Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:00:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta su to "Evropske vrednosti"?  (Pročitano 18485 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Oče @bulajka nekada su deca pametnija. Možemo nastaviti ovu diskusiju posle radikalske vlasti , to je jedini način da proverimo svoje tvrdnje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Oče @bulajka nekada su deca pametnija. Možemo nastaviti ovu diskusiju posle radikalske vlasti , to je jedini način da proverimo svoje tvrdnje.
Ha,ha...ja to onako odmila,ne ljuti se! Smile Malo sam stariji od tebe pa ti tepam! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Da najlakse je pljuvati...opet ti kazem a i vec ti je receno uopredi vladavinu ovih 8 godina i njihove 2 godine...i onda i sada je sranje...mada ovi su ih debelo pretekli jer ne zaboravimo milionske prevare poslednjih godina, pa to ni Milosevic nije radio.
Da ne ulazim u dubioze, ako nemas konkretno resenje ko bi bio bolji, onda bolje nemoj ni pljuvati ostale.
Ovo sto ti prickaras je cisto prosipanje iz supljeg u prazno koja drma Srbiju....Gradjani radikali nam donose propast svi ostali donose nam bolji zivot samo bez KiM!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Da najlakse je pljuvati...opet ti kazem a i vec ti je receno uopredi vladavinu ovih 8 godina i njihove 2 godine...i onda i sada je sranje...mada ovi su ih debelo pretekli jer ne zaboravimo milionske prevare poslednjih godina, pa to ni Milosevic nije radio.
Da ne ulazim u dubioze, ako nemas konkretno resenje ko bi bio bolji, onda bolje nemoj ni pljuvati ostale.
Ovo sto ti prickaras je cisto prosipanje iz supljeg u prazno koja drma Srbiju....Gradjani radikali nam donose propast svi ostali donose nam bolji zivot samo bez KiM!

Mi na političkoj sceni imamo što imamo. Moje je mišljenje da su radikali veće zlo. Ja uopšte ne branim lopove iz Ds-a, niti smatram da da je u Srbiji dobra ekonomska situacija. Uglavnom od dva zla biram manje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
uopredi vladavinu ovih 8 godina i njihove 2 godine...i onda i sada je sranje...mada ovi su ih debelo pretekli
Да, далеко је боље трчати у склоништа под сиренама ваздушне опасности (власт радикала),
јер ово сада са просечним платама од свега 500 $ месечно је много досадно.

Било је скоро нешто на телевизору, каже организовано је такмичење "у ждрању хамбургера."
И не знам око чега тачно су се ту згражавали, али знам да нису око чињенице да се људи у Србији данас разбацују храном.

И сами радикали једног момента лупетају о "глади," а следећег прослављају "победу" уз прасад и џиновску торту.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno tako Sgt.
Ljudima treba staviti do znanja da postoji i bolje od Grand parade, da mozes da radis isto radno vreme, ali za 1000 evra+ , da zgrada moze da ima i lepsu fasadu, da je biti primitivan lose po coveka i po okruzenje ...

Јесте, постоји Гранд Парада, а постоји и Велики Брат. Мада, не знам што је то Гранд Парада показатељ нечега што није Европа, у европским земљама има колико хоћеш сличних комерцијалних програма.
А што се зарада тиче, и у Србији има оних који зараде преко 1000 евра, има таквих и у Кини, Индији, Русији, Сингапуру, Дубаију... Економски јаз између "Европе" и неког остатка света је све мањи. Такође, не постоји спектакуларна разлика у приходима између Србије и чланица ЕУ које су јој најсличније. Румуни и Бугари имају чак мање плате. Словаци тек мало веће...

a koje su naše vrednosti?

turbo folk, TV Pink, Kitch, najveci broj ludaka po kilometru kvadratnom...

Ти баш и не волиш Србију, зар не... Smile
И не претеруј толико са лудацима, подршка ЛДП-а је на константних 5% Smile

Citat
Tesko je nekome ko nije video Pariz, London, Rim , Bec, ili makar Budimpestu, objasniti sta su to evropske vrednosti,
Ja sam obisao sve te gradovo i NE hvala, vise volim nasu "ne kulturu" nego njihovu "kulturu"
Evo jedan detalj izsvakodnevnog zivota u pragu, posto sam tamo bio skoro. . . Sa jedne strane userd bela dana stoje panduri a sa druge strane dileri duz cele ulice i prolazi covek koji gura ko.ica sa detetom zastaje kod jednog i uzima krek a pandur to mirno gleda t je kultura koja nazalost dolazi kod nas.

Мене је у сред Лисабона стартовао дилер у по бела дана речима "Италјано, Италјано, хаш, хаш" Smile
Европске вредности Smile Smile Smile

Nema nista lose u tome da radis 5 dana kao konj i da si u fizickoj i psihickoj mogucnosti da izadjes samo vikendom. Poenta je da te neko zaista plati za taj krvnicki rad. Ovde se izlazi svakodnevno, i svake noci kafici i klubovi, splavovi i kafane su puni do 5 ujutru. Mi uglavnom zaradjujemo mizerno, a trosimo katastrofalno, pa se onda na kraju meseca zapitamo : U jebote, pa kako trosim vise nego sto zaradim, ili na sta su mi pare otisle ... nasa su deca obucena po poslednjoj modi, nose po nekoliko pari preskupih cizama koje kostaju pola necije plate. Ja se zapitam onda, odakle nama taj novac? Izgleda smo se adaptirali da zivimo na kreditima koje sam Bog zna kako uspevamo uopste da otplacujemo, mada nas niko ni ne pita ...

Апсолутно!
И радије бих живео скромније и одморније. Најзад и неки Европљани су укапирали: Има партија еколога у Белгији чија је девиза "Ради мање, троши мање, живи више!"

« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 11:35:42 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
grand parada naša je hi tech za nemačku narodnu muziku...

duše, pogledaj rast plata kod rumuna i bugara, pa napravi analizu od 90 do danas, mislim da su u boljem položaju, iako u apsolutnim param imaju verovatno i dalje mnogo manje od nas.
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Јесте, постоји Гранд Парада, а постоји и Велики Брат. Мада, не знам што је то Гранд Парада показатељ нечега што није Европа, у европским земљама има колико хоћеш сличних комерцијалних програма.

Maki, pazi 'vamo:
Navedi jedan primer Smile ....

Prvo, to nije komercijalni program, to je ubijanje sivih celija Smile Komercijalni program je EPP, reklame, mali oglasi itd Smile

А што се зарада тиче, и у Србији има оних који зараде преко 1000 евра

Ima, ima ... niko ne kaze da nema. Oni obicno rade  u stranim firmama (govorimo o legalnom biznisu ... to je exotica ovde Smile ) ili su neki kvazi-pisci, knjizevnici i tako to Smile

Такође, не постоји спектакуларна разлика у приходима између Србије и чланица ЕУ које су јој најсличније. Румуни и Бугари имају чак мање плате. Словаци тек мало веће...
Smile Pa nemoj bas tako smesno da pises, poceo si ozbiljno, a sad ... Smile
Ne zaboravi da su Rumuni i Bugari tek nesto vise od godinu i EU ... Cekaj, ti si jedan od onih smekera koji su za to da treba da ostanemo van EU Smile ... ok, reci alternativu odbijanja EU (ja to stalno pitam, ali niko nece/ne zna da mi odgovori) Smile

Ти баш и не волиш Србију, зар не... Smile
Drugacije dozivljavamo ljubav prema zemlji ... to je poenta. Ti si jedan od onih koji ne zna puno, ali se svuda gura. Ja sam jedna od onih koji su svesni koliko znaju i sta je potrebno da bi se zemlja sacuvala i volela, jer od neuzvracene ljubavi nikad nema vajde Smile

Мене је у сред Лисабона стартовао дилер у по бела дана речима "Италјано, Италјано, хаш, хаш" Smile
Европске вредности Smile Smile Smile

Sve neki "svetski putnici" Smile Smile ... a praziluk iz dupeta viri Smile

IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Prvo, to nije komercijalni program, to je ubijanje sivih celija
А шта је MTV него светски гранд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajd otvori temu, pa da polemisemo o tome  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:00:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.