Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:56:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stanija '85 Ruma  (Pročitano 257842 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pffff...

Ljudi, ljudi... o cemu vi pricate... !? Cuo sam za ovu diskusiju i ne mogu da verujem da je ovo stvarno...

Slucajno sam iz Rume... i slucajno su mi prijatelji poslali ove slike pre oko pola godine na email na drugi kraj Evrope... i sta !? Nikada je nisam upoznao, ali znam o kome se radi...

Lepa devojka... ali to vam ne daje pravo da je vredjate... sve vase gluposti oko studiranja... sa kim se zabavlja... sta radi... sta je radila u Americi... to se vas ne tice. Cak i te slike... u normalnom svetu bi vas tuzili za ovo. Objavljivanje na internetu, ugrozavanje prvatnosti i omalovazavanje licnosti... cak i ovaj sajt ne bi mogao da prodje nekaznjeno... (ali polako, tek smo dobili ustav...).

Velika vecina vas ne zasluzuje cak i da vas ta devojka pogleda... toliko ste pateticni... mozda masturbirate previse?
 Mislite da je lepu devojku moguce osvojiti samo parama i ostalim stereotipnim glupostima... sta je bilo sa prostim sarmom? Zar ne mislite da je tako moguce prici devojci i zainteresovati je? Osvestite se glupani... nije sve u tome... i devojke zele sto i momci... ako ih zainteresuje neko sa lepim kolima, ne znaci da je kola interesuju... sta ako taj momak ima sarma i u stanju je da pricom osvoji devojku...(i vi biste pomislili isto da vam pridje takva devojka)... a vi verovatno nemate sta da kazete takvoj devojci, jer se osecate tako mali, pa ste u stanju samo da izmisljate najgore price, valjda, da se osecate bolje... jer kao ona je takva i takva, a vi ste najbolji na svetu...

Ako devojke zele sex prvo vece, ne znaci da su kurve... zar niste svesni da mozete spavati sa devojkom samo ako ona to hoce... ako nece, to se zove silovanje i za to se ide u zatvor... tako da devojke iskoristavaju vas... vi se tu nista ne pitate... zato prestanite da pricate tako o devojkama i svoj ego vezbajte negde drugde (a ne baljezganjem na ovom forumu)...

Jednostavno prestanite da komentarisete tu devojku i njene slike... stvarno je neukusno i samo pokazuje vasu nezrelost i malogradjansku kulturu (na koju ste, vidim, jako ponosni)... takodje preporucujem da se ova diskusija izbrise sa ovog foruma...

P.S. vidim da ovde ima i njenih "prijatelja"... zasto to dozvoljavate? nije li vas sramota? ja cak i ne poznajem tu devojku i ovo mi se cini odvratno...

Pozdrav svima koji misle isto...

jel se ovo javlja neki pripravnik prava???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mob
SonyEricsson 
Ne...
Nije vazno sta studiram... ti to i tako ne bi razumeo...

Sada je skoro 4h ujutru... kako je bilo u MrX?
Ima li puno "sponzorusa"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sta tebe zabole sta ovde pricaju o njoj kad je i ovako ne znas,sto jel se tako bunis protiv svih riba ovog sveta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 :mrgreen:samo bez nasilja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mob
SonyEricsson 
To nije razlog da pljujete po njoj ili bilo kome drugom...

Sta ljude uzbudjuje u ponizavanju nekoga? Sta bi joj rekao u lice da imas priliku?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
isto sto i mislim sada da je dobra riba ali da je isfolirana maximalno i da je najverovatnije olos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson W810i

Slucajno sam iz Rume... i slucajno su mi prijatelji poslali ove slike pre oko pola godine na email na drugi kraj Evrope... i sta !?
...
...
...
Smile

bolje se zapitaj sa kakvim se to ljudima druzis... kakve su to moralne nakaze kojima nista nije sveto, pa ni tudja privatnost... nemaju pametnija posla nego da distribuiraju slike nepoznatih devojaka bez njihovog znanja i dopustenja... u normalnom svetu bi vas tuzili za to...

moze se i ovako posmatrati.....zar ne?   Smile
opusti se malo  Smile ... svi smo mi na istom zadatku  Smile

p.s. ja sam stekao utisak da je vecina komentara ovde pozitivna... stanija>> Smile
IP sačuvana
social share
...jedno veliko ludilo sastavljeno od bezbroj malih ludila na jednom mestu....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Chainsaw is not an object, chainsaw is god

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 9300
E sto me nerviraju ovi spameri i lazni moralisti, kao zalazu se za spas kitova, jadnih devojaka koje se same slikaju i te sheme....Ajmo realno ljudi.....znaju Rumljani o cemu pricam...Slikala se telefonom zar ne? A sto se slikala ako nije htela da je neko vidi? A kako je onaj ko je prebacio te slike mogao da zna da su one na telefonu ako mu ih nije pokazala? Ajde moralisti odgovorite mi na ova pitanja Smile Smile
Nemam nista protiv bilo koje devojke koja se slika, niti ja sad mislim da je ona kurva ili tako nesto, samo ajde gledajmo realno....nema ona sta da se ljuti ni na nas sto polemisemo ovde ni na onoga koji je uzeo slike sa telefona....to bi bila druga stvar da je neko uleteo foto-aparatom u svlacionicu dok je ona bila gola, a ovako....poze, izrazi lica...sto bi je neko branio kad je imala ociglednu nameru...da  se slike vide i da bude lepa Smile
I samo da nadovezem ono sto mi je jedan drugar rekao kad sam bio mladji: "Zasto ces j****i tu devojku ako posle neces nikome pricati?" To je to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6120c
. . . E dok je takvih kao ti nema da nam svane nikad. Pa valjda j. . Bes zbog sebe bre,da tebi (i toj curi) bude lepo a ne da se reklamiras. Ako ti je do reklame stalo udji u izlog nekog butika i pocni da kreses lutku Svi ce pricati o tome

[Edit by gox_sp: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 04. Nov 2006, 18:04:18 od gox_sp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Chainsaw is not an object, chainsaw is god

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 9300
Ili jebes ribu bude vam lepo i posle pricas o tome naravno samo najboljim ortacima, to deluje kao najbolja kombinacija zar ne mefistoNo1?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:56:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.