Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 13:54:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stanija '85 Ruma  (Pročitano 257952 puta)
Clan u razvoju

Chainsaw is not an object, chainsaw is god

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 9300
Nemam ja ljudi pojma koga ona ceka: princa na belom konju ili samog konja, ali otresa sve zivo....e sad mi naravno nemamo pojma sta se desavalo u Americi.....ali mora da je bilo interesantno Smile covece da je samo vidite kad vozi rolere kroz glavnu ulicu po sred djade sto bi rekli, a iza nje citava kolona kola....niko ne obilazi. Strah me jos ce je neko pogaziti a onda nema vise slika Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ko rano rani sam u nju upada

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 1100
ili ce preko nje preci neki konj sa fotoapartom Smiley i obradovati masu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson W810i
Tja, evo vam dve slike od pre sat vremena, nista nisam uspeo... bice bolje, valjda   Smile

e....a zasto je slikas krisom, praveci se da vezujes pertle... koliko sam primetio, devojka ne bezi od kamere...stavise Smiley ....zamoli je lepo za jedan session (koji ces posle ekskluzivno okaciti ovde)....pristace 100%... njoj ego zadovoljen, mi dobijamo nove fotkice, a ti dobijas idealnu priliku za upoznavanje....
pozdrav
IP sačuvana
social share
...jedno veliko ludilo sastavljeno od bezbroj malih ludila na jednom mestu....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Kad se setim, jedne takve na mom bivsem faksu... mala je licila na onu Serilin Fen iz Twin Peeks-a,,, Al' bila neka izbleglica i nije bila preterano komunikativna, a ja bio tada klinac, 19 i nesto godina, i to jos bile one najgore godine, pocetak devedesetih... Iskulirala me samo tako, nije htela ni da prica sa mnom... A ja se tek vratio iz vojske, ni dinara u dzepu, cale na prinudnom.... bio sam prilicno tanak tada, u materijalnom smislu i to se videlo po odeci, nisam imao Nike i tako, o kolima da ne pricam.

Faks naravno nije ni zavrsila, udala se brzo za nekog doktora koji je kao imao para...

Posle dosta godina, slucajno je sretoh. Ostala je senka one dobre ribe koja je nekada bila. Podgojena, zarobljena sa decom, sise do kolena a taj njen, koji je prilicno omatorio, je uz to i propao. Ustvari, ucenjuje ljude po nekoj bolnici za sicu.
A danas, mogu da ih kupim sa svom imovinom da ne osetim...

Tako da nemojte da se tripujete previse, nove mlade i dobre ribe stalno dolaze...
a za njih ima i ona pesma, "Nedaaaa nije vise tako ohola, Nedaaaa, sada mnogo lakse kaze da..." Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung 
koja riba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Smile brate pa ti si na predavanju sa njom! U cemu je problem da se malo upoznas sa njom, jel se bar javljate jedan drugo?

sta ti provodadzises  Smile Smile

danas sam je cuo kako govori na mob, i malo sam se razocarao... ono nekako je seljacki i naglasak i dijalekt... Smile

Tja, evo vam dve slike od pre sat vremena, nista nisam uspeo... bice bolje, valjda   Smile

e....a zasto je slikas krisom, praveci se da vezujes pertle... koliko sam primetio, devojka ne bezi od kamere...stavise Smiley ....zamoli je lepo za jedan session (koji ces posle ekskluzivno okaciti ovde)....pristace 100%... njoj ego zadovoljen, mi dobijamo nove fotkice, a ti dobijas idealnu priliku za upoznavanje....
pozdrav

Smile Smile Smile
ma samo sam prosao pored kada sam izlazio i kraj

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 9300
Pa i Stanka je izbeglica.... nisam siguran kad su dosli ali cale joj je poginuo na ratistu, a ima mnogo lepu kevu, ali stvarno zena je samo starija verzija Stanije i ako je ova na mamu(a ja koliko sam skontao jeste) ne brinite se bice Stanija lepa i posle 35 godina. Ma samo da vidim da je to neko smotao ma bice mi srce puno kao da sam ja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia xxxx
Jbg, mene zivot nanese u glupavo Pancevo pa ne mogu da vam pomognem oko slikanja. Inace, toliko sam se uveshtio da slikam krishom da su poceli da me vikaju Paparaco! Smile A digitalac je uvek uz mene u dzepu i spreman za rad... :camera:
IP sačuvana
social share
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 9300
doca nista onda moramo kod tebe na casove fotografije Smile Smile vredna je to nauka, pogotovo ako se isplati kao u ovom slucaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mob
SonyEricsson 
Pffff...

Ljudi, ljudi... o cemu vi pricate... !? Cuo sam za ovu diskusiju i ne mogu da verujem da je ovo stvarno...

Slucajno sam iz Rume... i slucajno su mi prijatelji poslali ove slike pre oko pola godine na email na drugi kraj Evrope... i sta !? Nikada je nisam upoznao, ali znam o kome se radi...

Lepa devojka... ali to vam ne daje pravo da je vredjate... sve vase gluposti oko studiranja... sa kim se zabavlja... sta radi... sta je radila u Americi... to se vas ne tice. Cak i te slike... u normalnom svetu bi vas tuzili za ovo. Objavljivanje na internetu, ugrozavanje prvatnosti i omalovazavanje licnosti... cak i ovaj sajt ne bi mogao da prodje nekaznjeno... (ali polako, tek smo dobili ustav...).

Velika vecina vas ne zasluzuje cak i da vas ta devojka pogleda... toliko ste pateticni... mozda masturbirate previse?
Mislite da je lepu devojku moguce osvojiti samo parama i ostalim stereotipnim glupostima... sta je bilo sa prostim sarmom? Zar ne mislite da je tako moguce prici devojci i zainteresovati je? Osvestite se glupani... nije sve u tome... i devojke zele sto i momci... ako ih zainteresuje neko sa lepim kolima, ne znaci da je kola interesuju... sta ako taj momak ima sarma i u stanju je da pricom osvoji devojku...(i vi biste pomislili isto da vam pridje takva devojka)... a vi verovatno nemate sta da kazete takvoj devojci, jer se osecate tako mali, pa ste u stanju samo da izmisljate najgore price, valjda, da se osecate bolje... jer kao ona je takva i takva, a vi ste najbolji na svetu...

Ako devojke zele sex prvo vece, ne znaci da su kurve... zar niste svesni da mozete spavati sa devojkom samo ako ona to hoce... ako nece, to se zove silovanje i za to se ide u zatvor... tako da devojke iskoristavaju vas... vi se tu nista ne pitate... zato prestanite da pricate tako o devojkama i svoj ego vezbajte negde drugde (a ne baljezganjem na ovom forumu)...

Jednostavno prestanite da komentarisete tu devojku i njene slike... stvarno je neukusno i samo pokazuje vasu nezrelost i malogradjansku kulturu (na koju ste, vidim, jako ponosni)... takodje preporucujem da se ova diskusija izbrise sa ovog foruma...

P.S. vidim da ovde ima i njenih "prijatelja"... zasto to dozvoljavate? nije li vas sramota? ja cak i ne poznajem tu devojku i ovo mi se cini odvratno...

Pozdrav svima koji misle isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 13:54:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.