Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:02:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30322 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
Ghost - dobra fora  Smile

tiger2005 - razumem te u potpunosti,srbi u dijaspori su mozda drugaciji i ne znam to...ali ti konkretno kazem da u srbiji stvarno nema tih problema...

a da tiger daj napisi mi jednom ime prvilno Smile

a da ... i necemo o srs  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ghost - dobra fora  Smile

tiger2005 - razumem te u potpunosti,srbi u dijaspori su mozda drugaciji i ne znam to...ali ti konkretno kazem da u srbiji stvarno nema tih problema...

a da tiger daj napisi mi jednom ime prvilno Smile

a da ... i necemo o srs  Smile

Hahahhaa sorry oko imena,glviki evo ga ide mi i to sada hehehhee...eto ja samo pricam kako je u Dijaspori ovdje.Ali to je moje iskustvo mozda sam mislio drugacije,ali eto vidis kakvi su ti dijasporicani i ta u Hrvatskoj dize odma tri prsta hahahahaha dijaspora Smile salim se...Eto drago mi je i sto je Tadic bio danas u Hrvatskoj pa malo obisao Hrvatsku mogao je odma i na Jadran malo da se bucne sa Mesicem...

Cao GLVIKI Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
da su se svi buckali u jadran ne bi bilo to sto je bilo...  Smile

pozdrav i za tebe  Smile

p.s
kako bi mi bili dobri politicari  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
da su se svi buckali u jadran ne bi bilo to sto je bilo...  Smile

pozdrav i za tebe  Smile

p.s
kako bi mi bili dobri politicari  Smile

Hahahahaha da...ali ipak mislim da smo bolji nego oni sto nas zastupaju jer se mi ipak mozemo nekako sloziti i sigurno nebi ni o vakvim glupostima pricali da idemo na pice ali eto dosada...pa covjek malo i da se iznervira dobro dodje...lakse se spava...ali ljepo je kada mozemo doci na jedno i bez prepucavanja,a ti si mi neka romanticna dusa kako vidim sa tim slomljenim srcem u rukama i srcima u baneru i onoj rijecenici....

Pozdravljam teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee glVIKIIIII sta ti znaci to gl? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Hvala Bogu da ste zakočili. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Nemoj viki da mi diras da ne dojde do incidenata  Smile
Gl ti je eks oznaka za Gnjilane (ako ne znas grad na Kosovu u kome vise nema Srba isto kao i u mom eks gradu na Kosovu).
I da ne idemo vise off sa romantikom to mozete i preko privatnih poruka  Smile
A sam si rekao u nekom ranijem postu da je gej parada odraz vase demokracije pa se ja samo nadovezujem na neke stvari al dobro nije ni bitno toliko, kod nas ispadaju incidentio jer mislim da do sada se nije odrzala nijedna gej parada u pravoslavnoj zemlji a da nije doslo do incidenta, hm jednostavan razlog je vjera koja ne dozvoljava to i tesko je shvatiti to.....kao ni sto muslimani ne mogu da prihvate neke stvari, i druge vjere.....(mozda grijesim nemam pojma ispravte me ako nisam u pravu)!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nemoj viki da mi diras da ne dojde do incidenata  Smile
Gl ti je eks oznaka za Gnjilane (ako ne znas grad na Kosovu u kome vise nema Srba isto kao i u mom eks gradu na Kosovu).
I da ne idemo vise off sa romantikom to mozete i preko privatnih poruka  Smile
A sam si rekao u nekom ranijem postu da je gej parada odraz vase demokracije pa se ja samo nadovezujem na neke stvari al dobro nije ni bitno toliko, kod nas ispadaju incidentio jer mislim da do sada se nije odrzala nijedna gej parada u pravoslavnoj zemlji a da nije doslo do incidenta, hm jednostavan razlog je vjera koja ne dozvoljava to i tesko je shvatiti to.....kao ni sto muslimani ne mogu da prihvate neke stvari, i druge vjere.....(mozda grijesim nemam pojma ispravte me ako nisam u pravu)!

Jeste to je pokazivanje demokracije jer svakome se pristupa i da zivi onako kako zeli,to je demokracija...jer se time pokaziva i tolerantnost.Pa cg_ac nije ni u Katolickoj crkvi dozvoljeno homoseksualnost i to se vise smatra bolesti ali bas i zato sam rekao na zapadu se djeli crkva od zivota i politike znaci u sta i koga vjerujes to je tvoja doluka dali to muhamed isus ili buda sve je na tebi ili pojedincu...Vjera nema sa time puno nego raspolozenje u drustvu jednome,eto kao sto sam ti rekao na zapadu se dopustaju takve demonstaracije jer svako ima pravo da se ispoljava na svoj nacin ako neugrozava druge u okolini.A muslimani veoma malo mogu da prihvate jer je njima jos jako povezana drzava sa kuranom a oni nezive po demokraciji nego zaboravio sam kako se zove ono njihovo pismo po kojem treba svaki musliman da zivi sarija ja mislim.Vidis u Izraelu ima isto takve demonstracije jer su ljudi otvoreni iako su jevreji i nisu katolici znaci nema toliko veze sa vjerom koliko sa time koliko je drzava dostigla tu slobodu...i u Hrvatskoj je bilo prije incidenata i bacali su se flase i tako na te gej-parade ali eto normalizuje se stanje i kako kazem ide Hrvatska na bolje nemislim sada radi toga sto dopustaju gej parade ali postaju sve vise tolerantiji ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Milina vas je slušat kako se super slažete i mašete kad ste se ispucali,nije loša varijanta ostat bez municije  Smile Smile Smile,baš ste svi na kraju mukotrpnih uvjeravanja ispali pozitivci  Smile Smile Smile

Super,nisam se nadao happy end-u ,mislio sam past će koji ban ali dobro je završilo,nema žrtava  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

To je ono kao i u živo,počme neka rasprava,na kraju se svi napiju i sve bude ok,samo bude dobra zajebancija.Tako treba,tako se normaliziraju odnosi najbolje. Smile Smile Smile Smile

ma vidi mi posta jest lijep,sav se šareni i maše  Smile,maše Smile li ga maše  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 02:10:17 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
"A neznam kako odkud ti je to da hocemo mi preko gej parade do EU...to je samo jedan ugled koliko Hrvatska napreduje u demokraciji..."

hahahhahahahhahahahaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
Sad bi te i brat 'Rvat pljun'o za ovo shto si izjavio pa ostao zhiv ... Strashno je koliko nemash blagog pojma o svetu oko sebe, o Srbima, ma ni o Hrvatima...uopshte ne znam zashto posecujes rasprave ovog tipa koje bi trebalo da budu iole konstruktivne...a rekla bih da nisi bash tako mlad i neupucen da ti se progleda kroz prste...
..."I Glivki jos oko sporta...zna se sta je upotreba u svrhu provokacije a sta je sport,isto sto se djeli na zapadu religija od drzave... samo potvrdjujesh sve pretpostavke ... in god we trust je za tebe pretpostavljam samo josh jedan stihic neke HDZ-ovske pesmice...

"Jeste to je pokazivanje demokracije jer svakome se pristupa i da zivi onako kako zeli,to je demokracija...jer se time pokaziva i tolerantnost..." - Reshili ste da budete tolerantni nakon shto ste se etnichki "prochistili",pa ste onda reshili da budete tolerantni i preko gej-parada,ali i one ako mogu da budu etnichki profiltrirane...pa prema kome ste vi uopshte tolerantni ? Jedni prema drugima ? Svako tvoje izlaganje ovde podseca me na Hitlerovu i Gebelsovu retoriku sa nevidljivim neprijateljima...samo shto su njih dvojica bili krupne obolele zverke,a tvoja razmisljanja ozbiljno pochinju da zabrinjavaju...
"..ali ipak mislim da smo bolji nego oni sto nas zastupaju"- ko tebe zastupa zhivota ti ? O chemu ti prichash ? Shto se ne vratish tamo odakle si potekao,pa da i tebe malo stvarno zastupaju nego si nashao da bacash rime sa propisne udaljenosti...?"...mi smo tako odlucili u Hrvatskoj da to spada u nacionalisticke simbole koji nesmiju da se ponavljaju u Hrvatskoj"...
Stranka predlozhila,skupshtina usvojila,ustav upotpunjen-proshireno izdanje-srbe na vrbe.
Jel si se odluchio u kojoj zemlji zhivish ili samo levitirash izmedju gluposti koje prosipash i zhelje da konachno ukapirash neke stvari?
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 07:03:26 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N70
Munka Ze-xxx

[Edit by cg_ac: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
Takodje pripazi malo na recnik
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 09:44:07 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:02:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.364 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.