Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:42:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30469 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
da li se ovde zaboravlja da je ova tema reakcija na katastrofalna vredjanja srba i srbije na hrvatskim forumima...

NS,ja nikada nisam bukvalno nekoga vrijedjao ako nekome je to tako mozda se cinilo izvinite na tome....ali ti si ovdje najnerealniji tip koji postoji ali sta se sa tobom ima pricati kada ti je Seselj i slobo na baneru, Smile a ono je pljuvanje jednostavna reakcija ja mislim jer se pljuje na hrvate na yucafe.com i sto je se pljuvalo....koju ti glupost pricas to je stvarno za sacuvanje u nekoj biblioteci... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Koja tri autoputa pa nijedan nije se poceo praviti ili jos se tako sporo pravi da ce biti zavrsen 2020 ali super je da se pravi to je ipak buducnost
Horgos - Pozega; Autoput kroz Sumadiju; Nis - Makedonska granica
Citat
Ok dobro a kako ti onda mozes da vidis stanje u Hrvatskoj koji nikada nije tamo bio ili jednom u pet godina ili nikako kako god
Verovatno cu te razocarati, ali ja sam rodjen u Hrvatskoj
Citat
Nebi mi bilo drago ali stani ona nije od juce tu u Srbiji i bavi se politikom i opet kazem nije to nikakav razlog da se netko poziva i govori da je ustasa,ja nisam od kraja rata nitkoga u parlamentu koga 40% u Hrvatskoj podrzava da kaze da je naprimjer pupovac Cetnik to stvarno nisam cuo
Pa, jel Pupovac bio u Tigrovima? Ne, a njen brat je bio u ZNGama.
Citat
Ej stani,pa kako mi toliko mala zemlja se tako jako predstavljamo u svijetu kao dobri a vi sa stanovnistvom od 10 miliona vam nitko nevjeruje pa cak ni rusi a ni crnogorci...
Ruse nesto neinteresuje previse Srbija, a Crnogorci su dokazali da nam veruju na Dubrovackom ratistu.
Citat
nesto smrdi ovdje zar ne...eto stvarno ja sam juce gledao jedan film na pro 7 zvao se snajper 2 i tu su srbi predstavljeni kao teroristi a amerikanci kao neki super heroji meni je to bilo ruzno vidjeti ali eto ja nezam tko je kriv na tom ugledu srbije u svijetu ali kada sam narod bira Radikale koji govore jos uvijek da zele granice virovitica .... i kada im je glavni lider u hagu pa sta se tu onda krivi ostali kada ste vi za to najvise zasluzni
Lobi. Hrvatski lobi je plasirao vesti u novinama, Hrvati su palili gume, svaka ubijena porodica je bila hrvatsko/muslimanska, hrvati/Muslimani su bili good guys, Srbi bad guys, i to je ono sto gospodina Joa Consumera interesuje. Crno-Belo. Steta je sto nisi isao na Index.hr, jer tamo ima nekih ljudi koji pricaju o Zemunu i Bosni koje ce biti deo Hrvatske...
Citat
da jeste samo sto su srbi isli u Sloveniju,Hrvatsku,bosnu a nitko nije isao u Srbiju da brani,kuzis!!
Sloveniju? Hahaha. Rat tamo nije trajao dovoljno dugo, da bi i mogli Srbi da se mobilisu. Sto se tice Hrvatske i Bosne, dolazili su, i dok su bili postojala je i RSK i RS je zauzimala 2/3 Bosne, kad su se vratili u Srbiju, znamo sta se desilo.
Citat
Eto pogledaj sirom interneta koliko je Muslimana Hrvatska primila i izbjeglica iz Bosne.I to da su isli u srpsku vojsku sigurno je to tocno ima i srba sto su bili u HVO ili drugim vojskama Hrvatske ali to je mali postotak isto je da mi kazes albanci se borili za Srbiju na Kosovu da ali malo morgen
Herceg-Bosna, Brus Li, Mostar i Most Slbode.. Inace, bilo je Siposa na Srpskoj strani, doduse vrlo malo. I jos jedna stvar: Srbi u Krajini = zlikovci koji se bune bez razloga; Siposi: dobrice koje zli Srbi maltretiraju na Srpskoj teritoriji. Jel to mislis?
Citat
Hej tih 700.000 to je bilo samo izbjeglica u njemackoj i to je dovelo do krize u njemackoj jer nisu ocekivali toliki val izbjeglistva
Jel znas ti koliko je 700.000? da je samo taj broj otisao u Nemacku, danas hrvatska i Bosna bi bile prazne, jer koliko je jos ljudi otislo u Australiju, USA, Kanadu...
Citat
Tu si upravu bilo je ociscena Herceg-Bosna ali eto ti vidis ja gdje mi je kuca u Hrvatskoj uselila se jedna familija muslimanska Mujo i jos njegova zena neznam vise kako se ona zove i Mujica je sin bio a da ti nepricam koliko je to u okolini bilo...znaci o tome molim te nemoj da mi pricas jer tu gdje je srba bilo tu za druge narode nije bilo mjesta bilo to u Hrvatskoj Bosni a sa Kosovom je sve pocelo
U mom stanu u Petrinji zivi jedna Hrvatska porodica. Nenzam ni kako se zovu ni prezivaju, a i neintersuje me. Tamo gde je bilo Hrvata, tamo nije bilo drugih, isto tako i za muslimana, takodje, posto primecujem da si iz Bosne, mogao bi da je raspitas, koliko su vama, hrvatima, Srbi pomogli u Bosni dok ste se klali sa muslimanima, ali to ste zaboravili.
inace, sve je pocelo jednog lepog suncanog dana na Krfu 1917...
Citat
Nemoj da uvelicavas cifre,kada je bilo 250.000 srba koji su bili sa olujom istjerani.I najvise mi je zao tih srba jer su oni najvise izgubili sto su slusali svoje vodje koji su poslani iz Beograda da diktiraju njima kako su hrvati poludili...
Ti preuvelicavas za samo 700.000 u Nemackoj. inace, moj komsija iz Petrinje je ostao u svom stanu... zavrsio je u peci zeljezare u Sisku.
Citat
Ej a ajde mi reci koliko ljudi zivi danas u Srebrenici gdje je bilo prije rata vecinsko muslimansko stanovnistvo..sam vam je Mladic naredjivao bombardovanje na Sarajevo pa ima video snjimci gdje kaze nema vise puno srpskog stanovnistva gadjaj te sve...
Ahhh, cuvena Srebrenica: od 8000 mrtvih, potvrdjeno je samo 1200. Pri tom ni jedno dete i nijedna zena, naravno verovatno neznas za slucaj gde se par ljudi sa tog spiska javilo zivo i zdravo, neki iz Nemacke, Neki iz USA, a neki iz Beograda, pri tom su na tom spisku osobe koje su umrle tokom rata od prirodne smrti... Glupost, koja i da je istinita, kao sto nije, nebi mogla da se poredi sa Olujom
Citat
Ovo je najgore sto se uopce moze reci...nazalost sto vi niste imali rat u Srbiji a mi sankcije makar se nebojis da te bomba nerascjepa,ma vi u Srbiji jednostavno nemate pojma kako je to biti u ratu sve sto ste vidjeli to je bilo preko televizijeDa i pravi rupe i hrvatsko oruzije ali covjece pa nismo toliko ludi da rusimo sebi cjelu drzavu.
Da, ali vi ste primali kredite i donacije sa svih strana, dok Srbima je i ono sto su imali, zaledjeno i ukradeno. Inace, ja sam proziveo ceo rat u Hrvatskoj u Petrinji i znam da smo bili granatirani stalno tokom rata i dvaput tokom primirija. Vidis, nisi jedni koji je gledao rat iz prvog reda. inace, Srbi su na Samarici imali Zemlje-Zemlja projektile stacionirane, i kad su hteli da ih ispale na Zagreb tokom Oluje Milosevic je rekao - ne. Da je cutao, Zagreb bi bio sravnjen sa zemljom.
Citat
A vidis i ti ispit sutra polazes jeli studiras i koji smjer ako smijem da znam ja studiram informatiku?Puno srece za sutra
Prva godina informatika. Na drugoj cu da se opredelim za programiranje i projektovanje. I sutra imam ispit iz Informatike. Ubijaju me baze podataka...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2006, 23:21:22 od Kowakian Monkey - Lizzard »
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Koja tri autoputa pa nijedan nije se poceo praviti ili jos se tako sporo pravi da ce biti zavrsen 2020 ali super je da se pravi to je ipak buducnost
Horgos - Pozega; Autoput kroz Sumadiju; Nis - Makedonska granica
Citat
Ok dobro a kako ti onda mozes da vidis stanje u Hrvatskoj koji nikada nije tamo bio ili jednom u pet godina ili nikako kako god
Verovatno cu te razocarati, ali ja sam rodjen u Hrvatskoj
Citat
Nebi mi bilo drago ali stani ona nije od juce tu u Srbiji i bavi se politikom i opet kazem nije to nikakav razlog da se netko poziva i govori da je ustasa,ja nisam od kraja rata nitkoga u parlamentu koga 40% u Hrvatskoj podrzava da kaze da je naprimjer pupovac Cetnik to stvarno nisam cuo
Pa, jel Pupovac bio u Tigrovima? Ne, a njen brat je bio u ZNGama.
Citat
Ej stani,pa kako mi toliko mala zemlja se tako jako predstavljamo u svijetu kao dobri a vi sa stanovnistvom od 10 miliona vam nitko nevjeruje pa cak ni rusi a ni crnogorci...
Ruse nesto neinteresuje previse Srbija, a Crnogorci su dokazali da nam veruju na Dubrovackom ratistu.
Citat
nesto smrdi ovdje zar ne...eto stvarno ja sam juce gledao jedan film na pro 7 zvao se snajper 2 i tu su srbi predstavljeni kao teroristi a amerikanci kao neki super heroji meni je to bilo ruzno vidjeti ali eto ja nezam tko je kriv na tom ugledu srbije u svijetu ali kada sam narod bira Radikale koji govore jos uvijek da zele granice virovitica .... i kada im je glavni lider u hagu pa sta se tu onda krivi ostali kada ste vi za to najvise zasluzni
Lobi. Hrvatski lobi je plasirao vesti u novinama, Hrvati su palili gume, svaka ubijena porodica je bila hrvatsko/muslimanska, hrvati/Muslimani su bili good guys, Srbi bad guys, i to je ono sto gospodina Joa Consumera interesuje. Crno-Belo. Steta je sto nisi isao na Index.hr, jer tamo ima nekih ljudi koji pricaju o Zemunu i Bosni koje ce biti deo Hrvatske...
Citat
da jeste samo sto su srbi isli u Sloveniju,Hrvatsku,bosnu a nitko nije isao u Srbiju da brani,kuzis!!
Sloveniju? Hahaha. Rat tamo nije trajao dovoljno dugo, da bi i mogli Srbi da se mobilisu. Sto se tice Hrvatske i Bosne, dolazili su, i dok su bili postojala je i RSK i RS je zauzimala 2/3 Bosne, kad su se vratili u Srbiju, znamo sta se desilo.
Citat
Eto pogledaj sirom interneta koliko je Muslimana Hrvatska primila i izbjeglica iz Bosne.I to da su isli u srpsku vojsku sigurno je to tocno ima i srba sto su bili u HVO ili drugim vojskama Hrvatske ali to je mali postotak isto je da mi kazes albanci se borili za Srbiju na Kosovu da ali malo morgen
Herceg-Bosna, Brus Li, Mostar i Most Slbode.. Inace, bilo je Siposa na Srpskoj strani, doduse vrlo malo. I jos jedna stvar: Srbi u Krajini = zlikovci koji se bune bez razloga; Siposi: dobrice koje zli Srbi maltretiraju na Srpskoj teritoriji. Jel to mislis?
Citat
Hej tih 700.000 to je bilo samo izbjeglica u njemackoj i to je dovelo do krize u njemackoj jer nisu ocekivali toliki val izbjeglistva
Jel znas ti koliko je 700.000? da je samo taj broj otisao u Nemacku, danas hrvatska i Bosna bi bile prazne, jer koliko je jos ljudi otislo u Australiju, USA, Kanadu...
Citat
Tu si upravu bilo je ociscena Herceg-Bosna ali eto ti vidis ja gdje mi je kuca u Hrvatskoj uselila se jedna familija muslimanska Mujo i jos njegova zena neznam vise kako se ona zove i Mujica je sin bio a da ti nepricam koliko je to u okolini bilo...znaci o tome molim te nemoj da mi pricas jer tu gdje je srba bilo tu za druge narode nije bilo mjesta bilo to u Hrvatskoj Bosni a sa Kosovom je sve pocelo
U mom stanu u Petrinji zivi jedna Hrvatska porodica. Nenzam ni kako se zovu ni prezivaju, a i neintersuje me. Tamo gde je bilo Hrvata, tamo nije bilo drugih, isto tako i za muslimana, takodje, posto primecujem da si iz Bosne, mogao bi da je raspitas, koliko su vama, hrvatima, Srbi pomogli u Bosni dok ste se klali sa muslimanima, ali to ste zaboravili.
inace, sve je pocelo jednog lepog suncanog dana na Krfu 1917...
Citat
Nemoj da uvelicavas cifre,kada je bilo 250.000 srba koji su bili sa olujom istjerani.I najvise mi je zao tih srba jer su oni najvise izgubili sto su slusali svoje vodje koji su poslani iz Beograda da diktiraju njima kako su hrvati poludili...
Ti preuvelicavas za samo 700.000 u Nemackoj. inace, moj komsija iz Petrinje je ostao u svom stanu... zavrsio je u peci zeljezare u Sisku.
Citat
Ej a ajde mi reci koliko ljudi zivi danas u Srebrenici gdje je bilo prije rata vecinsko muslimansko stanovnistvo..sam vam je Mladic naredjivao bombardovanje na Sarajevo pa ima video snjimci gdje kaze nema vise puno srpskog stanovnistva gadjaj te sve...
Ahhh, cuvena Srebrenica: od 8000 mrtvih, potvrdjeno je samo 1200. Pri tom ni jedno dete i nijedna zena, naravno verovatno neznas za slucaj gde se par ljudi sa tog spiska javilo zivo i zdravo, neki iz Nemacke, Neki iz USA, a neki iz Beograda, pri tom su na tom spisku osobe koje su umrle tokom rata od prirodne smrti... Glupost, koja i da je istinita, kao sto nije, nebi mogla da se poredi sa Olujom
Citat
Ovo je najgore sto se uopce moze reci...nazalost sto vi niste imali rat u Srbiji a mi sankcije makar se nebojis da te bomba nerascjepa,ma vi u Srbiji jednostavno nemate pojma kako je to biti u ratu sve sto ste vidjeli to je bilo preko televizijeDa i pravi rupe i hrvatsko oruzije ali covjece pa nismo toliko ludi da rusimo sebi cjelu drzavu.
Da, ali vi ste primali kredite i donacije sa svih strana, dok Srbima je i ono sto su imali, zaledjeno i ukradeno. Inace, ja sam proziveo ceo rat u Hrvatskoj u Petrinji i znam da smo bili granatirani stalno tokom rata i dvaput tokom primirija. Vidis, nisi jedni koji je gledao rat iz prvog reda. inace, Srbi su na Samarici imali Zemlje-Zemlja projektile stacionirane, i kad su hteli da ih ispale na Zagreb tokom Oluje Milosevic je rekao - ne. Da je cutao, Zagreb bi bio sravnjen sa zemljom.
Citat
A vidis i ti ispit sutra polazes jeli studiras i koji smjer ako smijem da znam ja studiram informatiku?Puno srece za sutra
Prva godina informatika. Na drugoj cu da se opredelim za programiranje i projektovanje. I sutra imam ispit iz Informatike. Ubijaju me baze podataka...

Evo malo da odgovorim pa idem da spavam sutra imam dva ispita(Kraj druge godine 4 semestar)

To oko autoputa svaka cast nisam tako znao detaljno ali super je da se pravi bice dosta vise tranzicije jer ce se ici sve do grcke sigurno. I to Srbiji ide u korist.Samo nisam nista citao o tome,koliko napreduje i koliko je vec napravljeno mozda.Kada ce da zavrse autoput znas li to mozda?

Eto vidis ti si rodjen u Hrvatskoj,i kada si zadnji puta bio dole ja idem u Srbiji mozda 3 puta u godini  za novu godinu uskrs i ljeto.Nemogu vise puta jer imam fax pa tako da mi je to malo potesko!

Da nije bio njegov brat bio u Tigrovima ali opet nikada nisam cuo takve usporedbe i ja opet kazem ona je toliko dugo u srbiji i toliko dugo u politici i onda je netko zove Ustasom, ako ti to opravdavas sa time da je njen brat bio a ne ona onda je ok nemogu da shvatim ali dobro.

Pa zar tako jak lobi ima Hrvatska,a to paljenje guma eh bas smo to radili u stotine primjeraka,uzas!nisu nama trebale nikakve gume da palimo kada je dosta raketa padalo da su oni vec pravili dosta veliku prasinu

A to sto neki pricaju o Zemunu i Bosni,pa to nemozes uzeti za normalnost ti ljudi neznaju ni sami gdje zive a da nepricam sta sanjaju...eto zamisli ima jos i srba koji sanjaju o RSK...ista govna drugo pakovanje...

U sloveniji je jedino imala srecu sto nije dovoljno dosta srba zivjelo da se i oni dignu i pocnu da se bore za svoj komad Slovenije...sto se tice bosne i hrvatske pa eto sam vidis koliko ste zauzeli a zar je bilo u bosni vec krvoprolica u to doba ja ti mogu reci da nije.Ja se dobro jos sjecam i upravu si dolazim iz bosne ali sam dozivio nazalost oba rata i Hrvatski i Bosanski...u mojoj zgradi u bosni su nam susjedi srbi rekli da ce biti belaja i rata i oni su se  pokupili za Vojvodinu a nigdje jos nista se nije desilo ali eto oni su bili vec upuceni u to sve...kada ono kasnje malo prve bombe pocele da padaju tu hrvati i bosanci su veoma malo znali sta se desava u Hrvatskoj i veoma malo informacija dobivali...i to nisu bile ni muslimanske ni hrvatske rakete..

Ne srbi iz hrvatske su se poceli buniti jer im je tako naredio slobo u njemu su vidjeli zastitara srpskog roda i tako da je se veoma dobro vec znalo kako ce sve poceti Balvan revolucija poznata rijec kroz koju sam ja prolazio kada sam bjezao iz bosne pa kada ti dodje jedan bradati i kaze ajde djeca napolje pa kada te prvo izmalteretiraju a pred bus ti stave minu...

Da 700.000 ljudi je otislo sa podrucija Hrvatske i Bosne u njemacku ako nevjerujes pregledaj malo internet...ali neznam dali znas da je vecina izbjeglica vracena opet za Hrvatsku i bosnu a valjda nema samo po 350.000 bosanaca i hrvata u drzavama..

o tome sam ti rekao da nije bilo napada sa srpske strane u bosnu nebi bilo ni krvoprolica ni medju hrvatima i muslimanima...a koliko vam je INA prodavala benzin kasnje u ratu za tenkove  da nepricamo pa tako neznam tko je kome pomagao...

A to oko Srebrenice je cista sramota sto pricas...pa covjece cjeli svijet prica o tom genocidu nad stanovnistvom a ti mi pricas o 1200 ubijenih i kao vecina je se poslje javila jos da su cak zivi..isto se ponasas kao jedan hrvat sto umanjuje Jasenovac sto je uzas...a ima ti i statistika norveske ja mislim koliko je cega poginulo u ratu pa ce ti to mozda malo da otvori oci.Vi o svemu poredite Oluju pa ste je bilo pred Oluje koliko ljudi ste vi istjerali iz tih krajeva i same bosne i Hrvatske da nepricamo

Sto se tice napda na zagreb da mogli ste to u pocetku da ste bili slozni ali lagano je se boriti protiv jedne vojske koja u pocetku nije nista imala...a Amerikancima mozete zahvaliti da RS nije sada 20% a ne 49% jer su oni zaustavili Oluju a dobro se zna dokle je se HVO i Muslimanska Vojska
probijala

Ah nebirni oko ispita u informatici ti je samo bitno sto vise vjezbanja...jeli ima posla u Srbiji za informaticare kako stoji situacija bas me interesuje?! Javi napisi odgovore pa cu sutra da procitam....a sada Susjedi laku vam nocccccc idem ja schlafen!! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
NS,ja nikada nisam bukvalno nekoga vrijedjao ako nekome je to tako mozda se cinilo izvinite na tome....ali ti si ovdje najnerealniji tip koji postoji ali sta se sa tobom ima pricati kada ti je Seselj i slobo na baneru, Smile a ono je pljuvanje jednostavna reakcija ja mislim jer se pljuje na hrvate na yucafe.com i sto je se pljuvalo....koju ti glupost pricas to je stvarno za sacuvanje u nekoj biblioteci... Smile Smile Smile

a sta tebe briga ko je meni u potpisu...

trebao bi i ti franju da stavis... zbog njega i imas drzavu!

a po cemu sam ja ovde najnerealniji ... zato sto cesto pitam sto se ne brisu i konstanto pisu parole Srbe na vrbe a vi ste kao demokrate... evropski orijentisani... siroko otvoreni za srbe...

ili sam nerealan kada pitam sta je hr uradila da se poboljsa odnos sa srbijom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ocemo nocna smjena - uvjeravanja bez granica,meni je baš ok,terasa,more,produžni kabel,laptop,svježe otuširan.igre mogu da počmu.kreni!!

tko će prvi??
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
pa nema sta... sve se zna.

ovde se uglavom pricalo o nekim posledicama a slabo o uzrocima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
znaš kako se kaže da je najveći Balkanski problem što proizvodi više povijesti nego što može da provari , e to je to moj dobri prijatelju nbns.

zagušeni smo.mi još nismo rješili stvari od prije a već se gušimo novim i tako sve u krug.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
to je tacno... posebno ono za krug...

jer prica ide na sledeci nacin... neko nesto kaze i evo ti primera iz 1991... pa kada se to apsolvira ajmo na 1941... pa na kraljevinu... e pa onda vec slabije znamo pa se vracamo da danas pa na juce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
a najjače su priče o velikom bratstvu,da je postojalo ne bi se onako zaratili.

slažeš li se da smo mi ustvari konstantno izloženi lažima i da na nama samo profitiraju političari bez obzira na to ko je ko.
e zato sam ja odlučio u životu ne sekirat se zbog politike nego gledat svoja posla.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2006, 00:45:14 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
ma slazem se...

meni je najzalije izgubljenih ljudi... mtvih gradova... sanjanih kuca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:42:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.