Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP..nasilju nad ženama...!!!!  (Pročitano 27788 puta)
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
Ja to i kazem, ne znaju sta hoce.  Dobri muskaraci dosadi, a na lose se pale, pa sad ko je lud tu.

Los muskarac (u onom smislu na koje se zene loze) nije jednako nasilnik.
Zena zeli da se oseti zasticeno pored muskarca, a ne da mora da se stiti od njega. Smile

« Poslednja izmena: 29. Nov 2015, 19:45:46 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
Ja to i kazem, ne znaju sta hoce.  Dobri muskaraci dosadi, a na lose se pale, pa sad ko je lud tu.

Los muskarac (u onom smislu na koje se zene loze) nije jednako nasilnik.
Zena zeli da se oseti zasticeno pored muskarca, a ne da mora da se stiti od njega. Smile

Nije ali obicno biva, jer takvi retko kada imaju meru. 

Ma nije tu ni do kakvog osecaja zasticenosti. Jel ti mene zajebavas? Jel ti vidis kakve picke shetaju pichke po BG-u, mogao bih da im razbijem lobanju shamarom, sve metrosexualac do pedera.  I zene osecaju sigurnost.

Ovamo su Chetnici bljak zbog brada, a ovamo Hipsteri su super  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
@Miss Who
Sponzorusa ima svuda to je tacno, ali sada je epidemija.  Gledas ribe po bg-u, kompletno napucane i ni dobar dan da ti kazu osim ako ti sam nisi napucan i imas pare. Posle se kuka "same smo" pa kako ne bi bile same kada vam je samo stalo do para, a takve ce da podnesu svakakvo maltretiranje zarad novca. Sad ako je to tebi normalno...

zaista se ne sećam gde sam napisala da mi je to normalno. još palamudim sve vreme koliko mi je nerazumno stanje uma kod pojedinih ženki koje su u stanju da istrpe sve i svašta iako imaju mogućnost da se sklone iz takve priče. a sponzoruše ovako generalno mi ne smetaju i ne ugrožavaju me ni na koji način, svako radi ono što misli da je najbolje. Smiley mislim nisu sve tučene majku mu.

čini mi se da se tema malo razvodnjava sa ovim "šta žene žele" fazonima. Smiley

nešto nisam stekla utisak da su normalne žene u manjini, moguće je da se krećemo u različitim krugovima.Smiley pa ni ovako u prolazu, po gradu, ni na faksu ne viđam masu tih "napucanih", možda na njih 50 dođe jedna koja je omašila mesto i vreme izborom garderobe, šminkom, ponašanjem ili ne znam čime već što vam daje za pravo da joj nalepite određenu etiketu.

"neće me jer nemam pare", never gets old...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
@Miss Who
Sponzorusa ima svuda to je tacno, ali sada je epidemija.  Gledas ribe po bg-u, kompletno napucane i ni dobar dan da ti kazu osim ako ti sam nisi napucan i imas pare. Posle se kuka "same smo" pa kako ne bi bile same kada vam je samo stalo do para, a takve ce da podnesu svakakvo maltretiranje zarad novca. Sad ako je to tebi normalno...

zaista se ne sećam gde sam napisala da mi je to normalno. još palamudim sve vreme koliko mi je nerazumno stanje uma kod pojedinih ženki koje su u stanju da istrpe sve i svašta iako imaju mogućnost da se sklone iz takve priče. a sponzoruše ovako generalno mi ne smetaju i ne ugrožavaju me ni na koji način, svako radi ono što misli da je najbolje. Smiley mislim nisu sve tučene majku mu.

čini mi se da se tema malo razvodnjava sa ovim "šta žene žele" fazonima. Smiley

nešto nisam stekla utisak da su normalne žene u manjini, moguće je da se krećemo u različitim krugovima.Smiley pa ni ovako u prolazu, po gradu, ni na faksu ne viđam masu tih "napucanih", možda na njih 50 dođe jedna koja je omašila mesto i vreme izborom garderobe, šminkom, ponašanjem ili ne znam čime već što vam daje za pravo da joj nalepite određenu etiketu.

"neće me jer nemam pare", never gets old...  Smile

Ja ne znam sta ti gledas onda, ili je razlika u definiciji napucanosti. Ribe po Srbiji koje navodno nemaju nista, sve same svetice koje se satiru od kurca su napucanije od americkih. A kao kriza u zemlji.

Bice interesantno kada te sponzorurise dodju do nekih godina, kada dodje starost, i postane mnogo teze naci partnera, posle ce da bude "nece me jer sam matora kvocka." Never gets old...  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
teška priča, nema šta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
teška priča, nema šta.
Teza od shamara  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Ja ne znam da li ti ovako pricas samo na forumu ili to saopstavas i svojim prijateljima i prijateljicama Amerima, posto imam utisak da zelis da Srbija zivi na nivou dzamahirije zato sto su Ameri imbecili...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Ja ne znam da li ti ovako pricas samo na forumu ili to saopstavas i svojim prijateljima i prijateljicama Amerima, posto imam utisak da zelis da Srbija zivi na nivou dzamahirije zato sto su Ameri imbecili...

Ameri su imbecili, to stoji, a sad sto Srbi kopiraju te iste imbecile, e to je vec zabrinjavajuce. Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
To i dalje nije odgovor, a mislim da ga ni ovaj put necu dobiti, jer znas da sam u pravu Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Познајем девојку која је удата за лика који ју је тукао и малтретирао још док нису били у браку. Није да је била беда...потиче из имућне породице, има добар посао и никако се није удала за мајмуна због финансијске сигурности. Једном сам је срео у граду а она као попишана. Видим да ју је гарант тукао и да је боли сваки део тела. Лепо јој кажем да остави говнара и да га пријави полицији а могу да скупим и екипу и да му поломимо сваку кошчицу па ће се можда опаметити. Она ме шокирано гледа и објашњава ми да је он љубав њеног живота и да га воли највише на свету Smile Само сам рекао ОК и поздравио се. Једноставно немам жаљења за овакве персоне и заслужила је да је ломи сваки дан Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.