Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 04:20:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stanija '85 Ruma  (Pročitano 257847 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pffff...

Ljudi, ljudi... o cemu vi pricate... !? Cuo sam za ovu diskusiju i ne mogu da verujem da je ovo stvarno...

Slucajno sam iz Rume... i slucajno su mi prijatelji poslali ove slike pre oko pola godine na email na drugi kraj Evrope... i sta !? Nikada je nisam upoznao, ali znam o kome se radi...

Lepa devojka... ali to vam ne daje pravo da je vredjate... sve vase gluposti oko studiranja... sa kim se zabavlja... sta radi... sta je radila u Americi... to se vas ne tice. Cak i te slike... u normalnom svetu bi vas tuzili za ovo. Objavljivanje na internetu, ugrozavanje prvatnosti i omalovazavanje licnosti... cak i ovaj sajt ne bi mogao da prodje nekaznjeno... (ali polako, tek smo dobili ustav...).

Velika vecina vas ne zasluzuje cak i da vas ta devojka pogleda... toliko ste pateticni... mozda masturbirate previse?
 Mislite da je lepu devojku moguce osvojiti samo parama i ostalim stereotipnim glupostima... sta je bilo sa prostim sarmom? Zar ne mislite da je tako moguce prici devojci i zainteresovati je? Osvestite se glupani... nije sve u tome... i devojke zele sto i momci... ako ih zainteresuje neko sa lepim kolima, ne znaci da je kola interesuju... sta ako taj momak ima sarma i u stanju je da pricom osvoji devojku...(i vi biste pomislili isto da vam pridje takva devojka)... a vi verovatno nemate sta da kazete takvoj devojci, jer se osecate tako mali, pa ste u stanju samo da izmisljate najgore price, valjda, da se osecate bolje... jer kao ona je takva i takva, a vi ste najbolji na svetu...

Ako devojke zele sex prvo vece, ne znaci da su kurve... zar niste svesni da mozete spavati sa devojkom samo ako ona to hoce... ako nece, to se zove silovanje i za to se ide u zatvor... tako da devojke iskoristavaju vas... vi se tu nista ne pitate... zato prestanite da pricate tako o devojkama i svoj ego vezbajte negde drugde (a ne baljezganjem na ovom forumu)...

Jednostavno prestanite da komentarisete tu devojku i njene slike... stvarno je neukusno i samo pokazuje vasu nezrelost i malogradjansku kulturu (na koju ste, vidim, jako ponosni)... takodje preporucujem da se ova diskusija izbrise sa ovog foruma...

P.S. vidim da ovde ima i njenih "prijatelja"... zasto to dozvoljavate? nije li vas sramota? ja cak i ne poznajem tu devojku i ovo mi se cini odvratno...

Pozdrav svima koji misle isto...

Ti pricas o omalovazavanju  jbt!!!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 696
Zastava Ruma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10 plus
Ne...
Nije vazno sta studiram... ti to i tako ne bi razumeo...

Sada je skoro 4h ujutru... kako je bilo u MrX?
Ima li puno "sponzorusa"?

brate, nisi ti odavno bio u Rumi meni se cini... cim pitas za Mister X.. otkad je to off.. "Krug" je sada atrakcija..
IP sačuvana
social share
dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. ostalo sam procerdao...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Aj svi lepo po bonu  Smile
Ne znam sta vam to treba..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ko rano rani sam u nju upada

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 1100
Ljudi kao vojvoda99 ne treba da posecuju ove stranice bureka ako imaju slab stomak...
Fighteru Ima li bone za mene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Pa nije stvar u stomaku... nego u zdravom razumu
Znas, za nekog ko ima diplomu fakulteta, izgleda ne shvatas poentu moje poruke...

Iako ovde imate slobodu da pricate sta hocete, trebali biste birati reci i ponasati se kulturno...
(u ostalom, zapitajte se kako biste reagovali da neko tako prica na nekom forumu o vasoj, recimo, sestri... verujem potpuno drugacije)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 321
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
mob
Vertu 
Neću da ulazim u raspravu sa bilo kim, ali smaračima koji se bore za univerzalnu pravdu u svetu nije mesto na ovoj temi. Ako vam se ne sviđa, postoji milijardu drugih sajtova i tema.

Samo džabe razvodnjavate temu. Moj predlog modovima je brišite celu raspravu, verujem da niko neće žaliti za istom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Bosch 3322
Da nije ovaj vojvoda u stvari Stanija licno?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Qtek 9600
Pa nije stvar u stomaku... nego u zdravom razumu
Znas, za nekog ko ima diplomu fakulteta, izgleda ne shvatas poentu moje poruke...

Iako ovde imate slobodu da pricate sta hocete, trebali biste birati reci i ponasati se kulturno...
(u ostalom, zapitajte se kako biste reagovali da neko tako prica na nekom forumu o vasoj, recimo, sestri... verujem potpuno drugacije)

Prijatelju niko nju nije terao da se slika u raznim pozama i da slike siri po netu. Moja devojka takodje ima par  obnazenih fotografija pa joj ne pada na pamet da ih deli sa drugima, kao ni meni. Kako su se uopste pojavile te slike na netu? I sto je najgore one se konstantno update-uju. A kada drugovi njeni imaju lose takvo misljenje o Staniji, sta tek reci o njoj. Devojka je punoletna i niko je nije terao da se tako slika. Da je underage onda bi mozda neki zakon mogao nesto da uradi.
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma sta se sad tu svi pravite pametni nesto, a sigurno svi doma drkate na te slike Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1024
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.21
ja se slazem sa matorimx i sa sto mu gromova a ne znam sta je sa tobom vojvoda,nemam nista protiv tebe,samo ako se opet otvori neka nova tema oces doci i tamo da nas smaras sa svojim pricama kako treba da se ponasamo,pogledaj ovo sa moje strane,ja sam vec tri puta pogledo ovu temu u nadi da ce mi stanija ulepsat zivot sa svojim slikama a nadjem samo tebe kako z.......s narod odje,samo mi reci dokle ces leba ti da znam kad ce bit nesto konkretno za vidit.hvala na razumjevanju i bez ljutnje molim.pozdrav. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 04:20:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.