Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:49:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30120 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia n80
nbns idi da se lecis a ne da ignorises postove,to je bit svega
IP sačuvana
social share
hjkjkjkjk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 329
Zastava Hercegovina - Lan-wars.com
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
SonyEricsson P1i + 8 giga
sve što kažete ima i logike ima i neiskustva ( mladosti ) moje mišljenje je ako su njemačka i francuska smirili tenzije nakon 2 sv  pa amerika i japan nakon 2 sv ( 2 atomske bombe )  Wink mislim da je ishod očigledan radikalnost je vrsta koja svremena na vrijeme izumre do granice potpunosti Smiley  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
LW/klan
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@goksi79

Smile or  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja bi nbns-a za moderatora, on je meni tako pametan, vispren, blagoglagoljiv, elokventan i iskričav.
sve zna i sve trenira, ljudima objašnjava i prosvjećuje ih, trudi se i ne odustaje, ne boji se mraka i neprestano nastoji
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
sve što kažete ima i logike ima i neiskustva ( mladosti ) moje mišljenje je ako su njemačka i francuska smirili tenzije nakon 2 sv  pa amerika i japan nakon 2 sv ( 2 atomske bombe )  Wink mislim da je ishod očigledan radikalnost je vrsta koja svremena na vrijeme izumre do granice potpunosti Smiley  Smile Smile Smile

Ticco,svaka ti cast i tebi i ostalim normalnim ljudima (umorni,azraa,goksi79.....) ja se podpuno slazem sa time da jednog dana Srbija i Hrvatska budu najaci partneri i najbolji susjedi.To je jednostavno u nasoj prirodi i na nasem polozaju na balkanu je da dvije najvece i najznacajnije zemlje u regionu imaju sto bolju saradnju,pa meni je veoma dragokada Sanader naprimjer lobira u EU za Srbiju kao sto radi,tko ce nam drugi pomoc ako ne prvi susjedi.

Ali kod NBNSa oprzenog Radikalca nemoze to da bude realnost sve dok se nevrati i svaka izbjeglica u svoju kucu,a jesili ti ikada mislio NBNSu da neke izbjeglice nece jednostavno vise da se vrate jer mozda nezele da im preko glave vijori Hrvatska zastava ili se neslazu sa tim,ako su poput tebe tako nastrojeni onda ih i mozes razumijeti ja cisto sumnjam da bi se ti vratio u Hrvatsku poslje Oluje tako da moras razumijeti i neke ljude sto nezele da se vrate.A i takvima se grade kuce samo jedini problem sto im u tome radi Hrvatska to je sto im neda odma prodati kuce,ipak je tu ulozeno pare od ljudi koji rade i zive u Hrvatskoj...Eto sta ti NBNS-u mislis o tome da se neke izbjeglice nezele vratiti u Hrvatsku jer je to sada Hrvatska.Ja sam porijeklom iz Bosne,ali nikada se nebi zelio vratiti vise tamo jer nema tamo sta vise ja da trazim,ja znam gdje mi je domovina...i vise volim cak i Srbiju nego Bosnu...za tebe tesko razumivo ali eto tako je.U jugi sam bio Jugosloven ali kada je se ugasila ta zajednica onda sam otisao tamo gdje je moje mjesto.

Ajde NBNS objasni mi sta cemo sa onim izbjeglicama sto se nezele vratiti vise u Hrvatsku kojih sigurno ima dosta? Sta bi sa njima,natjerao da se vrate ili kako...i jos jedno pitanje za tebe imam,tko treba Hrvatima da plati kuce u Hrvatskoj sama Hrvatska ili i Srbija koja je slala i imala glavne generale u Hrvatskoj.Molim te ljepo mi objasni a ne kao uvijek samo udaras u bubnjeve!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@tiger2005 kazhe ovako :
" ja se podpuno slazem sa time da jednog dana Srbija i Hrvatska budu najaci partneri i najbolji susjedi.To je jednostavno u nasoj prirodi i na nasem polozaju na balkanu je da dvije najvece i najznacajnije zemlje u regionu imaju sto bolju saradnju..."

Pazi ovako,da je Hrvatska toliko znachajna zemlja,sad bi u njoj marsirali strani vojnici,okupirali prirodne i drushtvene resurse,crpeli ih do maksimuma,ojadili sve shto i najmanje vredi,gradili kampove i utvrdjenja na mestima na kojima se postavljaju i planiraju putevi za prenos i eksploataciju prirodnog gasa...e poshto svega toga nema u Hrvatskoj,zakljucujesh da i nisu bash toliko bitni...Sirota ova nasha Srbija sa svojim polozajem,zbog tog njenog polozaja koji hoce svi da eksploatishu smo i doshli do tachke na kojoj se nalazimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Naprotiv - to o čemu ti pričaš dogodilo bi se da je Hrvatska izazvala rat, napala susjeda sa međunarodno priznatim granicama, slala tiusće paravojnih koljača u ubilačke pohode po susjednoj, međunarodno priznatoj državi - ukratko, da je Hrvatska izvršila oružanu agresiju na drugu, međunarodno priznatu državu, onda bi se dogodilo to što se dogodilo - i dalje se događa - Srbiji.

A vi sa tim vašim plinom možete napunit jedan veeeeliki balon. Koliko je taj vaš plin bitan u međunarodnim energetskim kretanjima. Kako da ne. Na svjetskom tržištu energenata odmah nastupa kriza čim netko u Srbiji prdne, jer se boje krize i nestašice plina. A i geopolitički položaj vam je toliko bitan da je to za popizdit. Svi kopneni trgovinski putevi idu preko Srbije, imate pet-šest internacionalnih željezničkih čvorišta, glavni zračni koridor ide preko Srbije, a da ne govorimo o lukama kroz koje godišnje prođe više milijuna tona tereta... nešto kao Rotterdam i Hamburg zajedno...

Aha... kako da ne... vi ste toliko bitni, važni u utjecajni pa vas zato svi progone... A inače se geopolitička važnost nekog prostora mjeri po količini bombi koje na taj prostor padnu u jedini vremena...

Ma daj molim te... spusti se na zemlju
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pazi ovako,da je Hrvatska toliko znachajna zemlja,sad bi u njoj marsirali strani vojnici,okupirali prirodne i drushtvene resurse,crpeli ih do maksimuma,ojadili sve shto i najmanje vredi,gradili kampove i utvrdjenja na mestima na kojima se postavljaju i planiraju putevi za prenos i eksploataciju prirodnog gasa...e poshto svega toga nema u Hrvatskoj,zakljucujesh da i nisu bash toliko bitni...Sirota ova nasha Srbija sa svojim polozajem,zbog tog njenog polozaja koji hoce svi da eksploatishu smo i doshli do tachke na kojoj se nalazimo...

bogatstvo jedne drzave odavno chine znanje, kreativnost, sposobnost prilagodjavanja svetskoj traznji, minimalna korupcija...

srbija jeste lepa zemlja...ali nazalost to je jedino shto ima...prirodni polozaj, trzishte od 8 mil stanovnika..sve to nas chini
manje bitnim u medjunarodnim odnosima....da ne pominjem samoupravu koja je nakradna poslednjih 100god

...usadjene su nam zablude u glavu...secam se 80-tih i onih udzbenika
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Naprotiv - to o čemu ti pričaš dogodilo bi se da je Hrvatska izazvala rat, napala susjeda sa međunarodno priznatim granicama, slala tiusće paravojnih koljača u ubilačke pohode po susjednoj, međunarodno priznatoj državi - ukratko, da je Hrvatska izvršila oružanu agresiju na drugu, međunarodno priznatu državu, onda bi se dogodilo to što se dogodilo - i dalje se događa - Srbiji.
Zar ti je memorija tako kratka? Ajde da pocnemo proces osvezivanja:

Bosna, 1991.

U Herceg Bosni se forimraju HVO odredi (paravojska, finansirana od strane jedne medjunarodne drzave (Hrvatske), na teritoriji druge medjunarodno priznate drzave (SFRJ, Bosna se otcepila 6.6.1992) u koju se salju oprema, ljudstvo, finansijska sredstva, potom snage HVOa pocinju etnicko ciscenje stanovnistva koje naseljava Herceg-Bosnu, sa ciljem da se pripoji Hrvatskoj.

Memorija se osvezila?

Ne? Ajmo opet.

Bosna, 1994.

Herceg Bosna je skoro ocistena, snage HVOa vode zestoke borbe oko Mostara sa pripadnicima Nacionalne Armije BiH, tokom borbi Hrvatska artiljerija unistava Most na Neretvi, koji je bio pod pokroviteljstvom UNESCOa. Takodje, ruse sve Dzamije i pravoslavne crkve na koje naidju. O broju zaklanih Srba i Muslimana da nepricam... (ako nisi primetio, to je opet agresija na jednu suverenu i medjunarodno priznatu zemlju (Bosna i Hercegovina))

Jos uvek nije?

Bosna, 1995.

Prilikom ofanzive Nacionalne Armije BiH na teritoriju Republike Srpske, prisustvovale su, ne samo snage HVO, vec i snage Republike Hrvatske, pri cemu vrse masakr nad Srpskim stanovnistvom. Srbi zaustavljaju ofanzivu i krecu u kontra napad... (ako opet nisi primetio to je agresija ne samo paravojnih koljackih formacija Hrvatskih, vec i agresija Hrvatske Vojske.).

Jesi li se sad setio?

IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Da. Točno.
Angažman HV u Bosni bio je velika mrlja na istini o Domovinskom ratu. Velika i nepotrebna mrlja. Mi tamo nismo imali šta tražit.

Međutim, iste, identične stvari činila je Srbija (ili "Jugoslavija" kako se tada zvala) prvo u Sloveniji (srećom po "deželu" - svega 3 dana), pa zatim u Hrvatskoj pa onda i u Bosni.

Ali nisam namjeravao raspravljat o tome. Ova rasprava je otišla u sasvim krivom smjeru (dijelom i mojom krivnjom, priznajem) pa zato neću više o tome. Ovo nije prikladna tema za takvu raspravu, a uostalom, mislim da je nemoguće objektivno odredit razinu bilo čije krivnje za sve ono što se zbivalo u Bosni.

Samo sam želio naglasit kako bombardiranje i "strana okupacija" nikako ne odražavaju značaj i važnost neke zemlje. I kako su totalne gluposti sve one o priče "prirodnom bogatstvu" i "važnom geografskom položaju" Srbije (i Hrvatske), zbog čega bjelosvjetske sile sanjaju o porobljivanju i okupiranju ovih, neizmjerno bogatih i neopisivno strateški važnih prostora.
Samo toliko.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 16:20:21 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:49:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.