Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:20:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta su to "Evropske vrednosti"?  (Pročitano 18496 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
a koje su naše vrednosti?

Гуча, кајмак & раџа Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Mene samo nervira da ljudi koji zive u instranstu pricaju kako je u Srbiji extra i sve super, a u inostranstvu lose, beda, muka. Pa cekaj, sto zivis tamo, zasto si otisao?
Ma to je ok slazem se sa tobom, ali zasto konstantno pricanje kako je ovde lose i kako je tamo negde bolje, zasto jednostavno ne popravimo prostor i sistem gde zivimo bez ugleda na strane sisiteme, grdaimo po nasem pricipu kako nama odgovara, a ne kako bi neko mislo tatreba. . . 
Pa ovde jeste lose, i to je istina. Lose u smislu da nema stabilnosti u zemlji, i to nikakve. Danas ti evro vredi 84 din, a ti ne mozes da zaspis i da znas da ce ujutru opet toliko vredeti. Da ne pricam o uzimanju kredita za stan na 25 godina(za mlade bracne parove na primer, da se odvoje od roditejla i da grade porodicu), kad nemas pojma sta ce biti u zemlji za mesec dana. Da li cemo ratovati ili biti u nekoj izolaciji ili ko zna cemu. Sve to utice na normalan zivot. Problem je takodje i sto zadnjih 20 godina mi zivimo u nenormalnim uslovima i navikli smo se da zivimo u njima. Jedno vreme ti je bilo normalno da upalis auto, stanes na ulicu, natankujes 4 litra goriva iz plasticnih flasa i vozi Misko. Ili, bilo je normalno da ti hleb kosta(ako ga ima) 12 miliona 765 hiljada 943 dinara. Normalno je da se ozenis i da vas 5-8 zivi u jednom stanu. To je sve proturano kao normalno, jer eto, svi nas mrze, svetska zavera i moramo da se borimo protiv toga, mi mali, ponosni i napaceni narod. Ili sada na primer, normalno je da imas ovolike svadje medju politicarima, koji ne mogu da se dogovore da li je sutra subota ili nedelja .A oni ti direktno odlucuju o nasim zivotima i zemlji uopste. A normalno bi bilo da oni(svi) sednu, da se stave karte na sto i da se kaze-ok, desilo se to sto se desilo, ovo su nam opcije i hajde da vidimo sta je najbojle za zemlju da se radi. Ali to niko ne ocekuje posto bi to bilo normalno, a mi smo navikli na nenormalne stvari. Kao sto rece jedan akademik, savetnik Milosevica, nesto u fazonu-najveca snaga srpske ekonomije je spremnost naroda da trpi. A kad nisu hteli vise da trpe, desio se 5.10.  Dok smo imali nametnut jednopartijski sistem, sve je prividno bilo ok(ne kazem da je to ok, naprotiv). Cim je toga nestalo, svi su poceli da vuku na svoje strane i sve se raspalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Citat

Гуча, кајмак & раџа Smile Smile

konačno nešto konkretno  Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Bravo,sve ti je na mestu za gastarbajtere,puna im usta Srbije,ali nikad ne bi došli nazad,foliranti.
E ali ti sto su im puna usta Srbije nesto su i uradili za ljude na Kosovu i Metohiji, nego mi iz BGD- a pa se zapitajte. . .
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Вратимо се европским вередностима.

Др. Протић, чедиста који је достигао европске вредности и решио се свих патриЈотских илузија.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Др. Протић, чедиста који је достигао европске вредности и решио се свих патриЈотских илузија.
pa ko kaze da nije dostigao vidis da podrzava, drogu, pedofiliju. . .
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

turbo folk, TV Pink, Kitch, najveci broj ludaka po kilometru kvadratnom, stvari koje se nikad ne odrade do kraja (ako se malo bolje osvrnemo oko sebe, sve je odradjeno do pola), jako sporo odradjivanje posla, petljanje u tudja posla, svakodnevna nekultura (u saobracaju, shopu, shkoli ... nebitno) .... --ovo je ono sto je za mene negativno--

--pozitivno-- .... Zaista mi treba malo vise vremena da se setim necega pozitivnog, ali kad se setim, postovacu  Smile

Evropske vrednosti: Za mene je samo jedna bitna, postovanje tudjeg rada i truda ... ima toga jos, ali ovo je za mene osnova.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Tesko je nekome ko nije video Pariz, London, Rim , Bec, ili makar Budimpestu, objasniti sta su to evropske vrednosti, dok on jednim okom motri na monitor, a drugim gleda kroz prozor da mu komsija ne smota prase iz dvorista , jer je i on njemu 
koliko juce spljeskao kokosku lopatom, jer se usudila da udje u njegovo dvoriste.......

Eto, na primer, na tom domacinskom primeru, mogli bi da slikovito docaramo neku od evropskih vrednosti......evropska vrednost je, da kada ti komsijina kokoska udje u zabran, vratis komsiji istu , neostecenu, a ne da je odvalis motikom...onako domacinski...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno tako Sgt.
Ljudima treba staviti do znanja da postoji i bolje od Grand parade, da mozes da radis isto radno vreme, ali za 1000 evra+ , da zgrada moze da ima i lepsu fasadu, da je biti primitivan lose po coveka i po okruzenje ...
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Tesko je nekome ko nije video Pariz, London, Rim , Bec, ili makar Budimpestu, objasniti sta su to evropske vrednosti,
Ja sam obisao sve te gradovo i NE hvala, vise volim nasu "ne kulturu" nego njihovu "kulturu"
Evo jedan detalj izsvakodnevnog zivota u pragu, posto sam tamo bio skoro. . . Sa jedne strane userd bela dana stoje panduri a sa druge strane dileri duz cele ulice i prolazi covek koji gura ko.ica sa detetom zastaje kod jednog i uzima krek a pandur to mirno gleda t je kultura koja nazalost dolazi kod nas. U tim gradovima mozes da se setas go niko nece da te pogleda jer njih ne zanima ono sto se njih direktno netice, svi evropski narodi su vrlo egoisticni i hladni osim mozda nemackog.
Citat
Ljudima treba staviti do znanja da postoji i bolje od Grand parade, da mozes da radis isto radno vreme, ali za 1000 evra+ , da zgrada moze da ima i lepsu fasadu, da je biti primitivan lose po coveka i po okruzenje ...
Ljudima treba staviti do znanja da i droga moze da bude legalna, da postoje gay brakovi kojiima sedozvoljava usvajanje dece, da u gradu sme da ti marsira 200 000 hiljada nacista i da se bore za ulazak u vladu, da ne treba da idu u crkvu, da se nepetljaju u tudje stvari jer ih se to ne tice pa samim tim od nigogai ne mozes da ocekujes pomoc. . . A kada zaradis tih 1000 evra posto verovatno mislite da je to uobicajno smese da ih trosis samo pwtkom i suboom posto se oni samo tada druze i izlaze, to je uobicajan zivot u evropi!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:20:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.367 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.