam ja rekao i opisao iz mog posmatranja stoji.  Vratile su se 90-e, ali onaj najgori deo njih, i cak su stvari postale jos i gore. Iluzija je mnogo mocnija od svake istine, jer istina boli.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
Zena prvo mora da postuje sebe, ne bi li bila postovana od drugih.

Covek koji poseduje odredjeni nivo, 
ophodi se prema svima s postovanjem, bilo da je u pitanju zena lakog morala,
bilo da je u pitanju zrtva nasilja, cistacica, prosjak. Wink
Ako si dovoljno jak, postavljas se u poziciju tako da osobu koja je slaba
podignes, a ne da je spustis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86

Tebi svaka cast na ponudi, danas se retko ko mesa u odnose dvoje ljudi. I razumem ovakvu tvoju reakciju na njen odgovor. Da je suludo, jeste, medjutim, postoje tu razni faktori nesigurnosti zbog kojih takve zene ostaju sa nasilnicima koji ih maltretiraju. Strah npr. Ili nevera u policiju, sudsvo itd. Nije oravdanje, ali je, na zalost, tako.

Kada se slucaj nasilnistva prijavi policiji, ona je duzna da uradi uvidjaj i da, cak i ako zrtva nasilnistva to ne uradi, pokrene krivicnu prijavu po sluzbenoj duznosti. Opet kazem, na zalost, oni to rade veoma nevoljno jer pravni sistem nije efikasan.

Zasto?
Najlakse je pokrenuti tuzbu ali do njenenog pretresa i nekakvog resenja neretko prodje suvise dug vremenski period koji se meri godinama (ne mesecima vec godinama). Iskreno se nadam da ce  nova inicijativa nedavno pokrenuta, imati boljih rezultata u praksi.

Ono sto je najvaznije kod ovakvih tema je upravo pravo mesto u drustvu i razumevanje od istog kao i to da svaka zena/devojka koja je prosla ili prolazi nasilnistvo bilo kakve vrste, bude odlucna u osudi i da joj jedini cilj bude da idiota spakuje na pravo mesto sa zasluzenom kaznom.

Temu je pokrenula, kako vidim, Leonora i mogu samo da kazem da je to hrabro i da je inicijacija za druge zenske osobe da postupi isto. Zao mi je Leonora sto si naletela na pogresnu osobu i sto je dao sebi za pravo da te povredjuje na bilo koji nacin. Zelim ti da uspes u svojim namerama i da doticni dobije zasluzenu kaznu (uopste nije lose da dok doceka sankcije dobije koju po labrnji, onako da ne bude bezbedan).

Jos bih primetila jednu interesantnu cinjenicu a to je da su zrtve bolesnika uglavnom lepe devojke/zene, sto jos jednom dokazuje kompleks i pokusaj lecenja istog kroz batine. Nije pravilo ali je statisticki cesce.

P.S. Ova tema zasluzuje mesto na Drustvenom PDF-u jer maltretiranje zene ne treba trpati u "zenski kutak" jer je ozbiljan drustvani problem kome treba stati na put.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.