Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:33:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30460 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
kurir,danas : "Srpkinja uhapshena u Zagrebu zbog prekrshaja uznemiravanja javnosti-pokazala je tri prsta na gej paradi!"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Z
kurir,danas : "Srpkinja uhapshena u Zagrebu zbog prekrshaja uznemiravanja javnosti-pokazala je tri prsta na gej paradi!"

Da i treba da je uhapsena jer ako neznas ili nisi znala nacionalisticke znakove i simbole se u Hrvatskoj nesmiju pokazivati,niti Tri prsta ni slike od Ante Pavelica ni kokarde ni U znakovi...malo se raspitaj pa onda tako nesto napisi...eto curi vam opet malo kultura kroz usi sta imaju tri prsta u Hrvatskoj i pogotovo na Gej Paradi ili je ona htjela nekoga provocirati ili pokazivati da ima i srba i srpkinja homoseksualaca....bolje da je uhapsena nego uhvacena od nekih domobrana ili nastrojenih Hrvata moze se zahvaliti da je nisu drugi uhvatili a ne policajci....

A ti NBSNSRS....eto vidis koliko si pametan ono ti je izuzetan komentar sto si nam znao znaci generali su htjeli i cak Zagreb da napadnu a zasto kada to nije bila krajina i ja sam mislio da je vasa vojska bila mirotvorna a ne bacati tamo rakete ne glavne gradove jedne suverene drzave...a sto si pametan sa onim sto si rekao mi smo htjeli da sami zivimo i zato smo napadnuti hahahahahahhaha pa tko je htio jos u jednoj zajednici da zivi gdje su glavni samo Srbi a svi ostali sluge.....a cuj oko Autonomije bas ti i tvoji mogu da pricaju...pa gdje je nestala autonomija Vojvodina i Kosovo hallllllllllllooooooooooooooo,jeli itko kod kuce  Smile ....a sto se tice Autonomije pa znas li Z4 koji su srbi prvo podpisali pa kasnje opet odbili a u tom planu je pisalo da dobijete cak i svoju zastavu i pare ama sve ali ma kakvi opet bi vi bili samo autonomija u jednoj Hrvatskoj....pa je vecina rekla ma neeeeeee mi hocemo da nam je glavni sef u Beogradu a ne u Zagrebu i eto vidis kako smo to sredili da ste bas ono sto ste htjeli i dobili...ja poznajem dosta srba koji su zivjeli i zive jos dan danas u Hrvatskoj i nitko im ama bas nista nije uradio ali se nigdje nisu mjesali... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
al dobro je tiger sto niste protiv gay parada, a tri prsta? e to je vec problem  Smile  mozda htela gestikulacijom pokazati ostalima da ima 3 pedera,a vi tako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
al dobro je tiger sto niste protiv gay parada, a tri prsta? e to je vec problem  Smile  mozda htela gestikulacijom pokazati ostalima da ima 3 pedera,a vi tako... Smile

hahahahaha,pa glivki mozda si stvarno u pravu ali eto i mi se moramo prilagoditi europi da bi nam dala zeleno svijetlo da mozemo uci u nju pa tako da moras biti cak i za gej parade i pustati ih na cestu....ali kazem ti samo mene nebi smetalo da vidim da netko drugi dize tri prsta ali ipak je to po zakonu zabranjeno isto ti je kada dodjes u Njemacku i deres se posrani jevreji na sred ceste bices prije u zatvoru nego sto mozes reci keks....jednostavno na neke simbole koji nama znace nesto ruzno i sto je zabranjeno kod vas je legitimno a tako i obrnuto nesto sto je kod vas zabranjeno kod nas je legitimno...naprimjer ja nikada nisam vidio srbina da dize dva prsta iako to znaci victory ali posto su to hrvati pokazivali i muslimani u ratu to je neprihvatljivo za srbe eto jednostavno... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
tiger definitivno nemas pojma o Srbiji kad tvrdis da niko nije digao dva prsta u Srbiji a i to dizanje dva prsta bi se moglo vise pripisati Siptarima nego li Hrvatima kao neki nacionalni simbol al dobro......
Inace htjedoh da kazem, dozvoljavati gej parade a imati diskriminaciju nacionalnih obelezja je malo nelogicno.
Sto se tice Njemacke je tacno pola pola jer to rade ultranacionalisti iz Nemacke......davno su oni zaboravili istoriju za razliku od nas koji i dalje kopamo kao arheolozi po istoriji i proslosti....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
tiger definitivno nemas pojma o Srbiji kad tvrdis da niko nije digao dva prsta u Srbiji a i to dizanje dva prsta bi se moglo vise pripisati Siptarima nego li Hrvatima kao neki nacionalni simbol al dobro......
Inace htjedoh da kazem, dozvoljavati gej parade a imati diskriminaciju nacionalnih obelezja je malo nelogicno.
Sto se tice Njemacke je tacno pola pola jer to rade ultranacionalisti iz Nemacke......davno su oni zaboravili istoriju za razliku od nas koji i dalje kopamo kao arheolozi po istoriji i proslosti....

neznam dali dobro poznajem...ali nigdje nisam vidio da se poslje rata dize 2 prsta kod srba a bio sam na svadbama u diskotecima u samoj Srbiji i na tulumima u Srbiji...ali eto bude iskren pa mi reci kada si ti zadnji puta vidio da netko dize u Srbiji dva prsta a koliko cesto vidis 3...znaci od utakmica na nogometu i ovdje sto sam vidio u Frankfurtu da nepricam....

a zasto je tebi to nelogicno...ja znam u Njemackoj a tako i u Hrvatskoj da nigdje nesmijes da nosis ili da se ispoljavas nacionalisticki jedino to mozes u svojoj kuci u cetri zida....a nerazumijem i sta je tu nelogicno...jedno je demonstracije koje se takodje moraju prije demonstriranja prijaviti i naglasiti gdje ce se hodati i sta nositi pa onda ti policija kaze dali je to dozvoljeno ili ne...ali nacionalisticke zastave ili simbole se nikada nesmiju prikazivati.A stvarno mi objasni sta je tu nelogicno zasto se pusta gej parada a zasto da bi se nepustala onda nacionalsiticki simboli...te dvije stvari nemaju uopce nista jedno sa drugim...neznam ako mozes objasni mi to..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Aj sad ti meni kazi molim te a kako mislis da se dizu dva prsta na zurkama, i u diskotekama.......doista zanimljivo.....jebote svrati na neke demonstracije, ili martovske demonstracije povodom sranja na Kosovu itd....mozda bi vidio ono sto nikada nisi vidio.....dizemo tri prsta jer se tako krstimo, barem ja tako shvatam tu pojavu mozda grijesim nemam pojma ja je tako shvatam......
Ti znas a znam i ja neke stvari.....gdje mozes i u sred Njemacke da dignes i tri prsta i obe noge i dignes zastavu i Srbije i Hrvatske i niko nista nece da ti kaze, zar to nije nacionalizam ili je mozda patriotizam???
Znaci vi ste za Hrvatski nacionalizam a svi ostali moraju da sjede kuci i u svojoj kuci kao kucici moraju da sjede i jedino tada mogu neki svoj nacionalizam da ispolje, u svakom drugom slucaju ceka te prdekana.....prava demokracija nema sta.....
Poredjenje je bilo zbog toga sto vi hocete u EU preko gej parade a zabranom nacionalizma osim ustaskih.....cccc
citas medj redove!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
mi zivimo u slobodnoj zemlji mozemo dizati onoliko prsta koliko zelimo,i srednjak ako bas hocemo  Smile  Smile

nego sad ozbiljno,moj zema je u pravu...trenutno sam na relaciji nis-leskovac(jaka mi relacija  Smile),i mogu ti reci da nije nikakav problem to sa dva prsta,ili cak ima brdo siptara koji se lece po nasim bolnicama i niko ih krivo ne gleda.pre dva dana bila u niskoj banji,plus 40 one u dimije,smeju se,lizu sladoled Smile,a ja na kosovu nisam bila 7 god,al samo opsujem u sebi i to je to...i niko ih cak i ne pogleda,ma ova nasa zemlja je raj i za egipcane  Smile  i ostale nesrbe...
ovde nema puno hrvata(tako da o tom ne mogu pricati),al ima u vojvodini i tamo mislim da nemaju nikakvih problema,bar tako cujem...nama je vice premijer hrvatica.
mada,ja i da sretnem hrvata u gradu ne mogu ga razlikovati od srbina,jer crnac nije  Smile  a ako i digne dva prsta,otkud znam mozda nesto hoce da pita Smile...kod nas deca u skoli kad hoce da odgovaraju dizu dva prsta i niko ih ne tuce  Smile

a da ti kazem tiger,kad igras basket podizes li 3 prsta kad pogodis trojku? to rade i same sudije,il vi imate neki novi metod? dva prsta jedne ruke i jedan druge... i tako nema srpskog nacionalizma... Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Citat
a da ti kazem tiger,kad igras basket podizes li 3 prsta kad pogodis trojku? to rade i same sudije,il vi imate neki novi metod? dva prsta jedne ruke i jedan druge... i tako nema srpskog nacionalizma..

Imaju spustis mali prst i drzis ga palcem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
mi zivimo u slobodnoj zemlji mozemo dizati onoliko prsta koliko zelimo,i srednjak ako bas hocemo  Smile  Smile

nego sad ozbiljno,moj zema je u pravu...trenutno sam na relaciji nis-leskovac(jaka mi relacija  Smile),i mogu ti reci da nije nikakav problem to sa dva prsta,ili cak ima brdo siptara koji se lece po nasim bolnicama i niko ih krivo ne gleda.pre dva dana bila u niskoj banji,plus 40 one u dimije,smeju se,lizu sladoled Smile,a ja na kosovu nisam bila 7 god,al samo opsujem u sebi i to je to...i niko ih cak i ne pogleda,ma ova nasa zemlja je raj i za egipcane  Smile  i ostale nesrbe...
ovde nema puno hrvata(tako da o tom ne mogu pricati),al ima u vojvodini i tamo mislim da nemaju nikakvih problema,bar tako cujem...nama je vice premijer hrvatica.
mada,ja i da sretnem hrvata u gradu ne mogu ga razlikovati od srbina,jer crnac nije  Smile  a ako i digne dva prsta,otkud znam mozda nesto hoce da pita Smile...kod nas deca u skoli kad hoce da odgovaraju dizu dva prsta i niko ih ne tuce  Smile

a da ti kazem tiger,kad igras basket podizes li 3 prsta kad pogodis trojku? to rade i same sudije,il vi imate neki novi metod? dva prsta jedne ruke i jedan druge... i tako nema srpskog nacionalizma... Smile Smile

hahahhaa ti glivki si mi super,to ti kazem stvarno...kod tvojih komentara se bas nasmijem ali ne ironicno nego stvarno...ja stvarno neznam kako je u Srbiji ali eto ja ti mogu reci kako je u Frankfurtu i opcenito u Njemackoj...znaci ovdje nema mjesta gdje se srbi neispoljavaju sa 3 prsta meni to nije strasno i nesmeta,i nisam htio da ulazim u polemiku tome dali je to nekome dobro ili ne ali moj utisak je da se srbi boje dignuti dva prsta tako kao i hrvati tri samo sto je u Hrvatskoj to nacionalisticko orijentisan simbol koji su dizali ljudi koji su na tenkovima ulazili u vukovar i sa time dicili i pokazivali svoju pripadnost isto sto je se svaki hrvat slikao sa 2 prsta na slikama u ratu tako i su se slikali i srbi sa 3...mi smo tako odlucili u Hrvatskoj da to spada u nacionalisticke simbole koji nesmiju da se ponavljaju u Hrvatskoj i ja mislim sta je tu tolika greska...svako postavlja u svojoj kuci zakone i svaki gost koji dolazi u kucu treba da zna kako da se ponasa ili ce ga gazda opomenuti....hrvata u Srbiji ima svega 0,9% i to je sve skoro u Vojvodini...sto je vice ministrica Hrvatica svaka vam cast...oko toga nisam nista ni govorio niti pljuvao po bilo necemu....ali zato su nje prije par dana poblatili SRSovci kada su rekli da je UStasica i eto zar si cula ikada u Hrvatskoj da jedan politicar poslje rata rekao da su srbi cetnici....nisi sigurno jer nije nitko to ni rekao.

A CG_AC...nazalost nemogu biti na demonstracijama ali ja ti kazem kakav utisak imam odavde gdje zivim sa srbima i kako se ispoljavaju i to dosta jace nego hrvati u Frankfurtu...neznam zasto ali je to tako...sto vec kazes tri prsta i zastave u njemackoj to nije zabranjeno ali je tako kod njih zabranjeno dizati kukaste krizeve na zastavi i derati se i pozdravljati se po nacistickim simbolima i derati se Heil Hitler to je zakonom zabranjeno kao i sto je u Hrvatskoj zabranjeno i ispoljavati neke pokrete Ustasa ili Cetnika ili bilo koga i oni koji su u Zadru hodali sa cnim odjelima i pravili se ustase isto su dosli u zatvor neznam dali znas ali tako je bilo,znaci svakoga se kazni ako je vec tako uvidan kao naprimjer ako si u grupi ili na nekim demonstracijama i ispoljavas ono sto nije na mjestu.A neznam kako odkud ti je to da hocemo mi preko gej parade do EU...to je samo jedan ugled koliko Hrvatska napreduje u demokraciji jer nije bilo nekih napada kako se to desi svaki puta u Srbiji.#

I Glivki jos oko sporta...zna se sta je upotreba u svrhu provokacije a sta je sport,isto sto se djeli na zapadu religija od drzave sto nije slucaj u muslimanskim zemljama tako se i zna kada nesto prikaziva neki broj ili nesto peto.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:33:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.222 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.