Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:52:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30511 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Cg_ac

ne ja nisam rekao da se kod nas neprodavaju majice Gotovine ili nekih fasistickih nacija,ali vi samo optuzuje te hrvate ovakvi onaki a nikako da pogledate  kakvo je stvarno stanje u Srbiji.Cuj korak da ali od Djina!Kakav Haag mozda si zaboravio ali mi smo sve nase izrucili mi smo sa tim gotovi,neznam dali znas ali mi vec pregovaramo o ulasku EU Srbija je od toga jos mozda 15 godina daleko da nekazem i dalje kakvo je danasnje stanje...a to oko Poreca...pa jeli ti znaci u Hrvatskoj gledas Porec kao glavni grad i bas ono prikaziva situaciju u Hrvatskoj a kada gledas Srbiju onda gledas Beograd...stvarno nerazumljivo molim te drugi puta malo pogledaj ili se malo raspitaj gdje je Hrvatska a gdje je Srbija na standardu...BDP je u Hrvatskoj prestigao i madjarski koji trebaju da udju u EU,jedino je jaci jos od Slovenije .... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Slovenija je ok,ali meni je Hr draža samo zbog obale i otoka.
Ako je samo zbog toga, mogao bi se preseliti u Knogo, Eritreju ili Cile, zaista lepa obala i ostrva...

ja sam ipak običan čovjek koji uživa u običnim stvarima.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Mene taj ulazak u EU ne fascinira toliko,ali ako će donijet bar to da državna uprava  i administracija bude na usluzi građanima a ne leglo narcisoidnih budala i neradnika koji su tu preko neke veze onda jedva čekam EU.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
@tiger2005

pazi ovako...

to sto sam ja nacionalista to je sasvim normalno.

definicija nacionalizma je da vilis svoje a postujes tudje... tako da ponavljam , jesam nacionalista i to je samo plus.

drugo... srbi sanjaju svoje kuce u hrvatskoj.

trece... sta je gore... Srbe na vrbe ili slike Karadzica, Mladica i Arkana?

cetvrto... demokratija je vladavina vecine... samo da znas ili imate i za to novu definiciju.

peto... e posto Olji nisu izlupali audija a4 e onda znaci da nece ni mog jer bas i ja teram audija... da nije to mozda neko pravilo? sto nisi pomenu one silne razbijene glave novinara?

sta je bilo sa onim momcima sto su izvadili drazinu sliku na onom trgu (jelasicevom) sta bi sa tim? sto su bili pohapseni i drzani u pritvoru? jel to demokratija...

da ne nabrajam... to sto ti je devojka srpkinja... jel to znaci da je tvoja sada rec vredinija ?

da ne sirim mnogo ...

ako nista druko... u tako kako si rekao prljavom beogradu... ipak se lepse dise !!!

p.s.

samo malo preciziraj to Srbi pobunjenici...!!!

Kao prvo ti postujes svoje samo a ne tudje da postujes tudje malo bi vise razmisljao a manje ovda samo mrznju sirio

drugo...hrvati su sanjali cjele 4 godine svoje kuce u Hrvatskoj i to bas u Hrvatskoj,takodje sanjaju jos hrvati i bosanci svoje kuce po republici srpskoj koje nitko nece da im obnovi nikakva vlada iz Srbije ili bilo tko a u Hrvatskoj se to radi i da malo razmisljas 110.000 srba je se vratilo u barem napravljene kuce ili uz pomoc sto to Srbija nije uradila...i nikada nece

trece....molim te pogledaj sta pise po Vojvodini i Srbiji cjeloj sta se pise Placi fato nece....noz zica Srebrenica i to caku tako jednoj Vojvoini sa toliko razlicitim nacijama

cetvrto...kako ja znam vi ste imali novu definiciju po tom pitanju kada su u Hrvatskoj glasali za samostalnost nakon sto je Milosevic prekrsio ustav...to je vasa demokracija ili ili...

peto...naravno da ce biti prebijen novinar kada u sreDinamom nesmiju da hodaju a ti brbljas tako nesto i sta je bilo na utakmici Bosna protiv srbije u Beogradu gdje su bacane cak i bombe a da nepricam koliko ste bili im gostoljubljivi

Bas si pametan sa drazom mihaljevicem na sred Bana Jelacica pa u Njemackoj dobijes kaznu ako se samo deres Ubimo jevreje ili tako nesto a vi dolazite u sred Zagreba i dizete cetnika i jos se slikate sta je to ako nije provokacija ali znam da je kultura takvih daleka

a to sto je moja cura srpkinja to nista neznaci i netreba da znaci ali sam otvoren za sve normalne ljude....sto se tice Beograda Gradska Cistoca MINUSSSSSSSSSSSSSS Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Dragi moji srbi pobunjenici,
Objasni.
Citat
nitko vas netjera na Hrvatsko more i da se tamo kupa a bez vas i vaseg novca evo mogli smo vec 16 godina pa mocicemo jos i bolje kako nam ide
Krediti. Danas je svaki stanovnik Hrvatske zaduzeniji nego svaki Jugosloven 1991. Sve se to, moj Tigre, mora vratiti.
Citat
....nazalost NBNSMPS ti si toliko opterecen o srpstvu i svojoj naciji da je to strasno...
Mozda sam stekao pogresan utisak, ali i ti si opterecen Hrvatskom - najbolji, najpametniji, najlepsi...
Citat
pa covjece za tebe su svi u okolini zivi vukodlaci drakule i neznam ja sta jos samo je Srbija na najvecoj razini demokracije
I po tvrdnji tvog zemljaka, Hrvatska je na najvecoj razini, dok im ostali nisu ni do kolena...
Citat
...a kada vec hvalis Sloveniju..eto vidis oni su ispred nas tako priznaj da smo mi u Hrvatskoj takodje 100 puta ispred vas i da nekazem mozda 200 puta!
Hrvati su ispred nas, to je tacno. Nekih 100 evra ispred nas...
Citat
Bio sam svake u zadnje tri godine u Srbiji tocnije u Beogradu,o stanju ulica da i nepricam o gradskoj cistoci takodje majke ti...jedino sto imate ljepo to su vam zene one su da padnes na dupe i da places kako su ljepe!
Vidis, ja sam bio u Zagrebu prosle godine: smece, stare polusrusene zgrade, ma haos... citiracu bibliju: "vidis trun u oku bratu svojemu, a navidis gredu u oku svome"
Citat
Nazalost nemate putovnicu sa kojom mozete malo svijeta da vidite,vecina mladih ljudi u Srbiji nije jos izaslo iz Srbija pa o cemu mi onda da pricamo.
98% mladih ljudi Srbije (bar oni sa kojima se ja druzim) je proputiovalo Evropu uzduz i popreko.
Citat
A o otetoj zemlji ja neznam o cemu vi pricate ali najbolje je prvo u svoje dvoriste da se malo pogleda pa onda mozemo dalje!
uz svo duzno postovanje, ali sta ces ti u nasem dvoristu onda? Zar dolazaka na co.yu i govorenje ljudima kako je Hrvatska ono, Hrvatska ovo, a kako je Srbija nikakva, raspada se itd... Zar to nije odlazak u tudje dvoriste, komsija?
Citat
I moja je cura Srpkinja i ide svake godine samnom na more i nikada jos nije imala neko lose iskustvo
Moj najbolji drug je prosle godine bio u Kuparima. Vratio se posle dva dana (od petnest) sa razbijenim nosom, izbusenim gumama i razbijenim telefonom, samo zato sto je priilikom upoznavanja rekao : "Ja sam Mario iz Beograda"
Citat
...a vidio sam i Olju Crnogorac i njenog A4 Audija koji nije nitko pipnuo a imali su srpske tablice...
Ja ovde vidjam HR tablice stalno i niko ih nepipa, a da nespominjem cinjenicu da nam je potpresednica vlade Hrvatica.
Citat
a meni je prvo kada sam dosao u  Beograd upalo u oci posteri gdje je pisalo Mladic Heroj ili su se na Kalemegdanu prodavali slike od Arkana,Karadzica i Mladica i vi toliko demokracija i dobrotvorna nacija....
Ja sam video majice sa natpisima : Oluja, Ante - Hrvatski sine, Imate problem sa stetocinama - pozovite Antu...
Da nepricam o 'Srbe na vrbe', 'i ubi, ubi Srbina' parole po celoj Hrvatskoj
Citat
Smile svaka vam cast....ali najbolje vam situacija u drzavi pokaziva kakvo je stanje i na kojoj razini ste u demokraciji! Smiley 1
O demokratiji i postovanju prava:

Hrvatska: Croat 78.1%, Serb 12.2%, Muslim 0.9%, Hungarian 0.5%, Slovenian 0.5%, Czech 0.4%, Albanian 0.3%, Montenegrin 0.3%, Roma 0.2%, others 6.6% (1991)

Stim da treba obrisati  % Srba

Srbija: Serbs make up 63% of the population of Serbia and Montenegro. Albanians are 14%, Montenegrans 6%, Hungarians 4%, and other 13%.

Uradili ste etnicko ciscenje, i sad nesto pricate o demokratiji...

Pozdrav
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
da te podsetim da je ovo sve zapocelo zbog vasih tekstova protiv srba i srbije na vasem forumu...

toliko o tome ko siri mrznju...

jedino cu da prokomentarisem ono za drazu... bas je mala razlika izmedju tih povika za jevreje i draze...

http://img74.imageshack.us/img74/9053/logo4qf.jpg
« Poslednja izmena: 25. Jun 2006, 20:16:47 od nbns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Hrvatska:
Nacionalni bruto proizvod (2004) po stanovniku 10.600 Dolara
ukupni nacionalni bruto proizvod (2004) 47,05 milijardi dolara
rast NBP-a 4,3% (2004)

Slovenija:
Nacionalni bruto proizvod (2004) po stanovniku 19.000 Dolara
ukupni nacionalni bruto proizvod (2004) 36,82 milijardi dolara
rast NBP-a 2,3% (2004)

Srbija i Crna Gora:
Nacionalni bruto proizvod (2004) po stanovniku 2.200 Dolara
ukupni nacionalni bruto proizvod (2004) 23,89 milijardi dolara
rast NBP-a 1,5% (2004)

I ovo je pravo lice doduse podaci iz 2004 jer samo to imam trenutno od podataka, sto implicira da smo najgori ali da je zivot sasvim solidan. Nije kao kod vas ali ni kod vas nije najbolje.......
I da malo smirite strasti i tiger2005 ne kucaj poruke za redom jer se tako krsi pravilnik burek foruma  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Najjace u celoj prici je to kada Purgeri dodju u Bg pocnu da mu se podsmevaju. BG je prestonica Balkana jer to prosto pripada gradu sa dva miliona stanovnika. Bili smo pod sankcijama a polako se sve vraca u normalu i Hrvati su svesni toga da su Evropi bili zanimljivi samo dok je kod nas vitlao Sloba. Njega vise nema a glavni kapital, polako ali sigurno ulazi u Srbiju i to je neminovnost. Statistikom necu da se bavim iz prostog razloga sto ona nikada nije pa tako ni sada oslikavala realno stanje u jednoj drzavi. Zagreb je obicna selendra naspram Beograda i oni se nikako ne mogu uporedjivati. To je valjda izvor svih njihovih frustracija. Ja prosto nemam zelju nista od Hrvatske da vidim niti idem tamo a i nei zanimaju me. Ako hocu, odem na zapad, al oni to za mene svakako nisu. I da, sto se cistoce tice cisto za ove pokondirene Hrvate (O Sterijo svaka ti cast na tom remek delu) ja sam prevrnute kontejnere video i u Frankfurtu, tako da ti prigovori su vise nego smesni...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2006, 20:29:27 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Dragi moji srbi pobunjenici,
Objasni.
Citat
nitko vas netjera na Hrvatsko more i da se tamo kupa a bez vas i vaseg novca evo mogli smo vec 16 godina pa mocicemo jos i bolje kako nam ide
Krediti. Danas je svaki stanovnik Hrvatske zaduzeniji nego svaki Jugosloven 1991. Sve se to, moj Tigre, mora vratiti.
Citat
....nazalost NBNSMPS ti si toliko opterecen o srpstvu i svojoj naciji da je to strasno...
Mozda sam stekao pogresan utisak, ali i ti si opterecen Hrvatskom - najbolji, najpametniji, najlepsi...
Citat
pa covjece za tebe su svi u okolini zivi vukodlaci drakule i neznam ja sta jos samo je Srbija na najvecoj razini demokracije
I po tvrdnji tvog zemljaka, Hrvatska je na najvecoj razini, dok im ostali nisu ni do kolena...
Citat
...a kada vec hvalis Sloveniju..eto vidis oni su ispred nas tako priznaj da smo mi u Hrvatskoj takodje 100 puta ispred vas i da nekazem mozda 200 puta!
Hrvati su ispred nas, to je tacno. Nekih 100 evra ispred nas...
Citat
Bio sam svake u zadnje tri godine u Srbiji tocnije u Beogradu,o stanju ulica da i nepricam o gradskoj cistoci takodje majke ti...jedino sto imate ljepo to su vam zene one su da padnes na dupe i da places kako su ljepe!
Vidis, ja sam bio u Zagrebu prosle godine: smece, stare polusrusene zgrade, ma haos... citiracu bibliju: "vidis trun u oku bratu svojemu, a navidis gredu u oku svome"
Citat
Nazalost nemate putovnicu sa kojom mozete malo svijeta da vidite,vecina mladih ljudi u Srbiji nije jos izaslo iz Srbija pa o cemu mi onda da pricamo.
98% mladih ljudi Srbije (bar oni sa kojima se ja druzim) je proputiovalo Evropu uzduz i popreko.
Citat
A o otetoj zemlji ja neznam o cemu vi pricate ali najbolje je prvo u svoje dvoriste da se malo pogleda pa onda mozemo dalje!
uz svo duzno postovanje, ali sta ces ti u nasem dvoristu onda? Zar dolazaka na co.yu i govorenje ljudima kako je Hrvatska ono, Hrvatska ovo, a kako je Srbija nikakva, raspada se itd... Zar to nije odlazak u tudje dvoriste, komsija?
Citat
I moja je cura Srpkinja i ide svake godine samnom na more i nikada jos nije imala neko lose iskustvo
Moj najbolji drug je prosle godine bio u Kuparima. Vratio se posle dva dana (od petnest) sa razbijenim nosom, izbusenim gumama i razbijenim telefonom, samo zato sto je priilikom upoznavanja rekao : "Ja sam Mario iz Beograda"
Citat
...a vidio sam i Olju Crnogorac i njenog A4 Audija koji nije nitko pipnuo a imali su srpske tablice...
Ja ovde vidjam HR tablice stalno i niko ih nepipa, a da nespominjem cinjenicu da nam je potpresednica vlade Hrvatica.
Citat
a meni je prvo kada sam dosao u  Beograd upalo u oci posteri gdje je pisalo Mladic Heroj ili su se na Kalemegdanu prodavali slike od Arkana,Karadzica i Mladica i vi toliko demokracija i dobrotvorna nacija....
Ja sam video majice sa natpisima : Oluja, Ante - Hrvatski sine, Imate problem sa stetocinama - pozovite Antu...
Da nepricam o 'Srbe na vrbe', 'i ubi, ubi Srbina' parole po celoj Hrvatskoj
Citat
Smile svaka vam cast....ali najbolje vam situacija u drzavi pokaziva kakvo je stanje i na kojoj razini ste u demokraciji! Smiley 1
O demokratiji i postovanju prava:

Hrvatska: Croat 78.1%, Serb 12.2%, Muslim 0.9%, Hungarian 0.5%, Slovenian 0.5%, Czech 0.4%, Albanian 0.3%, Montenegrin 0.3%, Roma 0.2%, others 6.6% (1991)

Stim da treba obrisati  % Srba

Srbija: Serbs make up 63% of the population of Serbia and Montenegro. Albanians are 14%, Montenegrans 6%, Hungarians 4%, and other 13%.

Uradili ste etnicko ciscenje, i sad nesto pricate o demokratiji...

Pozdrav

Evo da ti objasnim jedno po jedno

za prvo...na pobnjenike srbe sam mislio na ove sto se cjelo vrijeme protive da bilo sta dobro o hrvatima kazu....

Oko kredita...dali ti znas kako druge drzave prezivljavaju,amerika,njemacka,francuska i ostale...a da nepricam da Hrvatska samo od turizma svake godine dobija sve vise i vise prosle godine je bilo 6 miliardi eura,a vanjski dug je 35 miliardi... zato se i prave reforme u Hrvatskoj,da se sprijeci rast duga a pogledaj koliko se pravi od tog duga...

oko mene nisi stekao los utisak,ako netko kao onaj Nbs samo tvrdi kako smo mi svi losi u okruzenju a vas Demokracija sa SRS 40% raste sve jace i jace onda neznam

da zamisli kakav je Zagreb a zamisli tek kakav je Beograd,gdje cak ni od NATO bombasa one dvije zgrade u centru nisu mogli obnoviti pa sta bi bilo sa Srbijom da je kao Hrvatska

Ja neznam sigurno se onda druzis sa takvim,ali ljepo podatke mozes da citas u vijestima sprskim koliko ljudi imaju putovnice srpske i koliko je izaslo van Srbija 30% od mladih je tek vidjelo nesto dalje od Vojvodine ili mora Jadrana...

a to sto ja dolazim na co.yu stranice pa niste svi zatuceni i samo vidite ono sto vam se servira na RTSu imam veoma dobr prijatelje srbe pa tako da mi je drago i ovamo doci pa cak i sa tobom diskutirati o ovakvim temama,pogledaj samo forum Vecernjeg Lista pa tu ima u nekim danima vise srba nego hrvata..

Zao mi je zbog tvog druga i nevjerujem ti da je dobio eto bas sto je to izgovorio po nosu...to mozes nekome drugome da pricas...mozda nisi znao a mi cak i djecu jedemo

Hahahaha podpredsjednica Hrvatica...da da jeste ivana....koju zovu neke popularne stranke Ustasicom...

vec sam jednom rekao naravno da se prodavaju i kod nas takve majice nazalost ali to jeste cinjenica kao i kod vas i to je tuzno i za nas i za vas

sto se tice tog stanja eto vidis znaci 14% srba su poveli skoro 80% hrvata u rat i ratovali u Hrvatskoj cjele 4 godine i zahtjevali jednu trecinu drzave....to nema nigdje a sada se bunite zbog Albanaca koji ste sami protjerivali i klali po Kosovu...

a sta ste vi to uradili andjeli cuvari...pa u Krajini nije vise nijednog Hrvata bilo tako i u Bosni gdje sebi zauzme srbin sebi mjesto tu nema za druge nacije pa ppogledaj te molim vas koliko je hrvata i bosanaca i albanaca pobjeglo zbog vas prema zapadu ...i onda vi pricate nesto o etnickom ciscenju i ako imalo znas niste htjeli plan Z4 i tako ljepo ako niste htjeli ste da se pripoji ono sto nije vase Srbiji to ste i dobili znaci tamo gdje se osjecate na svome tamo su vas samo poslali normalni ljudi i dan danas se mogu vratiti a oni koji su cinili zlo nemogu tako mislim i na hrvate u republici srpskoj i bosnjake... pozdravljam i ja tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

da zamisli kakav je Zagreb a zamisli tek kakav je Beograd,gdje cak ni od NATO bombasa one dvije zgrade u centru nisu mogli obnoviti pa sta bi bilo sa Srbijom da je kao Hrvatska

Da si malo bolje obratio paznju video bi da nas grad planira da neku zgradu ostavi u takvom stanju da bi podsecala na agresiju koja je izvrsena na nasu zemlju. Ma jok more tebi je samo vazno da provociras.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:52:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.