Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:39:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30521 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
sta(kaj) mislite o Hrvatma ? Bez i ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
slovenija je za hrvatsku 100 u glavu...

možda 50 dok još mogu da žive od tranzita,kad i to nestane bit će 0:0.
da ne govorimo da je rat u Sloveniji trajao 15 dana.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
zato i imamo bolje misljenje o slovencima nego o hrvatima...

pazi, logicno je da nas mrzite jer smo vas na pravom boistu potukli ne do kolena nego do clanaka... a to sto smo mi to na papiru predali to je vec nas problem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
nikola standard Slovenije i Hrvatske ne da ne moze da se poredi vec je smijesno zaostajete podosta za njima.
Oni su odavno u EU imaju puno popusta, a ne brini se kod njih tranzit nikada nece stati jer su slovenci bili najbolji i u Jugi.....
Imam sestru u Porecu i nije joj neki "standard" takav standard ima dosta ljudi u Srbiji.....a ni tajkuni vam nisu neki ipak imamo jace tajkune  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Dragi moji srbi pobunjenici,nitko vas netjera na Hrvatsko more i da se tamo kupa a bez vas i vaseg novca evo mogli smo vec 16 godina pa mocicemo jos i bolje kako nam ide....nazalost NBNSMPS ti si toliko opterecen o srpstvu i svojoj naciji da je to strasno...pa covjece za tebe su svi u okolini zivi vukodlaci drakule i neznam ja sta jos samo je Srbija na najvecoj razini demokracije...a kada vec hvalis Sloveniju..eto vidis oni su ispred nas tako priznaj da smo mi u Hrvatskoj takodje 100 puta ispred vas i da nekazem mozda 200 puta!Bio sam svake u zadnje tri godine u Srbiji tocnije u Beogradu,o stanju ulica da i nepricam o gradskoj cistoci takodje majke ti...jedino sto imate ljepo to su vam zene one su da padnes na dupe i da places kako su ljepe!

Nazalost nemate putovnicu sa kojom mozete malo svijeta da vidite,vecina mladih ljudi u Srbiji nije jos izaslo iz Srbija pa o cemu mi onda da pricamo.A o otetoj zemlji ja neznam o cemu vi pricate ali najbolje je prvo u svoje dvoriste da se malo pogleda pa onda mozemo dalje! I moja je cura Srpkinja i ide svake godine samnom na more i nikada jos nije imala neko lose iskustvo...a vidio sam i Olju Crnogorac i njenog A4 Audija koji nije nitko pipnuo a imali su srpske tablice...a meni je prvo kada sam dosao u  Beograd upalo u oci posteri gdje je pisalo Mladic Heroj ili su se na Kalemegdanu prodavali slike od Arkana,Karadzica i Mladica i vi toliko demokracija i dobrotvorna nacija.... Smile svaka vam cast....ali najbolje vam situacija u drzavi pokaziva kakvo je stanje i na kojoj razini ste u demokraciji! Smiley 1
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
nikola standard Slovenije i Hrvatske ne da ne moze da se poredi vec je smijesno zaostajete podosta za njima.
Oni su odavno u EU imaju puno popusta, a ne brini se kod njih tranzit nikada nece stati jer su slovenci bili najbolji i u Jugi.....
Imam sestru u Porecu i nije joj neki "standard" takav standard ima dosta ljudi u Srbiji.....a ni tajkuni vam nisu neki ipak imamo jace tajkune  Smile Smile

ovo je strasno....cuj tvojoj sestri nije neki standard u Porecu a mnogi imaju takav u Srbiji...dali vi znate da vi jos sanjate ili se jednostavno plasite realnosti..nitko negovori ovdje da je Slovenija losija od Hrvatske nego bas je suprotno ali ako Hrvatska ovim koracima postupa kao i do sada postignice i njen standard.Neznam kako ti sestra zivi ali vecina u Hrvatskoj zivi bolje od vecine u Srbiji to je cinjenica...a kada si vec kod EU i Slovenije nemoj te se njom hvaliti jer mi smo vec mnogo mnogo blizi EU nego Srbija....o tajkunima da ni nepricamo...u vrijeme rata su se nakrali kod susjeda pa gdje nebi bili najbogatiji tajkuni!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
A vi kao ne prodajete majice sa likom Gotovine.....da da vasa cuvena demokracija koja ima povez oko ociju......
Znate samo da kritikujete a ne znate da priznate istinu.....prodaju se pa sta svako prodaje sta mu je volja, imaju majice SFRJ, trt mrt.....slobodna drzava
@tiger2005
Gledaj nemoj da mi pricas nesto sto znam, barem znam kako je u Porecu ne znam kako je u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku trt mrt ali tamo znam nije sivo al nije ni ruzicasto.
Imate bolji standard od nas al da je nesto preterano bolji to nije, mozda ste ispred nas za korak.
I mi i vi imamo Hag kao stepenik do EU tako da ko prvi odradi taj posao prvi ce i upasti u EU....
Enivej ta Eu nije zlatna jer veliki broj zemalja koji nemaju nikakve obaveze prema Hagu i ostale gluposti kao mi su u dugom redu za ulazak a kamoli mi tako da i mi i vi mozemo samo da  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Imam sestru u Porecu i nije joj neki "standard" takav standard ima dosta ljudi u Srbiji.....a ni tajkuni vam nisu neki ipak imamo jace tajkune  Smile Smile

Tajkuni su (gdje mi je onaj smajlić što povraća) i tamo i ovamo.Ali ja sa svojom firmom mogu godišnje zaradit 200 000 eura bez da sam na tajkunskim prezentacijama i glupim događajima punim kretena koji su došli samo da se vide,a milioni pa bjeg iz države me ne interesiraju u životu.

Slovenija je ok,ali meni je Hr draža samo zbog obale i otoka.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Slovenija je ok,ali meni je Hr draža samo zbog obale i otoka.
Ako je samo zbog toga, mogao bi se preseliti u Knogo, Eritreju ili Cile. Tamo ima zaista lepih obala i ostrva...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2006, 19:49:43 od Kowakian Monkey - Lizzard »
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@tiger2005

pazi ovako...

to sto sam ja nacionalista to je sasvim normalno.

definicija nacionalizma je da vilis svoje a postujes tudje... tako da ponavljam , jesam nacionalista i to je samo plus.

drugo... srbi sanjaju svoje kuce u hrvatskoj.

trece... sta je gore... Srbe na vrbe ili slike Karadzica, Mladica i Arkana?

cetvrto... demokratija je vladavina vecine... samo da znas ili imate i za to novu definiciju.

peto... e posto Olji nisu izlupali audija a4 e onda znaci da nece ni mog jer bas i ja teram audija... da nije to mozda neko pravilo? sto nisi pomenu one silne razbijene glave novinara?

sta je bilo sa onim momcima sto su izvadili drazinu sliku na onom trgu (jelasicevom) sta bi sa tim? sto su bili pohapseni i drzani u pritvoru? jel to demokratija...

da ne nabrajam... to sto ti je devojka srpkinja... jel to znaci da je tvoja sada rec vredinija ?

da ne sirim mnogo ...

ako nista druko... u tako kako si rekao prljavom beogradu... ipak se lepse dise !!!

p.s.

samo malo preciziraj to Srbi pobunjenici...!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:39:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.