Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:09:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30112 puta)
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
HVO je poceo operacije protiv Muslimana, kasnije je tek poceo sukob sa Srbima, is prostog razloga sto su Hrvati tad bili okruzeni Muslimanima. Hrvati i Muslimani su se pre sukobili, nego Srbi i Hrvati (naravno, govorim o Bosni)
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 20:39:20 od Kowakian Monkey - Lizzard »
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Bosanski lonac , svega nakrljano i kuva se  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Bosanski lonac , svega nakrljano i kuva se  Smile Smile Smile
Bas tako.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 329
Zastava Hercegovina - Lan-wars.com
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson P1i + 8 giga
HVO je poceo operacije protiv Muslimana, kasnije je tek poceo sukob sa Srbima, is prostog razloga sto su Hrvati tad bili okruzeni Muslimanima. Hrvati i Muslimani su se pre sukobili, nego Srbi i Hrvati (naravno, govorim o Bosni)

neznaš nešto pa onda negovori , moj otac je ranjen od srba tad !? prvi sukob koji je poče kad su srbi zauzeli mostar i okružili ga ( srbski  i crnogorcki rezervisti ušli prvi u mostar) tako cjelu neretvu do Čapljine , nemoj govorit nešto što neznaš prvi sukob između muslimana i hrvata  je 93 godinu dana kasnije, kad je HVO , HV , ARMIA BIH , HOS izveo akciju  92 oslobodili Mostar Žito Čapljinu itd .......(HVO I HV je naouružao ARMIJU BIH 92 )

neupućen si ......???

ako znaš nešto reci ali brate ako neznaš nemoj lagat!!!!!
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 21:12:03 od ticco »
IP sačuvana
social share
LW/klan
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Izmisljas. Jel znas ti koliko Rumuna ilegalno dolazi u Srbiju da bi radilo za nadnicu? Nije niko u nju ulagao zbog sankcija i rata, ali nemas brige, za nekih deset godina... Pa i Hrvatska je jedna od siromasnijih u regionu... siromasnija je od Madjarske i Sovenije i fertig.
Neuzmisljam,to sto vam dolaze Rumuni budite sretni beru maline i voce,zahvalite dragom bogu da imate onako plodnu i ljepu Vojvodinu.....
Ja nisam nigdje rekao da je Hrvatska bogata,nego sam samo rekao da je bogatija od Srbije i ostalih drzava,a sto se tice i Slovenije i Madjarske molim te pogledaj gdje je najveci postotak rasta u Ekonomiji i koliko su godisnje plate u Madjarskoj i Hrvatskoj,jedina je Slovenija koja ima veci BDP nego Hrvatska i to cak imaju skoro ako ne duplo veci dohodak od Hrvatske....svaka njima cast kada su takvi pa znaju kako se ulaze i napreduje...

Citat
Pa i to je bio vas deo zemlje ili da se izrazim "nas", zar si zaboravio? Bili smo ista drzava, a Srbija je imala vlast nad Kosovom tad nesto malo vecu nego sad.
Da bio je dio nase zemlje zajednicke,samo sto ste vi mogli u toj nasoj zemlji jednostavno tako da ukinete Autonomiju Kosovu...i to prije toga nego sto je se HR i SLO odcjepile...
Citat
Nije bas da smo imali izbora u samoupravljanju. Moras da prodas  nesto Slovencima, oni to prerade i prodaju na trzistu, a ti ako hoces kupi, ako ne, nemoj, ali nema druge vrste te robe... Nije bas da je bio izbor
Eh vidis to je razlika,zasto Srbija u to vrijeme nije tako nesto producirala pa da ima vise izbora,ali nemozes mi reci da nije neki bas bio izbor,i prije kao i danas si mogao u Italiji ili po europi da kupujes...

Citat
Zena od Ante Pavelica je bila Jevrejka (ako nisi znao), ali sumljam da je poglavnik bio Jevrejin...
Glavni grad Jugoslavije je bio Beograd, ali glavni grad Hrvatske je bio Zagreb...
A zasto nije mogao biti glavni grad Zagreb,zasto je bio bas Beograd,pa nigdje nije pisalo da eto bas ako se stvara jedna Jugoslavija da mora biti Beograd....vama je Tito jedino kriv jer je bio Hrvat,a Ante Pavelicu tko je bila zena neinteresuje me jer je on sramota Hrvatskog Naroda...pa tako i njegova zena koja nije mogla da utice na njega,sta ces budala sa budalom.Beograd je bio kao i danas zbog cega se zeli Vojvodina odvojiti ili barem sto se bune neki kada cjeli novac Srbije ili onda ide u Beograd,a zasto...da si oni guzlati politicari mogu od tih novaca kupovati vile po dedinju i slati svoju djecu po zapadu da studiraju...

Citat
Ako nisi cuo, to su podatci od pre tri godine, a neboj se svi lepo rade, e sad to sto nisu prijavljeni....
Da, to je za Nemacku podatak, ali nigde vise, svi su vec Hrvati otisli odavno, npr. ti... Kad smo kod toga, sto ti zivis u Nemackoj, a ne u Hrvatskoj kad je U Hrvatskoj tako lepo... ma blagostanje... ceveta cvece, leptirici igraju, a u zemlji Srbiji pada kisa, nebo se navuklo, sve vene... Trebao bi da se oslobodis predrasuda.

Gadno se varas ako mislis da su to podatci od prije tri godine,jos uvijek su plate oko 200€ i jos uvijek je Inflacija dvocifrena,i jos uvijek je srpska ekonomija na veoma losim nogama,i jos uvijek ima eto bas prije par dana su bile vijesti gdje su pisali da je u Srbiji milion ljudi bez posla 30%(960.000)!To su stari i novi podatci...a ja nezivim u Hrvatskoj jer mi se nesvidja ta nepravda dole,korupcija, i Hrvatska nema taj standard da ja kao gradjanin te zemlje mogu normalno da zivim, mislim da nemoram da mislim kako cu proci sa jednom placom i kako djeci da sve pruzim jednog dana kada ih budem imao,jednostavno Hrvatska nema taj standart koji ja se meni dopada.

Citat
A Hrvati su svu pamet sveta uzeli i napreduju... Ma prava Evropa... visi narod, oni se znaju snaci u svakoj neprilici, a ti zli Srbi nemogu, sta ces kad su glupi, buuuu nevolim Srbe... buuuu... oni jedu zivu decu i zive u kolibama od pruca... buuuuuuuu...

Ja nisam nikada rekao da je Srbija buuuuu da su ljudi glupi ili da nevolim Srbiju,meni se Srbija svidja ali mislim da nemate na vlasti ili opcenito u Politici takvog politicara koji ce takav narod kao sto ste vi zastupati,i to u pozitivnom smislu....meni su srbi dragi i imam veoma puno prijatelja srba na faxu i u zivotu ovako i cura mi je srpkinja (srpski zet hehehehhe) ali ja sam samo rekao da zelim da vidim ove dvije zemlje HR i SR da skupa suradjivaju i da pomazu jedno drugoj nista vise nisam htio reci a odma je dosla jedna Zemunka i napala me kako HR je nebitna zemlja i kako ama bas nitko neobraca paznju,a Srbiju mi predstavlja kao da je Amerika....nijedna od ovih navedenih zemalja nije jos na nekom nivou koji pruzo svakom drzavljanu normalan zivot ali je HR dobro napredovala u zadnje godine a to u Srbiji nevidim,i ako dodju jos SRS na vlast onda Srbija moze da gasi svjetlo.

Citat
Sta mislis o ulaganjima EU u Hrvatsku?

A o ulaganjima EU u Hrvatsku mislim samo pozitivno,jer tako kako covjek ulaze u sebe kroz razne skole to netkome samo moze doprinositi blago,tako i kada netko ulaze i u HR.Meni je sto se prave autoputevi,sto uskladjujemo polako zakone kao u zapadu,i sto stranci sto vise dolaze na Jadran i kupuju dole nekretnine,jer ipak smo mi gospodari koji im prodajemo to sve tko nece da proda nemora nitko ga neprisiljava na to.Ulaganje u Hrvatsku za mene je sasvim pozitivno.
Ako si mislio na neka druga ulaganja reci mi ako ti nisam ono rekao sti si zelio cuti,pa cu se popraviti!? Pozdrav
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
de mi reci ti vojni stručnjače Smiley di bi se hrvatska branila od srba ? u makarskoj hahahah nepričaj o nečemu što nemaš pojma Smiley

O čemu ti to? S kim se ti svađaš? O čemu pričaš? U čemu je tvoj problem? Šta hoćeš reć?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajde smirte malo strasti!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
O čemu ti to? S kim se ti svađaš? O čemu pričaš? U čemu je tvoj problem? Šta hoćeš reć?
Hoce reci da se rat vodio samo u delovima Hrvatske gde su Srbi ziveli.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hoce reci da se rat vodio samo u delovima Hrvatske gde su Srbi ziveli.

Mislis na to gdje je ijedan Srbin zivio ili vecina....u Vukovaru nije bilo vecinsko stanovnistvo srpsko kao i sto nije bilo u Krajini vecinsko,ej pa bilo je samo 14% srba u Hrvatskoj a zauzeli su bili 30 % drzave a i na drugima mjestima je se vodio rat...to nije tocno sto si naveo i vodio je se rat tamo gdje je bilo dovoljno dosta srpskog stanovnistva i gdje su se mogli dignuti barikade,,a  plus jos sto su dobrovoljci dolazili u masama iz Srbije da pomognu borbu protiv ostalog stanovnistva,svugdje je se vodio rat gdje je bilo srba preko 10% zato su i Slovenci imali srece..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Mislis na to gdje je ijedan Srbin zivio ili vecina....u Vukovaru nije bilo vecinsko stanovnistvo srpsko kao i sto nije bilo u Krajini vecinsko,ej pa bilo je samo 14% srba u Hrvatskoj a zauzeli su bili 30 % drzave a i na drugima mjestima je se vodio rat...to nije tocno sto si naveo i vodio je se rat tamo gdje je bilo dovoljno dosta srpskog stanovnistva i gdje su se mogli dignuti barikade,,a  plus jos sto su dobrovoljci dolazili u masama iz Srbije da pomognu borbu protiv ostalog stanovnistva,svugdje je se vodio rat gdje je bilo srba preko 10% zato su i Slovenci imali srece..
Naravno da mislim tamo gde je bilo vecinsko Srpsko stanovnistvo. Ajde mi objasni, zasto bi neki Srbin ratovao, recimo po Istri? Srbi nisu vodili rat zato sto su zelili da osvajaju, vec zato sto su se branili od Hrvatske opresije i ponizavanja. Kad vise nije moglo da se izdrzi, uzeli smo oruzije u ruke. A JNA se povukla iz Hrvatske 1992. godine isto kao i sve dobrovoljacke jedinice, osim radikala.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:09:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.