Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта све лепо очекује српске туристе у Црној Гори?  (Pročitano 21967 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
U Crnu Goru idem jedino ako idem kod nekog gde imam obezbeđen smeštaj... i naravno ne na more. Smorilo me more, kako starim javljaju mi se brđanski geni, mnogo više uživam u brdima nego na moru...

Sto se tice mora, odvano provaljeno da je razvaljeno, ustvari, malo prosirene verzije splavova iz BG-a a slicna i publika ili ono eventualno ista. Planine su ipak dozivljaj, nema nikog, prasuma, kanjoni, divljina... Ko drezdi par nedelja na moru, sam je kriv
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
U Crnu Goru idem jedino ako idem kod nekog gde imam obezbeđen smeštaj... i naravno ne na more. Smorilo me more, kako starim javljaju mi se brđanski geni, mnogo više uživam u brdima nego na moru...

Sto se tice mora, odvano provaljeno da je razvaljeno, ustvari, malo prosirene verzije splavova iz BG-a a slicna i publika ili ono eventualno ista. Planine su ipak dozivljaj, nema nikog, prasuma, kanjoni, divljina... Ko drezdi par nedelja na moru, sam je kriv

Zna se ko voli  brda Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 1800
  i

Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

Zna se ko voli  brda Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ja volim cg primorje i vodu i one planincine iznad mora i zelenilo i borove.. prija mi.. naravno od boke pa na severozapad do prevlake.. ovo juznije ne racunam ni pisljiv bob..

ali stvarno su preterali sve mere i granice sa cenama.. sto i ne bi bilo samo po sebi toliko uzasno, da nisu toliko netrpeljivi prema Srbima.. i sad, to se ne oseca 99% vremena koje provedes tamo, ali onaj 1%, neki usamljeni incident, u stanju je da ti poremeti celo letovanje i da ti se smuci i odmor i more i zivot..

U principu taj 1% moze da ti se desi svuda.. i u Grckoj.. nije nemoguce.. ali nekako mi teze pada od "mog" (do juce) naroda, nego od nekog nebitnog lika koga zabole i za mene i za moju nacionalnu pripadnost..

sve u svemu nedostaje mi Boka, H.Novi, Baosici, Djenovici.. to je moje more bilo skoro 15 godina, svake godine, po dobrih mesec dana, navikne se covek..

I bila bih neiskrena kad bih rekla da vise nikad NECU da idem.. hocu, zasto da ne, ako se steknu uslovi, ako iskombinujem nekakav lep plan..

ali nije to vise ONAJ osecaj bezbriznosti i uzivanja kao nekad.. a tome su sami krivi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Акција „Купујмо наше“: Црногорски шовинизам на крилима српског мазохизма

31. 07. 2012 19:40 | ИН4С

[/img]

Подгорица – Последњи нацистички испад црногорских подловћенских националиста још једном у први план ставља причу о Србији и Србима као држави и народу који без имало нећкања редовно „окрећу и други образ“ онима који их нескривено и фанатично мрзе.

Ако су друштвене акције ових модерних српских непријатеља перфидне не значи да су они невидљиви, а управо тако се држава Србија и велики дио српског народа понаша, остајући неми пред фактичким и духовним скаредностима црногорских усташоида.

Да се ради о спорадичним инцидентима, рекли би да је реч о несташлуцима, али се ради о каналисаној идеологији и медијски потпомогнутој идеологији писца актуелне црногорске химне, Секуле Дрљевића.

Цетињски угоститељ Мило Кадија је, уклапајући се у атмосферу недавног поклича „Убиј, закољи да Србин не постоји!“, поручио је да не жели Србе у својој кафани. Кадија је то урадио занемарујући тренутни, ситни економски интерес, а пратећи режимски образац друштвено-пожељног понашања. Кадија верује да ће му овај акт донети дугорочно позитивне ефекте за посао и економски статус. И вероватно је добро проценио.

Оно што је необјашњиво је ћутање оних ка којима су ове национал-социјалистичке стријеле уперене, као и оних који су системски дужни да штите грађане и њихова елементарна права. Тај српски национал-мазохизам страшнији је и погубнији од црногорског национал-шовинизма. Већ одавно је позната теза да се црногорски нацизам хранио и материјално снажио на рачун Србије. Очигледни примери из праксе претходних година у којој најокорелији црногорски нацисти извлаче највећи дио своје материјалне добити на рачун и у Србији, снажно потврђује такву тезу.

Довољно је погледати ко су сувласници мешовитих србијанско-црногорских фирми и директори представништва фирми из Србије у Црној Гори. Када погледамо где токови новца из Србије завршавају у Црној Гори и којим фирмама из Црне Горе је главно тржиште у Србији онда наша теза постаје јасна чак и лаику.

Ретка је земља у свету као Србија која скоро без имало прорачунатости даје и хлеб и со онима који је нескривено и фанатично мрзе. Да смо сигурни да је Србија свесна и спознала своје непријатеље, а да се упркос том сазнању уздигла до величине љубави према онима који је мрзе, онда не би било потребе за овим текстом.

Било би величанствено живети у земљи, међу народом који у свом моралном коду има овај хришћански идеал.

Међутим, увјерени смо да Срби, уморени од беде и кича протеклог времена, не виде и не труде се да спознају своје данашње непријатеље и њихове мотиве. Не прави разлику међу онима који су је безочно бомбардовали остварујући тако своје своје геостратешке замисли и оних који Србију мрзе ирационално и фанатично. А Србија према њима делује тромо, уморно и незаинтересовано.

Овим текстом ИН4С наставља акцију „Купујмо наше“ (http://kupujmonase.wordpress.com/) којом се упозоравају пре свега Срби, а потом и сви разумни људи, да је слобода економског избора значајно средство да се уразуме актуелни србофоби. Има ли ишта природније него престати улагати сопствени новац у џепове оних који нас мрзе? Оних који чињеницу свог непријатељства и мржње према Србима истичу као значајну личну и пословну препознатљивост ?

Позивамо још једном све наше читаоце да се придруже овој акцији и помогну у препознавању оних фирми и њигових власника који српски новац користе у свом шовинистичком, антисрпском пиру. Механизам којим се цивилизовано бранити против црногорског нацизма је врло једноставан. У следећој куповини само искључите оне који вас мрзе зато што сте Срби.

И то ће за почетак бити сасвим довољно. Српски новац Србима и нашим пријатељима! Ни евра, ни цента, онима који сањају „цивилизацијске тековине“ Павелићеве НДХ и у Црној Гори!

Izvor-Vtv
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
ali stvarno su preterali sve mere i granice sa cenama.. sto i ne bi bilo samo po sebi toliko uzasno, da nisu toliko netrpeljivi prema Srbima.. i sad, to se ne oseca 99% vremena koje provedes tamo, ali onaj 1%, neki usamljeni incident, u stanju je da ti poremeti celo letovanje i da ti se smuci i odmor i more i zivot..

Osamdesetih nije retko bilo da se posibaju Crnogorci i Beogra<djani, doduse, takvih "igranki" je bilo i cesce, samo su tad Srbe nazivali "Beogradjani" a danas Beogradjane Srbima, nista novo, samo druga vremena, internet, Face Book, sloboda medija i novi trendovi pa to oboje nacionalisticki da ne ispadne da se visak hormona i energije baci tek tako na shenluk  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ODMAZDA: Grobari i Delije idu u posetu Crnogorcu koji ne prima Srbe u restoran!

Navijači Partizana i Crvene zvezde spremaju osvetu Milu Kadiji, koji je iz svog restorana isterao majku s petoro dece i monahinju samo zato što su Srbi. Kadija za Telegraf: "Što jes jes, bezbednost mi je ugrožena, ali mi ne treba policija. Ko god dođe, daću mu cicvaru"

Vlasnik etnosela Kadmi u Njegušima, u Crnoj Gori, Milo Kadija, koji je izbacio iz svog restorana Veselinku Rajković iz Podgorice i njeno petoro maloletne dece, kaže za Telegraf.rs da je prilikom jučerašnjeg napada od strane mladića iz Berana njegov lokal delimično uništen, ali da će ga veoma brzo renovirati.

Kadija tvrdi da se ne plaši novog napada huligana.

- Kafana i dalje radi. Napravljena je šteta, ali će se brzo popraviti. Ja se, bogami, ne plašim nikoga, mada mi je bezbednost ugrožena, što jes jes! Od juče kada se to desilo, zovu telefonom i prete, prolaze kolima  i prete, šalju SMS-ove i prete… No, što ću im ja? – lakonski će Kadija, koji, uprkos pretnjama, nije tražio zaštitu policije.

- Šta će mi policija? Ko hoće da dođe, neka dođe, daću mu cicvaru. Mene zaštita ne treba – kategoričan je ovaj Crnogorac.

Kadija kaže da je isterivanje gostiju njegova stvar i da on može da u svom lokalu radi šta hoće.

- Moj lokal i gosti su moja stvar. Šta je bilo, bilo je. Da ponovo dođu, isto bi se desilo -  kazao je Kadija.

Njegov jučerašnji postupak je iziritirao pripadnike navijačkih grupa Partizana i Crvene Zvezde iz Berana, koji su prosrpski orijentisani i koji su u toku popodneva upali u njegov lokal i napravili materijalnu štetu.

- On je odavno poznat po svojim antisrpskim stavovima. Dobio bi već šta je zaslužio, ali ovde svako zna da je pod zaštitom režima. Ako nastavi da se ovako ponaša, ko zna šta može da se dogodi – poručuje jedan od navijača iz Berana.

Grobari i Delije imaju veoma jako uporište u Crnoj Gori i redovni su posetioci utakmica u Beogradu i na gostovanjima Partizana i Zvezde. Grobari imaju najviše pristalica u Nikšiću i Beranama, a Delije u Baru, Mojkovcu i Beranama.

U međuvremenu, oglasila se i Mitropolija SPC u Crnoj Gori i ocenila je da je incident u Njegušima i izbacivanje Srba iz restorana Mila Kadije inspirisan porukama koje “stižu iz vrha vlasti”. Mitropolija pominje predsednika crnogorskog parlamenta Ranka Krivokapića koji SPC naziva okupatorskom crkvom, a njenog mitrolita Amfilohija “okupatorom” cetinjskog manastira.

Na postupak Kadije reagovale su i neke političke stranke i nevladine organziacije, a crnogorski zaštitnik ljudskih prava Šućko Baković je o pomenutom incidentiu formirao poseban predmet.

Predsednik Srpskog nacionalnog saveta u Crnoj Gori Momčcilo Vuksanović je saopštio da incident na Njegušima nije pojedinačan slučaj i da ima pojava “šikaniranja” Srba u Crnoj Gori.

U saopštenju Skupštine opštine Cetinje je navedeno da su informaciju o incidentu u Njegušima saznali iz medija.

“Ukoliko je sve što je navedeno verodostojno, onda treba naglasiti da je reč o neprimerenom postupku”, saopštila je SO Cetinje.

Međutim, visoki funkcioner Socijaldemokratske partije Crne Gore Raško Konjević tvrdi da on ima informacije da se pomenuti incident na Njegušima nije ni dogodio. Prema rečima Konjevića, “generalni je stav da je svaka vrsta netrpeljivosti neprihvatljiva”, ali ako se tako nešto i desilo, onda je to pojedinačni slučaj koji ne može ugroziti tradicionalne dobre medjunacionalne odnose u Crnoj Gori.

Lider najjače opozicione stranke SNP Srđan Milić oštro je osudio događaj na Njegušima. On je naveo da je u pitanju vandalizam najgore vrste i pozvao državne organe da hitno reaguju, kako se u Crnoj Gori više ne bi čule takve šovinističke poruke.

telegraf
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Navijaci bolje da sede i da cute jer iz ovoga moze da nastane golemo sranje.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Citat
"Što jes jes, bezbednost mi je ugrožena, ali mi ne treba policija. Ko god dođe, daću mu cicvaru"

Ali da da sa osmehom i pevajuci "Onamo namo" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.